Přejít na obsah

jiri


Fireee

Doporučené příspěvky

ale proč bych se nepodělil, na té přechodce mezi anténou a rádiem je jeden kablík a na něm myslím nápis ANT POWER, původně jsem myslel, že je to kvůli automatické vysouvací anténě, že to tam pošle proud a vysune anténu, ale je to právě ono napájení zesilovače, který je ve střeše, když tam pustíš šťávu, tak okamžitě zaznamenáš rozdíl v příjmu. Teď se mně zeptáš odkud pustit šťávu, to ti neporadím, nevím co máš za rádio, prostě odněkud co napájí rádio, určitě na nějakej volnej kablík najdeš.

Odkaz ke komentáři

Jasné, myslím když si dáš filtr pro VW tak se ti zobrazí asi 12 možností (různé názvy) za různé ceny, ale u všech je popis stejný

např.

8" Android 5.1 Car Radio Stereo DVD CD Sat-Nav GPS DAB+ DVR+8g maps cam For VW Golf MT5 GOLF 6 Polo Bora JETTA B6 PASSAT Tiguan

 

ale v popisu je octa u všech.....takže vybrat jen podle vzhledu kamery (která mě zaujme víc, jelikož popis je na všechny stejný a ceny?)

 

vybral jsem toto..bude OK?

https://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-8-Car-DVD-Player-Android-5-1-For-Volkswagen-VW-GOLF-Polo-Bora-CC/32704292799.html?spm=2114.13010308.0.0.7uPJ6E

Odkaz ke komentáři

hele navi je úplně super, smazal jsem iGo, nahrál jsem Mapfactor, ten považuji vůbec za best free navigaci jaká je, fixace gps modulu je prakticky ihned po nastartování, co je super, tak že je duální, tzn. máš navi, posloucháš rádio nebo mp3, utlumí hudbu, zazní pokyn navigace a hudba zpětně zesílí. Funguje to i na youtube, atd ... Fakt nemám co bych vytknul. Snad jen, kdyby to bylo 8mi jádro, tak by to bylo rychlejší .. ale není to nic tragického ..

Odkaz ke komentáři

rádio jako takové začne hrát, co já vím do 10s, ale tak minutu si to musí všechno načíst, prostě cca minutu na to nesahám, protože je to strašně zasekané, ale pak všechno OK, stejně, tu minutu než vyparkuju atd ... naprosto v pohodě.


@Maros z Německa je to bez cla, ano, zapojíš přímo bez bastlení. Jediné co jsem musel dokoupit přechodku na 2 antény - pokud máš. TV musíš dokoupit tuner, ale te nepoužívám, slyšel jsem, že to má stejně hovno příjem, tak pouštím filmy z SD, nebo přes YT.

Odkaz ke komentáři

rádio jako takové začne hrát, co já vím do 10s, ale tak minutu si to musí všechno načíst, prostě cca minutu na to nesahám, protože je to strašně zasekané, ale pak všechno OK, stejně, tu minutu než vyparkuju atd ... naprosto v pohodě.

@Maros z Německa je to bez cla, ano, zapojíš přímo bez bastlení. Jediné co jsem musel dokoupit přechodku na 2 antény - pokud máš. TV musíš dokoupit tuner, ale te nepoužívám, slyšel jsem, že to má stejně hovno příjem, tak pouštím filmy z SD, nebo přes YT.

 

Dikec.

Nevim zda to tu padlo,co parkovaky a clima ,ukazuje ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj ja mel toto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24127&view=getnewpost

A dal jsem ho pryc ...vse super pri covani to ukazovalo i trajektorii podle natoceni volantu ale co jsem nezkusl bylo ze to melo rds jen na prehravane stanici a telefoni seznam se radil podle cisel ne podle jmen...

Tak se chci zeptat u tveho radia jak funguje couvaci kamera ?

Ma to rds na vsech predvolbach ( pise nazvy stanic) ?

A jak funguje HF sada ? Pasovalo by me kdyby to chodilo z org. Hf sadou dost ji pouzivam i hlasove vytaceni ...

Momentalne mam Swing

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat obecně u Android rádií? Je nějaký provařený výrobce, který prodává kvalitní rádia?

 

 

Co bych měl očekávat od takovéhoto rádia?

- Alespoň 2GB ram ?

- Rádio s RDS pro CZ frekvence?

- 4-8 jádrové CPU? ARM, nebo Atom od Intelu?

- LCD, nebo LED?

- Předpokládám, že tam výrobci sázejí stejnou ROM, aktualizace je pravděpodobně jednoduchá? Z recovery?

- Aplikace jsou stejné pro všechny rádia.

- Jak je to s bootováním? Už jsem slyšel do minuty, ale zajímá mě funkce uspání?

- rozlišení nad 1024x*

- Out Power stačí pro O2 Scouta : 4x45W? nebo to chce víc?

- Mají rádia senzor světla, tzn, že se stmavují (jas) jako Android ? Nebo se to řeší manálně? Případně z CAN-BUS?

 

Cenu řeším max do 10 tisíc, snad se vlezu z Číny s clem a dph. České eshopy mají předražené i lowend kousky, takže určitě nebudu brát.

 

 

Nevíte, jak se rádio chová v mrazek, popřípadě v horku? Telefon je možná zabržděný, ale funguje stále SGS7

 

Díky moc

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Jelikož se v bazaru objevilo rádio podobné tomu, co jsem měl vyhlídnuté, zakoupil jsem ho dřív než bylo v plánu.

Jedná se o tento model

Jediný a zato obrovský problém byl narvat rádio do otvoru. Problém je ten, že do origa rádia zapojujete příme el. konektory a u neoriga musíte použít spojku která se za rádio prostě nevejde. Navíc ty kabely jsou krátké takže není moc možnost je porovnat, ruku tam nikam nestrčíte, no fakt peklo. Poprvé jsem to tam vzteky (asi po hodině) narval celkem silou, ale nebylo to uplně ono. Podruhé jsem prostě ty dráty od spojky přestříhal a nastavil cca. o 30cm.

Odštouboval jsem ovládání klimy, konektor k autorádiu vedoucí z auta jsem prostrčil do prostoru za ovládáním klimy, spojil se spojkou a nahoru k autorádiu prostrčil jen koncovku které se zapojuje do autorádia. Díky cca. 40cm dlouhým nastaveným drátům mohu zapojit rádio venku na sedačce a za rádie jsou jen ty kabely na které je tam místa dost. To tam ted sedí nádherně, můžu ho kdykoliv bez problému vysunout a vrátit zpět bez nervů.

Odkaz ke komentáři

Tak pokud jsi koupil to na které jsi dal link, tak jsi udělal dobře, Isudar prodává opravdu kousky, které fungují, nejsou s nima problémy, to je ta dobrá zpráva, teď tu špatnou (ale třeba to pro tebe není špatná, prostě jsi si jen přidělal práci) ... rádio tak jde vložit bez nějakých úprav, jen musíš odčalounit prostor u nohou řidiče, aby jsi tam dal ruku a mohl porovnat ty dráty vzadu. prostě jak píšeš, jedna ta kostka co je mezi kus se musí vlézt do jedné díry a potom ten váleček s rozbočovačem na 2 antény do té druhé. Opravdu to jde, ale povtrzuju tvoje slova, že to není jen tak. Stejně budeš to rádio ještě vytahovat, protože, jsi určitě nezapojil externí mikrofon na HF sadu a couvací kameru asi taky ne :-)

Kabeláž k couvací kameře doporučuju vézt středovým tunelem ... GPS modul jsi k tomu doufám dostal a umístil ho co nejblíže k oknu (ze spodu palubky) ...

 

 

Odkaz ke komentáři

No jasný, tapec byla první volba ale moc to nepomohlo prostroru opravdu málo narval jsem tam ruku a pak jsem byl rád že jsem ji vyndal. Zkoušel jsem protahovat lanka, dráty, aspoň u mě je všude plast nebo plech takže nikam pořádně ruku nestrčíš.

Přesně jak píšeš, kamera a mikrák jsou na cestě takže předpokládám že půjde rádio ještě párkrát ven (plánuji i kameru dopředu), takže prodlužování kabelu byla jasná volba.

GPS modul jsem poprvé volně položil uvnitř a spadl někam dolu. Příjem GPS i tak bleskový a bez problému, ted jsem ho dal za rádio, prostě si myslím že je tak kvalitní že je fuk kde je. Pokud zaznamenám nějaké prodlevy nebo problémy poputuje jinam, ale zatím mě přesvěčil že je mu jedno kde leží :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...