Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Hydraulik: řeknu to asi takhle...černá hificár stoji v garáží a trojka stoji před.Nekecám! Neskutečny co :) ale je to tak.

Fido: děkuju,už jsem myslel že tě někdo nakazil a nejsi kámoš...diky! :pivo:

Petře: děkuju! Jen mě sere že nešlo odpálit dph :( němec trochu s náma vydrbal ale aspon snížil dost podstatně cenu protože to dph se vrátilo jemu...ale to nic,hlavně zdravi.

:)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak to je blbý s DPH, docela vydrbávka .... Určitě nesnížil cenu o tolik ....

Že stojí před garáží je pochopitelný, ne? Sousedy je přeci potřeba nasrat hned :D :D

A s vláknem nedělej Zagorku, na fotky hezkýho Báwa se rád podívám. Taky by se mi líbilo na dvoře. Ale služební si to koupit nemůžu a na občasný svezení mi je líto peněz :D

Odkaz ke komentáři

barva, interier, výbava - super, přeji ať slouží, debilové ať se nepřibližují blíže než 1 km, nekonečný přísun radosti ..... auta jsou lepší než holky biggrin.gif

akorát tam máš oproti octě nějak málo laufůůůů :P :lool: :lool: :lool:

já bych mu ještě jeden ubral, následný údiv toho co jede za tebou a myslí si ......po přišlápnutí plynu - k nezaplacení biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Maroš: tos podělal kamaráde s tou mou Octávii :D

Jardo: přesně jak píšeš,za oknem je fakt nic moc počásko...to bych asi jel ještě dnes :(

Jarda malý Krysarr: nevím jestli sen ale je myslím si že to byl dobrý kup :palec:

Hynku: koukej se stavit,budeme brzo lepit RZ :) ještě Ti dlužim tu pásku,bejku!

Odkaz ke komentáři

Romane velká gratulace k pořádnýmu autu, ale mám na tebe jeden dotaz. Protože už delší dobu taky uvažuju o výměně Golfa za BMW3 combi, tak svádím vnitřní boj o pohonu, zda RWD nebo Xdrive. Já bych radši prdelohrab, ale díky tomu že s autem jezdí i drahá polovička tak si říkám zda by za těchto podmínek nebylo lepší Xdrive. Jak to máš ty. Manželka má svojí káru a oktou ti taky nejezdila, nebo jak?

Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...