Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Romane váhy se absolutně neboj, v Německu se na mě lepil SII 125kW, tak jsem to prislapnul a za chvilku nebyl videt. Jedinej Sup, kterej tě předjede, je 3,6 FSI. Ale jen na dálnici, na okreskách je bez šance. A jako bonus pojedes za polovicni spotrebu :palec:

Petře, taky mám Runflaty. Ještě původní z fabriky, jak zimní, tak letní. Ale vím, že příští gumy budou normál. A toho vrzání jsem se bál, když jsem četl všechny recenze. Ale v autě mi nevrže nic, krásně ticho. Zato v Passatovi to byl koncert

já se svojí Lízou na D1 ředjíždím takové plečky normálně :lol:

já nechápu, jak může někdo tohle vůbec psát, tam je snad jasný, že pokud pojedou dva stejní dravci, tak to bávo má vždy nad supem náskok díky technice, no a co si budeme povídat, ono to taky kolikrát není jen o tom přišlápnutí plynu k podlaze, ale i o citu,odhadu a smyslu pro jízdu jako takovou

Palo: ted jsem volal na celnáky,kluci kámoši co dělaji v HK a nejdříve jsem byl na provaz...protože mi řekli že ano...a pak volali během deseti minut že se to nevztahuje na auta starší jednoho roku takže se neplati vůbec nic! :rolleyes: Diky Bohu!

Píšu si s MichalemK a jsem docela v šoku-SuperBII je lehčí než trojka.To snad ne :blink:

1594 versus 1650 :huh: :huh: :huh:

tak to jsem rád, že to je tak jak to je, to víš, už to přece jen 6 let nedělám, tak mi něco sem tam uniká - omlouvám se, jestli jsem tě moc vystrašil, ale nechtěl jsem, aby si byl nepříjemně překvapen

Odkaz ke komentáři

Tak tu na to koukám a musím pochválit výběr.. ;)

Jinak to tu tak nějak shrnu, o cem tu debatite..

RFT gumy..podel..Za prvy jsou za nesmysl a za druhy je tuhost fakt znat..Svezl jsem se v 330xD na RFT i na obyc gumach a rozdil znatelny..Nicmene RFT jsou temer na vsech bavcich, v nemecku urcite,oni to neresi a zaplati to..U nas ne..Navic tam neni rezerva,takze bud povinnost RFT, nebo normalni pneu a opravna sada s kompresorem. To me na bavich trochu sere.. :(

Co se vahy tyce, vubec se neboj,to auto jede, jak prase i tak,takze vahu neres..Kamos pred mesicem koupil to samy, rok 06, ma vykuchanej DPF a fakt to jede jak prostreleny, nenasilně,ten kroutak dela moc!

A budiky?Ty se mi taky nikdy nelibily, ale za hodinu jezdeni v praze, jsem fakt otocil..Ta barva je pekna, vsechno sviti kraasne jasne, ostre ale neotravuje to...

Jo a panoramadach, to je taky mazec, vsechno poreseny eletrikou, radost se na to divat,jak se zatahuje roletka atd...Maj to kluci nemecky vymakany, malo platny.. ;)

No,jsem zvedavej na tvy dojmy... ;)

Odkaz ke komentáři

Martas: děkuju Ti! Já jsem zvědavej ještě vic :palec:

Připravuju Octávii na prodej,tentokrát na 100% jde pryč holka moje krásná.V neděli proběhne demontáž hifisoustavy a už mám nějaké ty nabídky i když to jsou zatím kecálkové,však víte jak to chodi když něco prodáváte.U mě je výýhoda že auto má původ,málo najeto- 108 tisic a je v eleganci.

:)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Chlapi: vystrašili jste mě! :wallbash:

Dnes jsem se zastavil ve dvou největších a samozřejmě nejdražších pojištovnách a byl jsem velice mile překvapen obouma nabídkama.

Česká pojištovna all risk neboli-havarka,odcizeni a vandal. cena celkem 18300,-Kč ročně

Kooperativa to samé s jednoprocentní spoluúčasti min.tisic Kč to samé co u české ,cena celkem

20800,-Kč ročně ale pani byla zdravě nabuzená a když jsem ji ukázal nabídku od české tak řikala že to pošle do Liberce na přeschválení a že by to mělo být pod cenou české poj.

Tak jsem zvědavý.Každopádně při cestě z DE chci mit mazla pojištěného.

Podotýkám že mám veškeré bonusy a bezeškodní události plus tam velký minus udělalo to zabezpečení vozidla.Opravdu jsem milé překvape.Auto je trochu nadhodnocené a pojištěné na celkovou částku 550 000,-Kč

MichalK: jinak jsem se dnes bavil s šéfem servisu BMW a rozdil mezi mou 325 a Jiřikovou 330 je opravdu minimální-označení motoru je uplně stejné neboli M57. Oba to jsou šestiválce a třilitry.Stejně ale chipovat první rok nebudu.

:)

Odkaz ke komentáři

TomasB: Alianz mě bude zitra zařizovat Jarda ale nepočitám že se "vytáhnou" i když otec má CC ve vyšší hodnotě a plati o tři tisice min než já..

Michale: je to těma bonusama-přesně tak-160 měsicu bezešk.průběh a 30% minus to dělá zabezpečení plus tam odsouhl. 12% slevu na pojistku jako na celek.Fakt jsem nechápal po tom co jste mě vystrašili.Uleva docela.

Michale: nezapomen na mě s těma kolama :wub:

Ondřeji: pamatuješ jak jsi byl u nás když jsem měl čerstvě duplex? Rikal jsi ž to vypadá jako šestiválec :D Ted ho snad doopravdy mit budu :)

Odkaz ke komentáři

Vyprdni se na pobočky, nějakej poradce ti může nabídnout mnohem víc. Kolikrát ani na pobočce nevědí co vlastně mají za produkty.

A hlavně poradce ti projde nabídky všech pojišťoven a nabídne ti to nejlepší. Mám jednoho jestli chceš můžu posktnout

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Havarijko nemam ani jsem na zadnym aute nemel. Vzdycky jsem si rikal, ze za blbost se plati

Na tohle bacha Jirko! Mám ani měsíc starou zkušenost a nebýt havarijka, docela popláču. Na D1 jsem 19.12. trefil s Mondeem gumu od kamionu. Byl tam viník, já a další 2 poškození + Policie. Takže protokol, všichni kopie papírů všech atd., prostě celkem pohoda, pominu-li trable typu čas a nasranost nad pokřtěným autem. No, druhej den pod dojmem, že mám celkem gut pojištění moje pojišťovna pomůže, hlásím událost na KOOP, kde mi řeknou, že být ten viník z EU, tak jasná páka, že vše pro mě vyřeší na jejich triko, ale protože viník je kamion z Bosny a Hercegoviny = mimo EU, tak sorry, není to jejich partnerská pojišťovna a musím řešit jinudy, než skrze ně... Takže volám slavnou českou kancelář pojistitelů (doporučení od dylinky z KOOP), kde se dozvídám sorry, ČKP pouze v EU, mimo EU nedosáhne, ať se prý obrátím na PČR... Co řekli na PČR asi není třeba psát, ale skončilo by to právníkem a žalobou na viníka z BSH... Prošel jsem si i pokusem nahlásit škodu na pojišťovně viníka, kde jaksi reakcí na "Sprechen Sie Deutsch?"/"Do you speak English?" atd. bylo položení sluchátka... Kamarád ze Srbska mi řekl, že normálka - zelená karta vypadá jako v EU, do EU by moc chtěli, ale tohle řešit nechtějí...

Takže, nemít havarijku, jdu do toho za svý (zatím je to kilíčko v ND bez práce) a jen si nadávám. Taky jsem měl tenhle pohled jako ty, ale tohle mě definitivně vyškolilo... Teď "akorát" budu skrze DAS, kde mám pojištěný právní služby, žalovat tu zmr*skou Bosenskou pojišťovnu o vše, o co půjde...

Jinak k těm super sazbám pojistek - ještě je zajímací údaj o výši krytí.

Sorry za OT jinak...

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Petrem, taky jsem svůj střet na dálnici s upadlou nástavbou od cizího auta a nebýt havarijního, tak je dodnes auto neopravené a čekám na ukončení řízení o nehodě nebo případně soudu.

Podobně to je, když tě někdo naboří a nemá povinné ručení, tam to jde sice přes ČKP, ale trvá to měsíce ....

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Vyprdni se na pobočky, nějakej poradce ti může nabídnout mnohem víc. Kolikrát ani na pobočce nevědí co vlastně mají za produkty.

A hlavně poradce ti projde nabídky všech pojišťoven a nabídne ti to nejlepší. Mám jednoho jestli chceš můžu posktnout

Jenže ono není cílem mít co nejlevněší pojistku, ale v případě průseru mít dobré plnění a bez nervů. A jak píše Roman, tak bude mít Alianz, kterej jsem já zmínil, který si myslím, že plní dobře. Nepleť si to s povinným ručením, kde pojišťovna plní někomu jinému.

Odkaz ke komentáři

P2M: Petře to plnění je 50 mega na 50 mega.

Jinak poradte mi! Tam frčíme černotou která má dálniční známku(ta platí do konce měsice) novou bych vzal s sebou ale co dál? Nemužu ji přeci nalepit na sklo když pojedu na převozkách??? Co s tim?

Jinak nechci levnou pojištovnu ale pojištovnu se kterou se nemusim dohadovat o penize,která plní tzn.že to je Česká Pojištovna,Kooperativa a snad i ten Alianz.

Odkaz ke komentáři

to bych raději jel s nenapsanou RZ, to není až takovej hřích,

sundávat to ze skla a představa cesty na poštu .... rolleyes.gif,

navíc akce na známky bude až v únoru, kdy přestanou platit ty z roku 2012

p.s. mě detailně kontrolovali známku jen Rakušani, v CZ pouze kouknul na sklo a ani útržek nechtěl, neznám nikoho komu by kontrolovali napsanou RZ na známce

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...