Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

nějak se mi začíná po té bramboře stýskat.. :rolleyes:

To o těch Nokianech mohu také potvrdit. Brácha je má na octe v 205/55 R16 a jsou opravdu super.

já taky už druhou sezonu a jsou SUPER ! včera mi to měřil pojišťovák a vpředu 7,5, vzadu 8mm, nájezd asi 20 tisíc?

Jiřiku: tak letáky mám uklízeny ve sklepě.Vyhrála cena poměr-výkon :D Neee,nakonec jsem vzal origo kola uplně funglovky na Fuldách které v reálu měli cca 70% vzorku.Za 15500,-(4 Al disky komplet nazuté a vyvážené)nebylo opravdu co řešit.Koupil jsem to levněji než na dvojkovou Octávii v ještě menším rozměru :palec:

Auto po dvou dnech konečně doma,komplet hotové.Kluci z Paky mi udělali velké překvapení a dali mi do kroužku žárovky plněné xenonovým plynem,vypadá to jako nová trojka :) Krocan hajzlik měl pravdu :) Mám tam napevno antiradar a palubní kameru,vše decentně pod čalouněním takže žádny dráty,nic.Jsem opravdu spokojený.

ta kamera mě zajímá asi budu muset zajet s Tebou do Rachotu.. :-)

KOuknu sem po pár dnech a ejhle Roman má novou káru :lol:

Musím přiznat, moc jsem tomu po těch všech eskapádách nevěřil, kdy jsi Octávu prodával asik dvanáckrát, že zrovna teď do toho půjdeš, Romane. Ale překvapils :palec:

Modré Bawko bych si asik nekoupil, ale jinak moc pěkná kára a výbava. Startování bez klíčů je fakt pecka, to bych si nechal taky určo líbit. A světlá kůže tomu taky dobře sedne......takže ať slouží.

co je na té modré ošklivé? je to nejhezčí barva u bmw..

post-131-0-49162800-1358371129_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Superfatty
Odkaz ke komentáři

Robe: neni problém.Je to jediná firma v ČR která dokáže počeštit jakékoliv auto na profi urovni.Druhá taková neni.

Ale jsou to obchodnici...ale já jsem ještě větší :D Chtěli mi tam nahrát na 3 měsice na zkoušku češtinu do celého auta...jenže cenovka je 24 bez daně což je pí...vina.Takhle mě chtěli navnadit abych si na to zvyknul.Je tam DVD kde neni udělaný odblok při jizdě,taky to chci časem pořešit.

Stormika neber vážně,on je zamilovanej :D kluk jeden ušatej.Nakonec jsem člověče rád že mám tuto barvu i když jsem celý týden myslel na černou metalizu...

Dakie(Petře) já vím že bych si měl založit vlákno ale Octavia ještě neni prodaná.Mužu tady ještě pokračovat? Nedá se to nějak sloučit? že bych jen přejmenoval vlákno?

Každopádně jakmile půjde vyhnanec z domu tak se na to napijeme a slavnostně to tady uzavřeme.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Luks: kamera tam je z Octávie,původní ale půjde na druhou reklamaci,ta China opravdu stoji za ho...a nic to nevydrží-ted mě to dělá že mám z půlky jakoby šesý obraz :(

Petře: dík :)

Je to tady ta kamerka:

http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-do-auta-od-665/palubni-kamera-do-auta-car-dvr-1080-on-board-carcam-5952-hd-h-264-cerna-skrinka-hdvr5952hr

Natáči ale dobře.

Odkaz ke komentáři

Vic fotek nemám,je to nuda to pořád fotit Sejvi.Největší klad je motor a ten se těžko popisuje:) včetně tuhého podvozku který je až nepříjemně "tvrdý".

Dnes jsem domluvil opravu toho růžku jak mám od nafty tak jsem zvědavý na výsledek.

:)

Odkaz ke komentáři

ZASRANY AČKA! Volaji několikrát denně,to se fakt nedá.Martas měl pravdu.

Napíšu jim ofiko dopis aby mě vymazali z databaze,banda idiotu kteři si myslí že ostatní si to nedokážou spočitat.

Vrchol byl když mi před půl hodinou přišla sms od zaměstnance áček do mobilu že ji ode mě za 180 tisic koupi mimo bazar.To si snad dělaji kozy,čuráci! :wallbash:

Zitra to proberu s firemnim právnikem,toto je fakt do nebe volajici.

Odkaz ke komentáři

Upřímně Romane co jsi čekal, za 180 by to stejně nechtěli vykoupit, 20tis aby na to vyvařili je málo, to víš že Tě budou otravovat samotní zaměstnanci mimo bazar, když jim tam s prominutím"nabliješ" telefon na sebe atd. Připadá mi že rovně na nohách nestojíš...

Odkaz ke komentáři

Milane: píšu to snad v češtině ne? 180 tisic by mě dali hotově.Rozumiš? Auto dvě hodiny prověřovali,fotili a zkoušeli jizdu.Milion telefonu do Prahy na hlavní pobočku tzn.že to je konečná částka pro mě! Už to chápeš?

S tim mobilem bohužel to jinak udělat nejde.Email nedostali,hold dan za to abych zjistil jestli ta cena neni opravdu moc vysoko nasazená.Vidím že neni! :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

ZASRANY AČKA! Volaji několikrát denně,to se fakt nedá.Martas měl pravdu.

Napíšu jim ofiko dopis aby mě vymazali z databaze,banda idiotu kteři si myslí že ostatní si to nedokážou spočitat.

Vrchol byl když mi před půl hodinou přišla sms od zaměstnance áček do mobilu že ji ode mě za 180 tisic koupi mimo bazar.To si snad dělaji kozy,čuráci! :wallbash:

Zitra to proberu s firemnim právnikem,toto je fakt do nebe volajici.

Romane, co se na tu nabídku od zaměstnance Áček podívat pragmaticky a nevzít jí? Chceš prodávat za 200, když to bude přes bazar, tak těch 20 navíc stejně půjde na provizi, takže je to možná dobrá nabídka. Ani bych neřešil to, že zneužil telefon...

Co se poskytnutí údajů týká, předpokládám, že jsi na nějakém jejich dokumentu s jejich shromažďováním a použitím vyjádřil souhlas, takže toho využívají. Písemně ho odvolej a není co řešit.

A co topicu týká, proč se tak bráníš založení nového vlákna pro bmw v odpadlících? Stejně se tady x stránek neřeší nic jiného, a je to ještě v minimálně dalších dvou topicích. Příspěvky asi není třeba honit, všichni na fóru ví, kdo na fóru vygeneroval 30 tis. příspěvků :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Bohuzel to vidim stejne jako Milan, Romane. Mam s AAA docela dost cerstve zkusenosti a ne jen jednu. Byl jsem tam zkusit prodat kamaradovu O1, co tady nabizim v bazaru aji, ten kamarad si kupoval moji oktavku. Dale jsem tam pak byl prodavat Mercedes A od brachovi pritelkyne. Ani jedno auto jsme tam neprodali.

Jak ty rikas, nabidli ti cenu, ktera je "schvalena" Prahou. Jenze, kdyby si s nimi jednal dale, tak se dozvis, ze zacnou jit s cenou niz a niz a hledat neco na aute a nejake vymluvy. Takze ja si osobne na 99,9% myslim, ze by ti tolik nedali :( .

Na nas zacali zkouset aji, ze auto je stocene apod, coz byl holy nesmysl. Tohle mi ale potvrdilo vice lidi.

A co se tyce telefonu. Ja jsem tam nikdy svoje udaje neudaval, kamaradovo auto byly udaje jeho, auto od pritelkyne brachovi, byly udaje od brachy. Pak tam tatka kupoval transportera, opet jeho udaje. Nejen, ze si pletou krestni jmena ( a ne jednou), ale dokonce si nejak vycuchali i cislo na me. Neustale mi chodi nejake smsky ohledne vykupu auta. Jednu dobu aji volali! Brachovi i kamaradovi, kdyz se rozhodli, ze tam auto neprodaji, pak uz jen ciste z principu kvuli jejich jednani, tak jim neustale volali, nekolikrat denne a to trvalo dobre 3 tydny. Je to hrozna spolecnost, takze se ti nedivim, ze to tam prodat nechces, kdyz k autu mas citovou vazbu. Taky bych jim to tam nedal, oni tyhle "klubove" auta nedokazi ani nijak ocenit, nejlepsi je prodat znamemu nebo pres inzerat...

Odkaz ke komentáři

ROmane samozřejmě nic proti TObě nemám, nesnažím se útočit, jezdi si třeba v H2, či lítej letadlem, ani Ti to nezávidím, ale přišlo mi že jsi šel těch AAAček totálně nepřipraven a naletěl jsi jejich marketingovým slibům, já jsem v podobný situaci byl a spolehl se na bazar (auto ESA) a objednal nový auto a byl rád že mi nakonec starý vykoupili :-(, samozřejmě nový jsem rušit nechtěl tak jsem jim to tam hodil a vyvařili na mým autě 60tis... za 10 dní co jim stálo na place, než ho prodali...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

jedna zkušenost i z mého soudku:

v listopadu jsem po půl roce prodal Felicii 1,9D ze speciální edice Safe Line, se kterou jezdila ségra. Dal jsem inzerát i na bazoš a další den mi volalo AAA i Auto ESA atp. Z áček na základě fotek udali cenu 40tisíc Kč ( :lool: ) ale že to auto musím přivézt a oni ho zkouknou. Nikam se mi jezdit nechtělo, tak jsem řekl, že pokud ho chtějí, ať se přijedou podívat. Nakonec přijeli a okoukli. K autu se chovali hodně hrubě (skákal mi na podběhu, aby zjistil, zda jsou KO přední tlumiče, protože naftová felda vpředu prostě po čase víc sedí). Po hodinový prohlídce a bambilionu telefonátů z něj vypadla cena 8tisíc :lool: Tak jsem s ním vyrazil dveře.

Po dvou dnech mi volal taky nějakej šmudla od nich, že to viděl, ale že mi volá neofiko a že nabízí 20 tisíc. Taky to auto chtěl vidět. Přijel, okoukl a nabídl 5tisíc...

Zkrátím to... Ještě asi týden otravovali, než dali pokoj (pokaždý se dozvěděli to samé a byli slušně byli posláni do patřičných míst a otvorů).

Nakonec se auto prodalo za 25tisíc soukromým prodejem :palec:

Odkaz ke komentáři

Milane: píšu to snad v češtině ne? 180 tisic by mě dali hotově.Rozumiš? Auto dvě hodiny prověřovali,fotili a zkoušeli jizdu.Milion telefonu do Prahy na hlavní pobočku tzn.že to je konečná částka pro mě! Už to chápeš?

S tim mobilem bohužel to jinak udělat nejde.Email nedostali,hold dan za to abych zjistil jestli ta cena neni opravdu moc vysoko nasazená.Vidím že neni! :rolleyes:

Romane, to je neznáš, na konci by jsi nedostal 180, to mi věř. Oni tě tam třeba nechají hodinku dvě tvrdnout, budou se různě vymlouvat, ale to tě jen záměrně dusí, aby jsi povolil. Nevěř tomu, že by jsi je dostal.

Odkaz ke komentáři

Miro: okroužkovanej jsem už 16 let :D Chceš moje svatební foto? :lool:

To jsem rád a doufám že šťasně a nestěžuješ si. Ale moc dobře víš o jaký kroužky mi šlo. :pivo:

Jinak až zase budou volat žekni že už si prodal a dají pokoj. Už pro ně nebudeš zajíímavej.

A jak už tady napsali kluci AAA a Auto ESA jsou šmějdí, kteří snad scanujou internet a vyhledávaj auta. Než jsem dal auto jako protihodnotu bylo asi dva týdny na třech internetových bazarech a volalo mi hned několik lidí z těchto společností. A nedali pokoj dokud jsem jim neřek že už auto nemám že je pordalý.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...