Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Kluci ja jsem tak nasranej ze nemam chut ani davat fotky...

Vcera prijel technik od Policie s vybavenim a cele to dve hodiny fotili a merili,ptali se kolemjdoucich ale bohuzel stalo se to pred fitkem kde nejsou kamery a dost se tam kradou kola. Vyslechli i bezdaka co.tam.zrovna v ten moment delal bordel a kričel.

Po.ohledani jsem jel na sluzebnu kde jsem strávil dalsi hodinu. Vse se sepsalo. Behem dvou mesicu by to meli uzavřit. Snad! Jelikoz se mi nechce platit 150 z vlastni kapsy. 

Dnes auto bylo objednano na servis az 4.11 zrovna datum kdy se vracim z Řima. Budu mit nahradni Bawo a doufam ze M4.

Mimo zadku auta je namalovana p*ca na kapote a vzal to vcetne bixenonu (cena cca 50 tisic jen za nej) co me ale prekvapilo tak budou menit cely predni naraznik. Domluvil jsem ze tam schovaji i omlaceny od kaminku prahy.

Odkaz ke komentáři

Jo jo,ve špatný čas na špatném mistě a jak jel tim ostrým předmětem tak vzal i obě světla která mě serou teda minimálně jelikož bylo od kaminku.Vic mě sere lak i když většinou to je plast a odlehčené železo.

Stejně to auto jen tak neprodám protože je to poslední model bez filtru pevnych částic a ucpávek.Když už tak jedině vzit na Poršáka(což je několik kroku jinde) hlavně prej co se týče převodovky ale na něj nemám ani mit nebudu dokud neprodám barák 😬

Kluci co tam včera přijeli tak řikali že toho je čim dal vic. Zkurvená závist no.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...