Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Bladik: pěkná práce člověče :D

Libore: díky za chválu :) snažím se a skoro každý vikend si to zkouším vylepšít a zkrášlit :lool:

p2p: to máš pravdu jelikož Tys to viděl na vlastní oči-pozemek necelých 500m čtvr.ale ohatě to stačí na udržbu :D a na to aby to fakt vypadalo pěkně a udržovaně.

P.S jediné co bych si přál mít a už asi v životě mit nebudu tak to je abych v garáži otevřel naplno všechny dveře...to bohužel nejde jelikož mi chybí na každou stranu cca 1,20 :lool: ale jsou horší věci...já vím :D

Odkaz ke komentáři

Bladik: to se mi líbi mnohem vic než nějaká zámkovka.Fakt pěkny a až budou prachy "navic" tak bych chtěl taky předělat celý nový vjezd. :P

Houmik: co naděláš Jendo...něco za něco...zase jsem v podstatě v centru města...do práce to mám 10 min.pěšky takže když nejedu dálku v práci tak jdu pešourem :P

Bladik: ještě by se mi líbil červený kámen...to by se černá Octávia na ní vyjimala ještě lépe :D

Odkaz ke komentáři

Nebýt hifi soustavy vzádu tak je dávno pryč z baráku...ale co dál? Navic ted jsou důležitější priority jako je splacení uvěru a tak...

Škoda že už mi neproplácí služební jizdy...to by bylo mnohem zajimavější ale všechno jednou končí... :D

Navic přiští auto bude z 90% benzin :P

Odkaz ke komentáři

Romario: Tohle vyjde levneji nez zamkovka, pokdu si to delas sam, uz mam na to know-how, takze muzu predat zkusenosti a hlavne postup jak to spravne delat...nejhorsi na tom je ta prace, to je fakt umorne...mam z toho udelanou i prijezdovku a ta cerna se na tehlech ruznobarevnejch kamenech vyjima nejlepe :P - bohuzel nemam zadnou rozumnou fotku s autem na prijezdovce :P

Hlavni vyhoda tohoto kamene je, ze kdyz se uspini tak ho jednoduse wapkou krasne umejes a je zase jak novy, obzvlaste ted jak porad jeste stavim a vsude se prasi a chodi se zaspinenejma botama tak ta prijezdovka dostava zabrat, pak staci chvilku s wapkou a je to zase super, takze pokud mas chut si nejaky ten cas nicit kolena a zada tak vrele doporucuji....jelikoz pochazim z Pardubic a sem tam dojizdim za rodicema tak bych se mohl u tebe stavit a pokecat o tom, popr. udelat i nejakou ukazku, kdyby ses pro to rozhodl :D

1.8TSi - doporucuji a s tou spotrebou to take neni hrozne, ja najezdim rocne pres 30tkm a da se to v pohode a ta jizda s tim je proste super :D

Odkaz ke komentáři

Já bych bral určo benál, nafta je dneska passé, pokud nejseš cesťák a nejezdíš denně přes půl republiky. Cenovka při pořízení je u nafty zbytečně nastřelená, náchylnost na kvalitu nafty extrémní a díky emisním (absurdním) normám to nikdy lepší nebude. A o charakteru nemá cenu mluvit vůbec, žejo. Od doby, co škodovka umí slušný turbobenály, tak není co řešit.

...Tak co Romane, spokojen?? :D

Odkaz ke komentáři

No jsou tu dva nazory... jeden Karlos ten pri 250 tkm mel u dvou aut chicenou klikovku... druhy napr. Bladik zna dost lidicek co maji 250 tkm a klidek tabacek... Jak ma info byl tam problem v serii 2007 6,7,8 a pulka 9 ze davali na kliku nejaky nekvalitni mterial... tak uvidime co za 10 let ta moje 1,8 udela...

To Dastys: a kolik mas ted ty na sve? ja se pohybuji do 8,3 dlouhodobe...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...