Jump to content

Srovnání podvozku OIII RS a OII RS

mischicka

Recommended Posts

Je tu někdo, kdo jezdí či jezdil obě generace RS a může proovnat podvozek?

Ani po třech letech jsem si totiž nezvykl na chování OIII RS v zatáčkách a přijde mi, že OII RS v tomhle byla daleko větší "žehlička". Na dvojce jsem ale jezdil se superbáckými koly s menším ET, takže teď nevím, zda to byla zásluha kol, nebo je dvojový podvozek prostě lepší.

Má tedy někdo relevantní zkušenost?

Tak trojkovej superb se do zatáček vrha malinko lépe, ale dvojkovej to je teprve totální tragedie ještě s těžkou 3.6 vpředu... Ale co čekat, když je ta almara postavená na podvozku z golfa....

Jak píše Jarda, tak delší rozvor souhlas, i převis... ale dále záleží na plno věcech: tlumiče, péra, rozložení hmotnosti na každé kolo atd atd...

• 8 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím,  rádio Symphony, najednou začalo zlobit. Po zapnutí hraje jen pár vteřin nahlas, poté se pomalu ztišuje. Vše svítí, stanice jdou přepínat, jen nehraje. Nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být?(nějaký napájecí kondenzátor?) Díky za rady.
    • Ahoj Chlapy, řeším rovody na Octavii které tam dát. Bosch, SKF či Dayco a u nej je ještě High Tenacity. Nevíte co to je., Díky za IFo
    • O jaké nové rádio se jedná ? Jestli je potřeba máš zapojen phantom ?
  • Create New...