Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak z hluku určitě strach mít nemusíš, nejde to skoro poznat. Žádné držáky se dělat nemusí, jediné co se musí tak zvětšit výřez a odstranit tažné. Romario i já jsme si to nechávali dělat přímo u nich v laityngu. Akorát mi to trčelo kapku více, tak jsem si je nechal ještě převařit a zasunout o cca 1,5 - 2cm.

Odkaz ke komentáři

Ako to spravil Roman neviem, ale išlo by to spraviť tak že spojíš tie dva kábliky čo vedú k doštičke.. signalizácia sa zobrazí keď sa obvod preruší.. stalo sa mi to keď sa vytiahol káblik z konektora a to mi pripomína že to mám asi tiež dodnes napriamo spojené a teda vyradené z činnosti.. :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak celkově ty autáky s "efkama" jezdí slušně řečeno rychleji než ostatní.Maji nějakou výjimku,nevíte někdo?Asi těžko co?

Jinak to ošetření od Štěpana je opravdu znát protože i v těch sračkách se tolik nešpiní.Jsem fakt spokojený s jeho profi údržbou :palec:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jinak to ošetření od Štěpana je opravdu znát protože i v těch sračkách se tolik nešpiní.Jsem fakt spokojený s jeho profi údržbou :palec:

Musím jen potrvdit - auto myju sotva jednou do měsíce :palec:

Jediné, co musím umýt každý týden jsou kola - ty Štěpán neošetřoval a navíc nové obložení jaksi černí :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...