Jump to content

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Recommended Posts

Tak do kolika jste to vcera drzeli? Ja si nadaval, ze jsem neprijel alespon na tech 20min - doma malej rozjivenej, zena vyrizena, pes poblitej, jezirko plny sutru, jeden z nich chycenej i v cerpadle a delalo to randal pres celou ulici...no chvilku sem bojoval s tim, otocit se ve dverich a jeste zmizet, ale pak sem to sel dat vsechno dohromady :-)

Jelikož je to už podruhé za tuším 14 dní tak se zdá že minimálně u Rosic a okolí začala více operovat policejní Cerná OIII s Ka radarem ale kdo ví jestli nemají ve výbavě i ruční laser, poprvé jsem viděl stát na začátku Ostrovacic kolmo k silnici a spolujezdec měl něco v okně a měřil auta vyjizdejici z Ostrovacic ven směr Brno.

Dnes podruhé jsem je dojel mezi Rosicema a Ricanama na té objizdce a podařilo se mi je předjet až za Domasovem a táhli se za mnou až na plantáž, takhle pomalu jsem tu cestu asi ještě nejel na spotřebu jsem se Zapoměl podívat.

Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

pokud dobre koukam do kalendare, zitra druha streda v mesici, minule jsem dojel pozde a chytil jsem tam Lubina a Seiba a prej tam vlastne ani nikdo dalsi nebyl. Jak to mate zitra v planu? Mam pocitat s tim ze je sraz nebo bych tam byl sam kdyz bych dorazil ?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Zdravím. Mám záhadný problém. Začalo to vypálením pojistky pro centrální řídící jednotku a pravý světlomet. Zásah byl tak silný, že celý plast okolo pojistky se spálil. Následně jsem zjistil, že po připojení baterie auto zkratuje. Následně jsem vyndal i pojistky v interiéru, ale auto stále zkratuje. Jedná se o motorizaci 1.6mpi LPG. Tuning není. Napadá někoho příčina tohoto zkratu a případně zná někdo postup opravy? Děkuji předem!
    • Takže, nejnovější schéma co mám je 2005 . Je stejný a opravdu nesedí.  (Mám 2010) Odpoj svorkovnici serva dej do ní žárovku 5W s patici T10 , narovnáš vývody a píchnout do svorkovnice, zmáčknout mikrospínač a žárovk se musí na cca 1-2 sekundy rozsvítit . Pokud ano je špatné servo . Pokud ne je problém jinde . Co můžeš proměřit rychle je kostra , propípni jestli je v hnědém drátu .
    • často odchází snímače, chce to dát pouze originální a samo před výměnou dúkladně zkontrolovat kabeláž, hlavně kolem startéru...
  • Create New...