Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Mílo: díky,napsal jsem mu tak uvidíme :palec:

Roberto: jezdím nejen do práce :D Však ted od února začnu jezdit "těžce za svy" tzn.cca 2 tis.km měsičně jen z bodů "A" do bodů "B" :)

Kalic: no mě do smíchu nebylo B) Nejhorší je to že to pěkně nabývá na velikosti.Dnes Brno-H.K a během 300 km zase o 2 mm větší tečka :wallbash:

Hynku: dostaneš na prdel :lol: Kdy si popřejeme? :)

Rolbo: děkuju za názor.Hele,když to budu měnit tak se mi celý displej včetně kilometrů vynuluje nebo ne?

Odkaz ke komentáři

co mi říkal, tak je to docela běžná závada, až jsem se divil, prostě si ty segmenty dělají co chtějí.

Pak budeš muset vyndat budíky z auta - návod na to najdeš tu na fóru, rozděláš budíky, rukama sáhneš na ústřední topení (aby jsi se uzemnil kvůli statické elektřině :D a umeješ si ruce mýdlem :D) maxidot má u tebe jeden konektor, odjistíš, vytáhneš a vyměníš.

Kdysi jsem to měnil ve fabii na room budíkách a bylo to na pár minut :)

a není zač ;)

Odkaz ke komentáři

Takže opět "vynikajicí zkušenosti" z autorizovaného servisu... :wallbash:

V životě výměnu displeju neprováděli a nechtěji se do toho pouštět.Pro mě to znamená celá výměna budiku neboli cena 15 tisic plus dvě hodiny kodování...(nechápu co tam chtěji dvě hodiny kodovat! :rolleyes: ) Fakt mi to hlava nebere-tomu řikám autorizovaný servis-roboti co nechtěji u práce přemýšlet a nejraději by vyměnili celé auto...NEMÁM SLOV! :(

Samozřejmě že to celé nebudu vyměnovat takže mě čeká oslovení Rolby a nebo MartinaRS.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

oni to ani vyměnit nemohou, nemají z čeho, škoda auto dostává celý budíky od vdo nebo continentalu, nebo jak se teď jmenujou

náhradní díl oficiálně neexistuje, tak nechápu nadávání na autorizák ;)

Romane, vyměň si to sám, nic na tom není ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...