romariooo Odesláno Březen 14, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2021 Jj uz jsem vytahl toho anabolického sportovce ven. Ted o vikendu predstavovali nové emkové řady ale bohužel jsem se nemohl zučastnit i přesto ze jsem mel pozvánku. Vypadaji zepředu strasne divne. Zadni čast vozu nové M3 je nadherna vcetne interieru ale predek nedavam a ani casem asi nezmenim názor na ty nafouklé ledvinky. 2 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 15, 2021 Sdílet Odesláno Březen 15, 2021 pozvanku dostal každej, půjčení až po lockdownu no... ledvinky a zpětné zrcátka jsou strašné oproti předchozí generaci. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Budu dávat inzerát na prodej M3. Nejaký zájem ze strany návštěvniku mého vlákna? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Jirko sere me to ale ja jsem porad v prdeli. Auto porad stoji v garazi. Vloni jsem najel 5000km. Jsem hrozne rozsekany ale budeme brát asi uver na koupe bytu v HK pro syna ktery se na tom samozrejme bude podilet...a v garazi mam auto za mega. Proste to zkusim... sobe pak vezmu Codiaq nebo neco vyssiho casem nebo Mazdu vyssi. 1 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Tak jestli je to na ukor bydleni, tak to naprosto chapu. I kdyz toho auta bude hrozna skoda.... 2 Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 25, 2021 Sdílet Odesláno Duben 25, 2021 Tak 5000 není na víkendovku málo. No a Kodiaq aby byl v nějaké rozumné motorizaci a výbavě tak ten pod 800 tis. Kč nekoupíš ani ojetý, natož nový. Navíc proti BMW je to prostě pojízdná stodola. 2 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 26, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 Je to težky...moc tezky... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 (upraveno) ja většinou 500km zajedu na mostě a 500km cesta domů a do mostu a zpátky... 😄 a to mejch 5000km ročně s autem... plus zbytek nějaký po okreskách no.... Jako byt nebo dům je určitě lepší než auto... Upraveno Duben 26, 2021 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 Romane neblazni, Kodiaqem nahradit milovanou M3? To by skoro lepsi mladyho pichnout do podnajmu 🙂 A 5000 km na vikendovku neni tak zly ne? 🙂 Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 On nas zkousi, stejne si to necha, pac by ho to stvalo 😉 Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 Taky doufam 🙂 Chapu pohnutky, ale srdce je myslim jinde 🙂 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 26, 2021 Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 No, já musím říct, že Romana vcelku chápu. K čemu je člověku auto, na který nemá čas. A to Roman toho najel 2x tolik co já 😄 Jak jsem myslel, že Volvo vyměním za lepší, tak si víc a víc říkám, že je to vlastně úplně zbytečný, když na to není čas. A spojit užít si auto a vzít rodinu a psa na výlet úplně nejde.... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 26, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2021 Mam nasazenou relativne slušnou cenu. Konkretne 1.1mln. Ale kdyz to dopadne tak se asi zhroutim a v hloubě duše tomu nevěřim. Aniž bych dal inzerát tak se ozval kluk z Trutnova...v týdnu se přijede podivat. 1 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 A nebo když dostaneš chut na kebab...i když máš cholesterol 7 a je ti to u prdele zdá je 18 nebo 20 hodin.Nejlepší kebab v Hradci Králové u Kauflandu 😆 1 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 Co ten kupec z Trutnova? Byl u tebe se na to podívat? Jinak důvod vyjet se vždycky najde co? 👍😆 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2021 Sdílet Odesláno Květen 1, 2021 a je tam dobry kebab jo??? to je někde venku nebo kde? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2021 Ten trutnovak "se nastesti" vubec neozal 🙂 asi budu muset koupit zadni gumy jeste :))) Maro jj venku jak vchazis do Kauflandu tak po prave strane. Rekni ze jdes ode me. Dostanes našup 🙂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2021 Sice to vypadá ted trochu jinak ale jinak to je ono. Dřive tam delali kuřata a ted kebab. Ja to teda dávam max.jednou za dva mesice:) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2021 Sdílet Odesláno Květen 6, 2021 tak ja měl kebab možna někdy v řijnu před covidem ještě 😄 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2021 Ty to nesmis Máro. To mužeme jen my štihly :))) Dnes projižďka smer Usti nad Orlici a nadherné počasi! Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Vybiram pneu na zadek a je to docela fuska. Momentalni najezd na zadky 8000km slovy osm tisic. Vyber Michelin pilot sport 4s a nebo Hankook K127 ventas S1 evo 3Xl Rozmer 275/35/R19 Prej Michelin je z vyroby 6 mm ale vydrz by mela byt stejna jako pneu s 8mm. Sice to nema logiku ale .... Guma cca 5000,- Kc Asi nikdo nebude mit porovnani? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červen 8, 2021 Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Mozna, ze se pletu v oznaceni, ale ty Hankooky jsem mel na stribrnakovi a tam to byla tragedie... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 8, 2021 Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 (upraveno) obyč hankooky bych si dal na dayli fabii a podobný autíčka..... určitě ne na 300kW BMW.... hankooky jsou výborné závodní slicky, ale to je na závodní auta... Upraveno Červen 8, 2021 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Ty Hankooky jsou taky urceny pro specialy. Provolal jsem servisy a pry to neni vubec spatna guma. Spis me zarazi ze Mi helin vyrabi vzorek jen s 6mm jako nove pneu ale tvrdi ze vydrzi vic nez 8mm ze to tolik neubýva. Ale jasny no. Vezmu zase prémii. Nebudu zkouset na zadek nic nového. Rozdil 1000 Kč na jedne pneumatice. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červen 9, 2021 Sdílet Odesláno Červen 9, 2021 Hankook je mozna dobrej, ale neni spickovej. Pokud chces alternativu Michelinu, tak Bridgestone Potenza Sport je skvela volba. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2021 Sdílet Odesláno Červen 9, 2021 (upraveno) Jestli ti ubývá vzorek , tak si upust gumy.... máš je určitě zbytečně přefouklý.. Upraveno Červen 10, 2021 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2021 Maro prý existuje vylozene edice pro M3 kterou dodava Michelin pilot sport 4. Nevis? Popripade odkaz? Pujdu do osvedcene kvality. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky