Přejít na obsah

Zrušení zapnutí potkávacích světel po otočení klíčkem v zapalovaní


Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tak to je fajn. Bohužel jsem zjistil, že mám jak kabel tak wifi modul v práci a ten nově koupený bluetooth ELM nefunguje, tak musím počkat do pondělí. Funguje to tak, že když je zatažená ručka, tak se světla vůbec nerozsvítí, když nastartuju, i když dám klíček do první polohy? To bych potřeboval, když si hraju v garáži s diagnostikou nebo androidovým rádiem. Světla mi to nepěkně vybíjí. A nerozsvítí se ani parkovačky automaticky?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

To je stare provedeni. Opravdu doporucuju koupit verzi 2, s odpojitelnym kabelem a vicebarevnym led prouzkem, ktery perfektne ukazuje, co to dela. Stoji 25 usd, nic levnejsiho nebrat. A vcds je nejnovejsi 17.1.8. Pozor, neaktualizovat, idealne mit vypnute wifi pred pouzitim programu. Ja si na diagnostiku nainstaloval win xp, kde to chodi mnohem spolehliveji nez na win 10 64bit. A po startu systemu mi to BATakem meni datum na cervenec 2017, pak ani neotravuje hlaska, ze je nova verze. Po instalaci vcds a po restartu nebo mozna az po prvnim pouziti programu se prida updater po spusteni, tak ten zakazat. A odkazy na konkretni kabel na Alikovi nema cenu davat, mizi do druheho dne.

Odkaz ke komentáři

Jak uz jsem psal v jinem tematu, region z Europe na USA(hned druha polozka na tvem prvnim obrazku) mi prepnul svetla jak jsem chtel, ale spotrebu mi zobrazoval hodne divnym zpusobem, kteremu jsem nerozumnel. Tak jsem prepnul zpet na Europe. Svetla kupodivu zustala jak jsem chtel, spotreba zas zacala ukazovat v litrech na 100 km. Vyzkousej.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...