Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Kluci ja jsem tak nasranej ze nemam chut ani davat fotky...

Vcera prijel technik od Policie s vybavenim a cele to dve hodiny fotili a merili,ptali se kolemjdoucich ale bohuzel stalo se to pred fitkem kde nejsou kamery a dost se tam kradou kola. Vyslechli i bezdaka co.tam.zrovna v ten moment delal bordel a kričel.

Po.ohledani jsem jel na sluzebnu kde jsem strávil dalsi hodinu. Vse se sepsalo. Behem dvou mesicu by to meli uzavřit. Snad! Jelikoz se mi nechce platit 150 z vlastni kapsy. 

Dnes auto bylo objednano na servis az 4.11 zrovna datum kdy se vracim z Řima. Budu mit nahradni Bawo a doufam ze M4.

Mimo zadku auta je namalovana p*ca na kapote a vzal to vcetne bixenonu (cena cca 50 tisic jen za nej) co me ale prekvapilo tak budou menit cely predni naraznik. Domluvil jsem ze tam schovaji i omlaceny od kaminku prahy.

Odkaz ke komentáři

Jo jo,ve špatný čas na špatném mistě a jak jel tim ostrým předmětem tak vzal i obě světla která mě serou teda minimálně jelikož bylo od kaminku.Vic mě sere lak i když většinou to je plast a odlehčené železo.

Stejně to auto jen tak neprodám protože je to poslední model bez filtru pevnych částic a ucpávek.Když už tak jedině vzit na Poršáka(což je několik kroku jinde) hlavně prej co se týče převodovky ale na něj nemám ani mit nebudu dokud neprodám barák 😬

Kluci co tam včera přijeli tak řikali že toho je čim dal vic. Zkurvená závist no.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...