Přejít na obsah

Columbus + seriove repro zle hra


Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

vedeli by ste mi pomoct/poradit? jedna sa o problem na mojej O3, na ktorej od noveho auta nehra zadne repro dobre. Prikladam video na youtube:

 

 

V servise sa vyhovarali ze ved tam ma byt rovnake repro a ze nemaju s cim porovnat, tak som napisal dnes na skodovku a cakam na stanovisko. Vedeli by ste sa dakto kto mate Columbus bez cantona ako vam to pripadne hra a nahrat mi to na youtube? len nech mam dokaz ak to teda tak hrat nema... :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak nakoniec mam odpoved od importera:

 

Predné reproduktory vo Vašom vozidle sú identické so zadnými reproduktormi. Funkcia FADER slúži na nadstavenie hlasitosti medzi prednou a zadnou časťou vozidla. V polohe center je zvuk vyvážený v mieste ako ukazuje display. Predné reproduktory hrajú hlasnejšie ako zadné, nakoľko zvuk je sústredený viacej na predné sedadlá. Obráťte sa servis a požiadajte ich o porovnanie s druhým vozidlom. Môže to byť aj vozidlo s iným autorádiom nie je potrebná navigácia COLUMBUS.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Já mám zase problém s tím, že mi levý přední reprák zdá se hraje hlasitěji než pravý, respektive zvuk na mě jde jakoby od volantu. Když posunu balance jen doprava, je zvuk mnohem tišší, než když je posunut jen doleva. Proto musím mít balance nastaven uprostřed linie mezi středem a pravou stranou. Mám systém Amundsen.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj,mám sice Canton,ale zadní repro hraje úplně stejně na prd,jako Tobě...myslím,že tam jsou shodné repro jako ve předu,akorat tam již není výškáč,tak to hraje takto špatně. Pustil jsem se do vytlumeni dveří(mám udělané teprve PP dveře), a musím se přiznat,že jsem zklamaný. Když porovnám s LP repro,rozdíl není téměř žádný (vytlumeni jsem dělal dle ahifi,myslím,že poctivě) Proto přemýšlím i o výměně všech repro-dopředu komponentni,dozadu koax...to,co tam je z výroby, je výsměch:-(

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...