Přejít na obsah

zatékání OII


Tarouk

Doporučené příspěvky

Ahoj všem mám prosbu s mým problémem. Zatéká mi do auta u spolujezdce děje se to nejspíš delší dobu v létě jsem to řešil , myslel jsem si že jsem nedovrel okénko u spolujezdce, ale dnes znovu . Měl jsem tam dost vody až po koberec. Zkoumal jsme to jestli mi tam nezateka přes odtokový kanál na u předního skla ale tam je vše čisté a suché tak netuším kudy to může být , že by těsnění dveří ? Pomůže mi s tím někdo v okolí Mostu? Díky moc

 

Odkaz ke komentáři

Nene ničeho jsem si nevšiml, nejhorší je to, že jsem zajel na ruční myčku a napral tam vodu wapkou a nikde nic tak netuším čím to je, ale od léta již po druhé jsem vysával hodně vody od spolujezdce. je divné , že u nohou jak se opírají u kola je to suché a voda je jen na podlaze u sedačky . u dveří vše suché apod. objednal jsem se ke kámošovi do servisu tak snad na to přijdeme. Nebo v zimě tohle řešit fakt nechci :) stává se to pouze, když auto stojí na parkovišti a je po velkém dešti. 100% to bude nějaká maličkost , díky které mi slušně zatéká ale jak jsem psal od léta pouze 2x

Odkaz ke komentáři

Jak vyřešit? Nejlíp asi nová stahovačka.Má okolo těsnění časem se vydrolí a teče to tama ze dveří přímo do auta. Nebo to něčím podlepit ale silikon nebo něco podobného není moc vhodné. Ztvrdne to a už jsem musel kdysi stahovačku zničit abych se dostal k zámku. Ale od bernera jsem měl kdysi nějaký stále pružný tmel a ten na to byl ideální. Něco jak medvědí hovno ale v tubě a neztvrdl. Používá se na dotěsnění skel v gumě.

Navíc je na prd že stahovačka je nýtovaná a sundat ji doma pokud člověk nemá velké kleště nejde. Nebo sundat jo ale zpět není čím.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak vše vyřešené a byli to nakonec ucpané odtokové kanálky od střešního okna. na obou stranách ucpané na pravé straně to bylo totálka a u řidiče prý jen otázka času kdy by začalo téct i u řidiče. Vše vyčištěné a doufám, že bude už klid :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...