Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

To se mě teda popravdě řečeno nezdá.To jste si asi nerozumněli.Jinak už si to přesně nepamatuju ale stálo to cca do desití tisic jestli mě pamět neklame.

Hele a Ty budeš čekat přímo tam na auto nebo jak to máš vymyšlené? Já budu mit nabitý program ale chtěl bych se tam odpolko otočit.P.S ted jsem měl pár dní dovču tak přesně nevím co mě bude čekat v práci ale jak řikám...budu se moc snažit aby jsme se vidělí :pivo:

Odkaz ke komentáři

No tak to je mazec. Ve founu jsi mi říkal, že koncovky jsi měl svoje, já zblbnutý z toho tvého videa si myslel, že tam jsou zkosené a ejhle jsou rovné, takže zítřek bude ve znamení shánění RS koncovek :wallbash: :wallbash: , protože v nabídce tam nějaké zkosené sice mají, ale za 2,5k x2 a pětka za koncovky se mi už jaksi dávat nechce. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Martas: zavolej do té firmy a pořádně si to s nima zkus ujasnit.Mě tenkrát nabídli vic variant ale šel jsem do elegantní varianty s RS koncovkama-jedná mi vyšla zhruba na 500,-Kč a bral jsem je myslím od Pražáka.

Houmik: dostaneš za uši :D Pořád jen nadáváš na ČR...asi Ti brzo udělám školení až přijedeme na otáčko do Krumlova! :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...