Přejít na obsah

Jak sundat anténu na střeše??


Oskar1

Doporučené příspěvky

Nazdárek .

 

Potřebuju poradit. Byl jsem třikrát v myčce povolil jsem anténu a sklopil a utáhnul, ale když jedou kartáče nazpátek tak mi tu anténu ohne na opačnou stranu a mam takovej dojem že se v ní něco zlomilo a taky mi to pak práskne do brzdového světla. Nevíte jak se ta anténa sundavá?? Já jí povolil, ale protáčí se a nejde povolit dál. Nebo jak to děláte vy když musíte do myčky ????? :) Díky.

Odkaz ke komentáři

Já na svém kombajnu anténu před myčkou pouze sklopím a utáhnu, po vyjetí z myčky dám nahoru, zatím vždy vše OK. Někde se to tady, nebo na starém fóru řešilo, měla by jít sundat v mezipoloze, nevím to ale přesně jak na to.

 

Něco jsem našel : http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...ntena-vs-mycka/

 

http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...mp;#entry636926

Upraveno uživatelem Mi-rek1.8T
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Mam rovnaky problem, na predchadzajucom aute mi antenu urvalo na autoumyvarke OMV. Dnes mam ine auto a taktiez mam sklapaciu antenu, vzdy ju po sklopeni pevne pritiahnem, ale aj tak ked ide valec naspat tak mi antenu zachyti a ked valec pokracuje tak mi prut sprngne naspat a skoro mi rozbije ten prut sklo a par krat som sa lakol ze mi ten prut zlomilo. Normalne sa bojim tam uz chodit. V poslednej dobe uprednostnujem rucne umyvanie. (vzdy sa mi to stalo na cerpacke OMV)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

tak tak pánové nic to není úplně povolit po tom ji jakoby sklopit směrem ke střeše a tahem zabrat sama vám pěkně zůstane v ruce nebojte se zabrat :)

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

jdu to zkusit znova proste jsem ji povolil na doraz pak sklopil dolu a pak tahal zaboha nejde vyndat jinak uz mam doma od kamose z bolky tu kratkou co se dava asi ted na novy octy neni teda sklapeci ale snad tam pujde ;)

edit: tak uz je dole, nikdy bych neveril kolik síly k tomu bude zapotřebí :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...