Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Romco tak to gratuluji ze to nakonec dopadlo dobre a ze jsi spokojeny!Ja jednou jel v BMM 530D r.2006 a to auto se mi porad libi!Bylo v automatu a melo to snad vse!Projekce tachometru na celni sklo me uchvatila stejne jako to zrychleni!To auto bych porad chtel ale to co mas ty je uz jina liga!Taky moc krasne a poradne se snim seznam a auticko ti bude delat radost!Verim ze si na nej a na vsechny ty funkce rychle zvyknes!Drzim ti palce a preji hodne stastnych km!!! ;-)

Odkaz ke komentáři

Dnes policejní kontrola...při výjezdu do Pardubic,stáli za mnou kucí :D

Zastavím,slušně pozdravím a zeptám jestli jsem něco provedl...mladáci byli velice profesionální,zkontrolovali VINko,veškeré doklady včetně zelené karty a když už mi dávali papíry zpět tak když slyšeli motor tak druhý z ních(sympaták) prý jestli se může zeptat co to je za motor že to příjemně vrní.Fakt pěkny,na nic si nehráli,udělali svou práci a já pokračoval do toho našeho bláznovstvi (čti zakaznická kancelář) :)

Kdo mi poradi jak se nastavuje pamět na přední sedačky? Jsou tam tušim tři paměti.

Co mi zatim vadi tak to je že zpětná zrcátka musim zklápět ručně přes tlačítko v salonu vozů.Nejde to nastavit aby při zamknutém autě se to sklopilo?

Nadšení další že mužu mit klíč od zapalavání v kapse.Zmáčknu tlačítko a jedu.

Co se týče ženy...teprve včera na mě začala mluvit.Byla naštvaná...přeci jenom to neni hračka za pár tisic.Za volant se ji nechtělo i přes moje ukecávání.Včera na dálnici byla objiždka,prý tam spadnul vrtulnik tak jsem chtěl aby to vyzkoušela ale marně :( Zatim s ní bojuju...čtyřkolku bych nevyužil,tak jsem sáhnul po autě co má málo najeto-72 tisic k dnešnímu dni.

Fido: jsem moc rád žes to napsal! :palec:

post-81-0-58138200-1357904517_thumb.jpg

post-81-0-88902400-1357904539_thumb.jpg

post-81-0-45688400-1357904563_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

hele, já sice nemám bmw, ale řekl bych spíš, že záleží jaký je manželka uživatel, pokud nebude zvládat zacházení se silným motorem, tak můžeš mít problém, protože zadokolka jí snáze ustřelí než čtyřkola, ale zase pomůže elektronika, asi bych se rozhodoval, jak s tím bude jezdit, po městě na nákupy nebo někam dál ...

Romane, jsi měl těm policajtům sdělit, že takhle vrní každé bmw, takže je jedno, jakej tam je motor,

Zdenka se snad rozdejchá biggrin.gif, ale živě si to umím představit, stejný smile.gif

Odkaz ke komentáři

Krocan: chvilku jsem nevěděl o čem mluvíš ale už vím která bije :lool: Svítí to žlutě a ani nevím co by bylo hezčí člověče,časem to neni problém upravit.

Michale: včerejší jizda po německ.dálnicích za necelých 7 litrů na 100 ale ve městě počítám že to vezme o dva litry navic,nejezdim s tim moc na spotřebu.

Princ: na sedačky s programováním jsem už přišel,daji se tam navolit stabilně tři řidiči.

Dotaz!!! Mám tam tlačitko SOS telefon(oranžové,zakrytované :D Mužu ho zmáčknout? Auto má alarm,má to nějakou souvislost???

Dotaz na Petra: dá se nastavit sklápění zrcátek tak abych je nemusel sklápět pomoci mačkání čudliku na řidičových dveři?

Maroš: auto má 100% původ,prověřoval jsem to jak tady v ČR tak jsme byli solo v BMW servisu tam.V DE když nekupuješ auto od Turku,Rusu a Bulharu je původ zajištěný.

Octavius: ano,máme doma jen jedno auto,Octavka by měla odjet.Bohužel to zdržuje demontaž zabezpečení a hifi soustavy.Pár fotek aby mě neřekli že toto vlákno patři německy bestii :)

post-81-0-79226700-1357919984_thumb.jpg

post-81-0-31771100-1357920033_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane, spotreba po meste myslim nepreleze 9L..co mam skusenost s tim kamosovym 330XD tak ma prumer 8,4-8,5 a to jezdi trasy bud 100km+ a nebo praha...A taky to nešetří.. ;) Nebál bych se toho..Ale tak na 5 nebo 6L se samozrejme nedostanes.. ;)

Jinak zrkadla co vim, se nastavit nedaji, jde to pouze pres tlaticko...

Odkaz ke komentáři

Říkám zajímá mě to, protože stojím před otázkou zda RWD nebo 4x4 (já bych radši RWD, ale paní se bojí)

Tak záleží kde s tím paní bude jezdit. Nám tu teď napadlo mraky sněhu. Posledních 10 km k baráku to mám jen do docela prudkýho kopce. Silnice protáhlá, ale bílá. Předokolky nasazovaly řetězy a já jel jako by nic, jen v zatáčkách problikla kontrolka. A paní vedle mě říkala, že se vůbec nebojí, jak je to možný :lool: . Jako pro mě je tady ten Xdrive k nezaplacení, třeba dneska bych se zadokolkou nevyjel, protože kdybych zastavil, tak už se nerozjedu. Na druhou stranu kdybych bydlel v ČR, tak si koupím jedině zadokolku, tam bych Xdrive nějak moc nevyužil

Odkaz ke komentáři

Ne ne, FL nemá bílý právě..nedávno koupil kolega taky E91 ve FL, má to diody jak prední blinkr,tak zadek ale kroužky jsou žlutý jak chcanky.. :( A co rikal,ze se pidil,tak to změnit nejde, leda cely lampy přehodit snad..

Jinak Jirko, vypadá, že byl kleplej, myslim tu E46..u nás koupit pěknýho bavce za rozumnou a s nějakym normálnim nájezdem je snad nadlidskej úkon... :(

A víš proč?Protože všechny nejlepší kupy aut jsi stejně vyčáp ty.. :D :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...