stetiarmichal Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Hoj seci skodovkaci mam problemik. Tak pri jazde sa mi z nadrze pravidelne ozyva dost hnusni zvuk dzzzzzzzzzz je to aj pri 40km/h aj pri 130 tn zvuk sa opakuje stale dookola potom zase stichne a zase uz mi to zerie nervy neviem ci to tak ma byt vobec si neviem rady. Neviem ci to je zvuk toho cerpdla co precerpava naftu z jednej polky do druhej alebo co. Ako to v tej nadrzi vlasne funguje? Kolko je tam cerpadiel? Dik za kazdy postreh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 Myslim si, ze tam je pouze jedno cerpadlo, ktere posila naftu do vstrikovacu. Neztraci se ti nafta? Ze by doplnovalo tlak v hadickach :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stetiarmichal Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ubytok nafty nejako nepizorujem ale z tym tlakom to moze mat nieco spolocne to bude fuska skontrolivat co? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 U stejného auta 1,9 TDI PD se mi to bzzzz objevuje občas taky .Ale zdá se mi to někde z místa kde je ostřikovač - ten se ale nespouští. Někdy to zabzučí i když motor neběží, někdy při běhu. Protože to zabzučí tak cca 1x za dva měsíce (asi na 2 sekudy), nejsem schopen zjistit, odkud to jde. Neví někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 ...přes diag vyzkoušet čerpadlo a poslouchat zvuk...pokud to nebude ono, pátrat dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Chlapi, nedělá mi problém udělat ze sebe blbce, tak to klidně udělám. Takže k tomu bzzzz... Udělal jsem si v autě hlídání proti krádeži pomocí GSM podle vlastního návrhu a k tomu jsem využil staršího mobilu. Elektroniku i s mobilem jsem umístil do stropního panelu u stropní lampičky. Funguje to tak, že při otevření libovolných dveří se aktivuje mobil s obyčejnou SIM, který zavolá na dané číslo. Samozřejmě je tam příslušná elektronika, která po otevření dveří pípne a dá možnost aktivaci do 10s zrušit, zrovna tak při aktivaci alarmu při vystupování z auta je aktivace mobilu na 1 min. pozdržena, dále se elektronika stará o dobíjení baterky mobilu atd. Na mobilu jsem vypnul zvonění. Jak víte, operátor někdy otravuje formou SMS s úžasnými neodolatelnými nabídkami. Teď k věci - já blb jsem nevypnul vibrace mobilu při příchodu SMS. A protože je to SIM, kterou jinak nepoužívám, žádné SMS od lidí mi nechodí, chodí jen ty občasné otravné SMS od operátora. No a jak ten mobil jednou za měsíc či dva krátce zavrčel, neokázal jsem určit, odkud vrčení pochází- a to byl ten můj hloupý dotaz.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 :-)) tak to je ale zase super, ze to neni nic vazneho, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BATR Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 okta4x4ma dve cerpadla v nadrži jedno podavaci pro motor a jedno co pumpuje naftu benzin k podavaci pumpe z druhe poloviny nadrže nadrž je rozdelena kardanem . možna mu tam vrčí tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.