Přejít na obsah

OII originál handsfree - shánění adaptéru pro telefon, nebo odstranit?


Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych se zeptal na vaše doporučení ohledně mého handsfree, se kterým jsem auto koupil. Dá se pro toto handsfree sehnat adaptér umožňující vložení běžných smartphone (Samsung Galaxy S4, příp. iPhone)? Stačilo by mi, aby se mobil nabíjel, vlastní spojení s autem přes Bluetooth funguje dobře.

 

Pokud se rámeček sehnat nedá, nevíte prosím, jestli toto handsfree můžu odmontovat aniž bych přišel o funkci propojení telefonu s autem? Tedy jestli bluetooth jednotka je součástí přímo toho držáku na palubce, nebo jestli je někde schovaná? O komunikaci telefonu s autem bych nerad přišel.

 

Pokud by se pro toto handsfree nedaly sehnat žádné držáky telefonu a ani by jej nebylo možné odstranit, tak ho nejspíš rozeberu, udělám si z něj 5V vývod na USB konektor pro nabíjení, a vlastní držák telefonu si vyrobím úpravou nějakého držáku na sklo. Nejspíš nic složitého (pokud v tom držáku někde najdu 5V), jen se mi do toho moc nechce :)

 

Je mi prostě proti srsti, aby na mě z palubky koukalo handsfree, a mobil byl na přísavce na okně vedle. Buď ten originální držák chci využít (lepší varianta), nebo odstranit (horší varianta).

 

Předem díky za názory,

Pavel

post-59336-0-38260000-1503731286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Řešil jsem stejný problém. Redukci nekoupíš. BT modul v držáku není. Je v jednotce pod sedadlem spolujezdce. Já jsem držák odmontoval, dal jsem lištu u spolujezdce novou, protože v této je vybrání na držák a hotovo. Mobil nabíjím nabíječkou na středovém panelu a neřeším ...

 

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No, je to sice takové hampulácké, já tohle nemám rád :-) vše musí lícovat, ale je to lepší než drátem do oka. A jak říká Šulda i ten rámeček rádia se mění. Lištu palubky jsem sehnal tady na fóru za 3 kila a rámeček na Columbuse stál 500. Ale vypadá to tak jak má :-)

 

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...