Přejít na obsah

Výměna řadící páky


Doporučené příspěvky

Áno tlačítko je na otváranie kufru. Je to síce blbosť, ale nám občas v práci kontroluje SBS-ka kufor a veľakrát rvú za kufor bez toho aby poriadne stlačili tlačítko a musím vystupovať aby som ho otvoril sám. Tak som to poriešil takto.

 

Čo sa týka použitia DSG hlavice v aute s manuálom - už som videl fotky jedného chalana čo na svojej fábii skúšal rôzne varianty hlavíc DSG aj manuál. Priemer tyčky je tam rovnaký. Problém by bol skôr opačne - klasickú hlavicu na DSG, tam by chýbal mechanizmus odistenia.

 

Čo sa týka toho tiahla. Ono je z dosť mäkkého materiálu. Nahrieva sa len preto aby zostalo pootočené a nevracalo sa do pôvodnej polohy. V jednom návode chalanisko tiahlo nenahrieval, len ho otočil a zaistil malým drôtikom (ako klin) s tým že po nasadení novej hlavice a stlačení tlačítka vypadne. Len že sa s tým dosť hral a podarilo sa mu to až na niekoľký krát. Zopár krát sa mu ten drôtik šprajcol.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o rok později...
  • o rok později...

Snad si to tu po takové době někdo přečte a poradí 😄 sháním manžetu 2 švy vzadu a 1 vepředu. Na eshopech mají tu, která to má naopak. Jde mi o to, že švy navazují na drážky v té hlavici a vypadá to líp...neviděl ji někdo někde popř. nevíte její kód? Díky 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj pánové. Můj dotaz spočívá v tom,že nevím jak ,jakoby utěsnit,tu manžetu kolem zámku v manžetě. Mám novou ,vše vyměněny ,jen ještě nemám udělanou ani díru ,páč nevím jak to pak upevnit,nechci aby mi to plandalo kolem toho zámku ,jestli rozumíte. Ten černý kroužek sundat nejde co je na zámku aspoň ne teda mě ,nějaké rady. Děkuji 

Ahojte. Prosím radu,radicka vyměněna,jen ještě nemám ani otvor na zámek v manžetě páč nevím jak to pak chytit aby to nebylo hnusný. Prodává se nějaký kroužek kterým to jakoby upevníme aby ta díra nebyla navolno. Děkuji.  

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...