Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+4 <;o))


Ol@f

Doporučené příspěvky

Panove, tak nejak mi vadi zvedat auto heverem a davat tu kovovou hlavicku heveru na hranu prahu, vetsinou to necim vystelu, ale stejne tam gumova hmota, ktera je kolem prahu, tak je z ruznych autoservisu poskozena. Nemate nejake napady, jak tam udelat neco na stalo? Treba nejakym zpusobem vyriznout hokejovy puk?

post-4726-0-73683900-1513765742_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak člověk je z toho celý zmatený :jelen: Knajou asi budeme pokračovat plynuje, pokud se někdo neodváží založit novou. No a ta "netypická" nehoda - myslíš, že to je výzkum dopravních nehod ŠA. Auta takhle převážejí, aby z něj nic neodletělo atd. Auto pak rozebírají a zjišťují, co bylo při nehodě špatně, co dobře, co zlepšit.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Cus, nechcete nekdo nejakou autokosmetiku z detailingshop.cz?

 

Psal mi o vikendu Jim (bude brat clay), takze asi udelam nejake doplneni zasob. V mem pripade asi APC (VP Orange prewash ) a hlavne sampon, bud zkusim nove GYEON Q2M BATHE ESSENCE 1L (s Q2M jsem super spokojeny s jejich WetCoat, takze dam sanci i samponu) a mozna i na zkousku dalsi a to economy VALETPRO CONCENTRATED CAR SHAMPOO 5L.

 

co asi beru:

Q2M bath 1l 609 CZK, dle zkusenosti 15ml na 15l kybl, tzn davka na myti cca 9 CZK (rad si necham +-500ml)

VP CONCENTRATED CAR SHAMPOO 5L 629 CZK, dle recenzentu +-40ml na 15l kybl, davka tedy 5 CZK (planuju si nechat +-2l)

VP CITRUS PRE WASH 5L: muj nejoblibenejsi produkt pro lenochy, univerzal na vsechno, interier, plasty, mouchy, predmyti... zase bych si nechal tak 1-2l

mel by nekdo zajem, nez to hodim na detailingclub?

Odkaz ke komentáři

Jj, taky uz lenosim, jen jsem si vysal v nedeli interier a kdyz jsem myl gumovy koberecky studenou vodou, tak jsem si rikal, ze jsem si to vazne mohl odpustit. Venek jsem orval wapkou, ale po ceste na vecer na dalnici to bylo zpet a auto je stejne zase jako solnicka, podklad totiz uplne nenavoskovanej, takze to dolu nema proc jit.

Odkaz ke komentáři

Dneska proběhlo vyhodnocení váhové zkoušky oleje, kterou prováděl v rámci revizního znaleckého posudku Ústav soudního inženýrství při VUT v Brně (mimochodem jsem se dozvěděl, že to byli oni, kdo poslal Janouška za mříze...že tam dlouho nevydržel je věc druhá :D ).

 

Probíhalo to celé v nezainteresovaném značkovém servisu VW podle interní metodiky VW a výsledek (ne)překvapil: Po ujetí 1030 km došlo ke zvýšení hmotnosti olejové náplně o 720 g, což odpovídá nějakým 0,85 l.

 

Kompletní revizní posudek bude dostupný během 14 dnů, ale už teď se těším, až ho uvidí jejich právník, který si ho vydupal :jelen: TSIgate se blíží, stay tuned :)

Odkaz ke komentáři

Tak naše kauza se týká primárně 1.2 TSI EA111, tzn. toho staršího provedení s rozvodovým řetězem. Jak je na tom novější generace EA211 nebo jiné kubatury netuším.

 

V principu jde o to, že se vstříknuté palivo nespálí a dostane se do olejové náplně. Nikdo vlastně neví (nebo nechce vědět) kudy a jak, ale dostane. Zřejmě je to vina SW, který do studeného motoru pere nesmyslně bohatou směs ve snaze co nejrychleji zahřát katalyzátor, aby jim při testu pěkně vycházely emise. A jak tam pere toho paliva moc, tak se nespálí, kondenzuje a stéká po stěnách válců. Nebo aspoň zatím nikdo s lepší teorií nepřišel.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...