Přejít na obsah

Lakyho Octáva


Doporučené příspěvky

Ano, ve predu mam Renegade (nevim jestli tyto) https://www.ahifi.cz/reproduktory-renegade-rx6-2c-mk2.html , ale kdyz jsem je kupoval pred x lety, tak staly skoro 3tis, ale hraji paradne. Pokud ale nekdy odejdou, tak i do predu zkusim ty Gladeny, protoze zadni hraji taky moc pekne. Predni dvere mam navic vytlumeny a vsechny repro (i zadni) mam osazeny na MDF podlozkach 👍. Mam i nachystany 4 kanalovy zesilovac, na ktery chci zapojit i nejaky subwoofer, ale porad se nemuzu dokopat ten woofer poridit a zapojit ten zesik... 😂😂

Odkaz ke komentáři

Jo dobre, mohlo by to jeste vice dunit xD. Mozna jen staci se pohrabat v nastaveni radia. Po dovolene na to mrknu. Ale ano spokojenost 🙂 Ted jeste nasetrit na predek. Poslal bys tu fotku jak mas uchycene ty zadni repra v tech mdf podlozkach? 

Upraveno uživatelem Laky
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Takhle jsem to uz koupil. Emulze na vicku od expanzky ani od oleje nebyla/neni. Spis z venku je ta nadobka mastna a nevim z ceho. Chcije mi olej z EGRu. Tak asi z toho se mi to rozstrikava vsude mozne no. Ale mam v planu do te stare expanzky nalit kyselinu citronovou nebo louh a treba se ty usazeniny rozpusti. 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Nebudu zakladat tema o problemu, pisnu to se sem, treba si toho nekdo vsimne a poradi. Jedna se o tu expanzku, ktera je zvenku mastna a oblita olejovou vrstvou. Emulze na vicku od expanzky a vicka mot. oleje neni. Ani uvnitr expanzky nejsou zadne mastne oka. Tece mi olej z egru. Je mozne, ze se mi ten olej rozstrikava po motorovem prostoru od toho egru? Zechcane to je nejvic na te expanzce + u toho egru a par fleku na krytu remenu.

expanzni nadoba.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...