Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Petře: díky za info.Ráno jsem telefonoval s Badysem a potvrdil mi to.Musim nejdříve na emise :wallbash: To jsou pravidla napi...proč nemuže platit DE STK? :(

Jiřiku: Ty máš zadní led světla na Xdéčku? Já ani nevím jestli je tam mám nebo ne ale myslim že ano :)

Dnes v noci směr Stuttgart až někde u Lichtenštejnska :pivo:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

At se jdou vybodnout...co chtěji překontrolovávat na dvouletém voze navic když STK je platná v DE.Zase lobby aby se mohlo vydělávat :wallbash: škoda mluvit!

Jsem moc zvědavej na bienony,nikdy jsem je neměl a ještě vic na srdce šestiválce.

Stejně za to může Jarda pak TomasB a další co to vyprovokovali :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Jak rikas Romane, je to dalsi cash, co se da vytahnout z lidi... :(

Hele, budes nadsenej..Zvuk..Bud nic neslysis,nebo to jen huci,jako klasickej sestival..Z venku,kdyz mu nalozis, to ma taky zvuk,jak sestivalo, spis benzinovy,nez kamnovy..Zadny rachtani,kdyz je to studeny, teply, nic... ;) Krasne to ševelí..

Dik Jirko, to je to co sem chtel vedet..Logicky by to tak odpovidalo,ale ty kola sem nikdy v ruce nemel.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Ja mam havaryjko CPP proplatili mi odrenou kapotu a dvere!Hned za 3dny po nahlaseni udalosti jsem mel penize na ucte!Pak jsem si nechal prelakovat predni blatnik a naraznik ve skodovce primo zaplatil jsem spoluucast 2tis a nic vic jsem neresil a neplatil navic!Takze ja jsem max spokojeny! ;-)

Odkaz ke komentáři

Hoší,hoší...dnes jsem mluvil s nejmenovaným prodejcem VW a docela mě nasadil brouka do hlavy...prý at jsem rád že jsem nekoupil toho nového Passata...že jsou s nim problémy ale nechtěl to rozvádět po telefonu.Nevím co je na tom pravdy ale stačí se podívat jaké potíže má Jarda s novým Golfem.

Jinak jsem se vždy bránil R18 a ted je tam mám na letních kolech.

Martas: zitra Ti bud potvrdim nebo vyvrátím jizdní dojmy z tak moc vychvalovaného motorů.Jinak na chip kašlu,99% lidi tvrdí že to pojede jako zběsilé a že ten chip nebude potřeba.

Bobajz: když to čtu jak mi to všichni píšou tak mám tep snad 200,šileny...

Odkaz ke komentáři

Hele, s 325D sem nejel,ale svezl jsem se v nekolika 330XD predface tudiz 170KW a jelo to mooooc pekne jako,ten kroutak je fakt paradni na tom..

A po Octe /nic proti ni/ ale budes z toho urvanej.. ;)

Myslim,ze se ti to bude libit,jak to je..A co, chip je v zaloze vzdycky,ten tam muzes dat i za 5 let.. ;)

Odkaz ke komentáři

Michal: prověřim a vybereme nějaké pěkné papuče :palec:

Jsem byl o polední přestávce v servisu BMW a chlap se na mě podíval a povídá: "pane já jsem Vás typoval na benzin :D " nevím kde to vzal jouda.Jinak prej automatické převodovky se prej vůbec nemusim všímat což jsem rád,že aspon toto odpadá-výměny převod.oleje apod.

Dnes na Octávku volalo pět lidi,tak jsem zvědavý co se z toho vyvrbí.O vikendu mám prohlidku a v ponděli.Nejdražší v republice a pořád je asi něčím zajimavá... :lool:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

JJ, bavci maji zpravidla ET od 20 do 35ti, vic tam neni.. ;) Proto spousta kol vypada dobre,protoze jsou pekně, "zalomeny",delaj takovej lavór.. :D

Romane, upřímně...Asi bych na slova pána moc nedal..A třeba každých 30tkm ten olej v prevodovce udělal..Rozhodně tim tomu neuškodíš... ;)

Mam kamaráda, co jeho otec má servis, kde se vesmes specializujou na BMW,dovazeji jak nove, ta jete a rikal,ze tak na 160tkm zacinaji/jsou problemy, pokud se o to nikdo nestará...

Já bych to fakt jednou za čas udělal...Ale co člověk,to názor.. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...