Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Uz tam je prece jedna 330xd :palec:

Aha, zapoměl jsem tam napsat "po delší době", jak jsem původně myslel.

Jinak Romane, do první kalkulačky na kterou jsem natrefil jsem ti hodil to tvoje BMW a na cenovku (však ty víš :D )na 38 let věku a Pardubice mi to vyplivlo toto:

http://www.klikpojisteni.cz/havarijni/krok-2?id=42fb6

Ta pojistka opravdu nebude asi za málo...

Skoro bych zvážil, jestli to nepojistit jen na krádež a věřit si, že nejsi lempl a někde to nestřelíš o strom.

Jo a zadáal jsem 0 škodních událostí a 0 měsíců havarijního pojištění, tak pokud jsi havarijku někde měl, tak třeba to budeš mít za míň. Dal jsem 5% spoluúčast.

Odkaz ke komentáři

S tou pojistkou to nebude tak strašny si myslím ale rozhodně to udělám aspon na první rok.

Koukal jsem ještě včera na tu výbavu a nenašel jsem adaptivní tempomat a TV,jinak by to mělo být opravdu full.Abych pravdu řekl tak ani nevím rozdil mezi "normálním" tempomatem a tim co uvádím...musim se na to mrknout.

K té závisti: ta je,byla a bude.Bohužel.At si uleví když to někomu udělá dobře.P.S BMW prý maji nejtvrdší laky :)

Moc se těším na panoramu,tu jsem ještě nikdy neměl.

Jo,a zapomněl jsem na pádla pod volantem které si chci časem dodělat :palec:

post-81-0-54642800-1357459570_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Ta panorama bude skvela :palec:

https://www.youtube.com/watch?v=Xb2Sk5YFFGA

Jinak jak jsem rikal, vybava je to suprova, moc takovych trojek nejezdi, aspon co ja vim, tak se na netu tezko shani. Taky jsem si s myslenkou o 330xd kombi pohraval, ale vyber byl chaby. Obecne si myslim, ze u takovych aut ani neni sance sehnat plnou vybavu, to mozna maji vazne jedine nejake kousky z autosalonovych vystav. Co jsem se tak dival, tak ti tam chybi audi harman/kardon,asisten sjizdeni prudkych kopcu, hlinikove stresni lyziny,padla, dvd prehravac, adaptivni tempomat, pocitam ze vyhrivany volant to taky nebude mit, to jsem snad nasel jen jedinou trojku kdysi na netu :lol: a dobra vec jsou sklapeci zrcatka docela, coz nevim, jestli tam bude. A nezavisle topeni tam je? Asi taky ne ze? Nicmene bud klidny, budes mit jednu z nejvybavenejsich trojek, je to fakt delo, tak gratuluju a at klapne ten dovoz bez problemu :pivo:

Odkaz ke komentáři

Romane, gratulace, mám radost ... doufám, že jsi to pěkně oslavil a těším se na předváděčku, kdysi jsem měl v roce 91 s 325 tds a od tý doby plně chápu slova "zatáčka se dá projet trojím způsobem - dobře, špatně a s BMW", a to jsem tehdy jezdil Audinou 100 v quattru s 2,5 litrovým pětiválcem benzínu

http://audi100.net/Daten/Ausstattungen/ausstattungen.html

přeju ti to chlape a pokud budeš chtít, tak vezmu foťák a můžeme udělat fotos pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Oslavil jsem to tak že jsem v noci otravoval prej sms a telefonováním jednoho místního člena :lool: :lool: :lool: Hlava bolí jako střep a to jsme vypili dvě lahve Bohemky :D

Michale: panoramu jsem ještě neviděl v akci,moc hezky,diky za odkaz.

Co ten adaptivní tempomat? Víme o něm něco?

Nezávislé topení prověřim ale ani mě tam nechybi člověče.Stejně bude v garáži.

V první řadě se musim objednat do Vysokého Mýta a pořádně tu zadokolku poznat.Když nebudu počítat Š120 tak jsem zadní pohon nikdy neměl.Potřebuju vědět jak se bude auto chovat v pruserových situacich.

Jardo: s těma zatáčkama jsi mě to řikal jak jsi byl u mě doma...smál jsem se tomu a do ted Ti to nepotvrdim,počkám si na jizdní dojmy.

Maros: no jasně :lol: Němcovi nechám černotu s duplexem... :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak papíry by měli být v ponděli v DE připravené,záloha je zaplacená a vlákno se zavirat nebude... :)

Ted mi volal Palo a nasadil mi brouka do hlavy s nějakou dani :wallbash:

Když je auto na firmu tak jsem si řikal že se to toho netýka :(

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jardo: po finanční stránce musim s tatíkovou účetní to probrat ale na 99% to bude cena s dani v DE.

Tomas: počeštění by neměl být problém.V Nove Pace by to mělo obnášet zhruba 3 tisice co jsem zjištoval ale každopádně už tam to nechám přenastavit na angličtinu.Ta němčina je šílená.

To podsvícení je šileny,zlatá Audinka :D

Odkaz ke komentáři

Češtinu do BMW nedávát, servis to pak při aktualizaci iDrive přehraje a navíc dává ruce pryč od různých trablů v sw i hw potom!

Budíky jsou náhodou podsvícený super, ani po 10hodinový cestě Pha-Hamburg-Pha v X6 přes noc mi nevadily. Nevim, proč je teď všude potřeba mít 10 barev na budíkách, např. v Mondeu mi ten Convers+ dost v noci vadí a stahuju jas co to jde...

jo a tempomat je adaptivní, nebo s brzdnou fukcí Romane?

Odkaz ke komentáři

Jardo, může koupit s DPH i bez a buď odepsat nebo přičíst/odepsat tady, momentálně je lepší asi koupit bez tam a přiznat/odepsat naši novou zvýšenou DPH, ne?

O jiné dani nevím, co by měla přicházet v potaz.

no a nemusí to být koupené od plátce DPH ??? aby jsi následně mohl tady DPH sundat?

ani po 10hodinový cestě Pha-Hamburg-Pha v X6 přes noc mi nevadily.

Petře jak x6? dojmy a vlastnosti? vím, že se ti to auto nelíbí, ale zajímá mě to biggrin.gif

Ted jsem komunikoval s Němcem...dopr... On the car are Runfalt Tyers. :wallbash:

Petře: takže tam nemám dávat ani angličtinu???

RFT jsou fakt na hovno, neštěstí, tvrdé jak beton, i na dálnici to je dost znát,

Angličtina je v základu na výběr

Odkaz ke komentáři

mluvil jsem o tom, že vozidlo doveze a bude přihlašovat u nás v ČR, tak je možné, že mu může celní správa - potažmo finanční úřad dopočítat DPH dle našich zákonů, tak aby aby byl ochráněn český trh, ale také jsem Romanovi řekl, že to být nemusí a nebo to už i neplatí, protože když jsme vstoupili do EU, tak se hodně dovozcům dopočítavala DPH dle našich cenových tabulek,

příklad: dovezené auto z DE kde stálo 20.000,-EUR, v ČR by stejný vůz stál dle obvyklých(na iternetu,v časopisech,bazarech) cen po přepočtu 25.000,-EUR, tak se ti DPH počítalo z ceny 25.000,-EUR a to si musel doplatit - jak to je nyní nevím, proto jsem Romana upozornil na to, ať si to zjistí, nevozím auta, nevím jak to je, pozor nepleťte do toho bouraná auta, tam to bylo zase jinak

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...