Přejít na obsah

jiri


Fireee

Doporučené příspěvky

Prosím,jak je na tom příjem signálu rádia Isudar z aliexpresu?Jsou nějaké problémy na O2 R.v.11/2008? Nebo je zapojení v pohodě a problém s vybijením vyřešen? Pokud někdo máte i couvací kameru,anténu GPS a externí mic na HF a objednali jste z aliexpresu,prosím, náhoďte mi odkazy na jednotlivé produkty pro objednání.Mnohokrát předem děkuji

Odkaz ke komentáři

Mám starší model ale od tohoto prodejce radio

tuto couvací kameru

ex. mikrofon (ale nepoužil jsem není třeba)

kameru do předu (ještě jsem se nedokopal ji zapojit)

přes toto hodlám zapojit přední kameru

 

naprostá spokojenost, neměnil bych za origo rádio ani náhodou. Víc info (jak zapojit kameru, co udělat při vybíjení baterky) viz. mé příspěvky.

Odkaz ke komentáři

O čínském rádiu uvažuji už delší dobu ale po zkušenostech s čínskými značkami telefonů mám celkem obavy o životnost rádia.

Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo z vás čínské rádio alespoň dva roky a jestli byly s rádiem nějaké problémy například jak funguje za mrazu a nebo naopak v létě.

Odkaz ke komentáři

Ahojte,podarilo sa mi najst 2Din radio s 10" displejom do mojej Octavie 3 r.v.2015.


Ma to 2GB Ram,32GB pamat a Android 7.


Vsetko funguje,len mi chybaju niektore polozky v nastaveniach,ako napriklad nastavenie Webasta,teda ako dlho ma byt spustene,


alebo v jazdnych rezimoch si neviem konfigurovat rezim Individual,neriesil niekto podobny problem?



Dakujem


Odkaz ke komentáři

Ahojte,

 

Takze radio ANDROID 7.1 v Octavka combi 2 facelift namontovane, tu su poznamky :

 

1, Dlho sa nacitava, cca 20sec (nepaci sa mi to), inak po namontovani hned nabehlo, nemusel som nic dorabat dodatocne, alebo nastavovat

2, Gateway - v aute mam verziu S, nebolo treba nic dorabat (radio nevybija bateriu ked ja auto odstavene)

3, Original cuvaciu kameru (na osvetleni SPZ) nemozem namontovat, pretoze nepasuje rozmer vzdialenosti skrutiek. Vsade na internete sa uvadza rozmer 62mm, co nie je spravne. Spravna vzdialenost je 66mm. Takze cakam az mi poslu z Ciny tento diel.

Moze mi, prosim, niekto kto ma tieto skusenosti poradit, ako to riesil ?

 

 

Dakujem

Inak zatial ziadne negativne postrehy, neskor dam nejake foto.

Odkaz ke komentáři

No jak by, prostě do poslední koruny zaplatíš DPH 21 %, clo tuším 15 % (liší se podle kategorie zboží a nevím to jistě) a poplatek České poště za proclení, tuším 300 Kč. Vypočítává se to z ceny zboží vč. dopravy a budeš muset doložit screeny z eshopu i banky, takže nejde naflignit, že rádio stálo 30 EUR.

 

Odkaz ke komentáři

Zdravím,tak se mi rádio po 3nedelich když jsem všechno pozapojoval(kamera, napájení ant.)a fungovalo to, podělalo.

Zapojením bez CAN BUS DECODER na přímo ale funguje jinak s dekodérem vůbec po otočení klíčku zapalování nenaběhne.Elektrikář říkal že je to skoro na tutovku ten CAN BUS DECODER.

Nevíte někdo kde to sehnat, nemá někdo náhradní?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Mám ještě jeden problém, dříve mně rádio fungovalo po vypnutí motoru (klíček je v zapalování před vytažením) pořád,nyní se po cca 10min. samo vypíná co je to za kravinu? Normálně se to vypinalo ručně nebo vytažením klíčku.

Mám tam nový CANBUS DECODER může to být tím?nebo se to dá nastavit v CANBUSU?nebo nastavení v autě? ví to někdo!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem proměřil dráty a zjistil že do rádia jde12V po dvou kabelech. Jeden žlutý ten bude hlavní jelikož je silnější, pak do červeného, který je na rozpojce spolu s oranžovým a oba vedou do rádia i do can bus.

 

odzkoušené zapojení:

1/ nechat vše jak je - rádio funguje bez ohledu na to zda je nebo není klíček / baterie se nevybíjí

2/ rozpojíš tu spojku na které je červený a oranžový drát - rádio hraje v závislosti na klíčku / baterie je přes noc KO

3/ rozpojíš jen červený drát ze spojky - rádio hraje v závislosti na klíčku / perfekt, v tomto případě je možné v rádiu nastavit po jaké době se po vytažení klíčku rádio vypne.

 

Jinak k rádiu - opravdu nemám co vytknout, vše šlape jak po máslesignál rádia bez problému i přes to že mám jen jednu anténu, GPS příjem super, přes to že příjmač mám jen hozený za rádiem. Jsem rád že jsem koupil na místo orig. rádia které je 3x dražší a nabídne polovinu možností.

 

K dotazů které chodí přes SZ:

Nemám maxidot ani ovládání na volantu, parkováky mám jen zadní a nezobrazují ani u orig. rádia. Možná nejsou ani orig. Vzadu na stropu má bílou krabičku, která bliká a pípá.

 

Klima se u mě nezobrazuje a parkováky také ne.

Jak psal Fireee: me jen parkovaky, u FL jednotek i klima

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ano, když umíš pájet a víš který drát na který, tak v podstatě malichernost. Takže ty obecné kecy, jak jsou čínské rádia na hovno, pramení možná z předchozích let, než to kolegové v Číně vychytali, teď už jsou o kus dál. Po cca 2 měsích používaní jsem nezaznamenal ani jeden restart systému, nebo zásek a podobně.

 

To co prodávají tady, tak je to totožné s čínou.Z jednoho nejmenovaného zdroje mi to potvrdil kamarád. A je to o 4000,- a víc dražší.Kupují to na Ali, nebo německém ebay. Taky jsem kupoval na ebay.de a šlo to z číny do anglie a pak do německa a česka.

Odkaz ke komentáři

Borci potřebuji poradit. chtěl bych pořídit do dvojkové octávky po FL nějaké 2 DIN rádio. Mám pár tipů a stačil by nějaký do 200 USD, jenže mám pocit, že až příjde rádio, tak budou chtít po mě ještě DPH a CLO a bůh ví ještě co ... a jen proto, že je to z číny. Existuje nějaká stránka, kde se dá objednat rádio přímo ze skladů EU a bez placení dalších poplatků ? Ať hledám, tak nemůžu nic najít. Možná ebay, ale tam tomu zase prd rozumím ...

Odkaz ke komentáři

Buď na Ali vybrat pouze od prodejců, co uvádí možnost poslat z EU nebo na amazon.de vybrat prodejce, co to má např. v Německu na skladě. Pokud to pofrčí z Číny, tak je potřeba přičíst dph 21 %, clo tuším 15 % a poplatek České Poště býval 300 Kč, pokud to nezvedli. Musí se jim dát poprvé plná moc, pak už se o to starají automaticky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...