Jump to content

3,14ča bez střechy :D - Meggi 2 1,6 CC

Jim

Recommended Posts

tichooooooooooooooo :D

už máme spz, řešíme samo první 3,14čoviny, ale už zase není kdy, za což bych měl být rád, ale nějak mě to ubijí

akorát jsem dojel z venku a hurá za pc zase :(

• 1 month later...

zatím víc km najezdil brácha, ale asi tomu dal sodu, protože to začlo ožívat :D

já jel jedovnici a když se to drží u huby není to tak hrozný :D

zatím spokojenost, štelování zlobicí krytky nakonec nechám na p. Humlovi, protož všechny 3 brněncké ranulty objednávájí za 5-6 týdnů

hrůza

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Zdravím, jsem už zoufalej. Nevíte někdo kde sehnat chrom úsměv na kryt airbagu O2 RS nebo klidně celý kryt . Budu strašně vděčný za každý tip. Je vůbec možné ho někde sehnat? 
    • Pod palubovkou máš z topenia len radiátor takže žiadne tesnenie len deravý radiátor máš. Buď prepojiť hadice topenia ktoré sú za motorom čo je teraz v zime celé zle ale aspoň sa môžeš dostať do garáže alebo servisu kde ti vymenia radiátor (pozor sú dva typy buď priamo hadice na radiátor alebo cez plastové prepoje s takou zavlačkou) a nezabudni naliať nemrznucu zmes. P.S: Ináč zaujímavé čítanie - teplota oleja? To ti ukazuje tepotu oleja a chip na 75kw tak neviem neviem to musel byť niekto veľmi šikovný keď len chipom toľko dostal z toho motora :⁠-⁠)
    • https://www.auto.cz/dalnicni-znamky-2024-ceny-jak-usetrit-800-kc-kdy-koupit-overeni-konce-platnosti-zdrazeni-148808
  • Create New...