Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Tome, neblbni. Jasne, prvni pocity jsou jiste zlost, vztek... na lidi, na auto, na vsechny, troska zmaru a kybl dalsiho. Proste normálka, bez toho k prozření nedojde. Jinak zcela bezne se lakuji a lesti uplne nova auta. Jsi clovek secteky, nastuduj, jsou toho plna fora a osobne znam dva, ke kterym nova auta vozi a to jsem se problematiky doykl jen uplne okrajově. 

Romane, kasli na to, je to sice na ho*no, ale casem to proste ustoupí a bude ti to zase delat radost. Navic osobne budu vždycky rad hlavne za upřímný pristup od majitele, známou historii a kvalitně odvedenou praci, kterou si pohlidas. Tak hodne zdaru a zafixovanym smoulum 3x zdar!! 

Odkaz ke komentáři
11 hours ago, romariooo said:

Přesně tak jak píšeš. Auto pak pujde na ošetřeni jakmile ten lak zatvrdne na jaře,nasleduje korekce laku, keramika a folie na nejvice zatěžovaná místa.

Největší pruser je pry na lakování je střibrná barva přitom jsem si vždy libili střibrna auta a uplně maximalně Superb trojkový. To je pecka v té barvě.

S tou stribrnou moc radost nemam teda 🙂 Uvidime pak jak sikovne maji lakyrniky v Lux...

Odkaz ke komentáři

To máš poškrábané i boky? H

I ta stříbrná se dá udělat, stejně jako zkazit jakákoliv jiná. Jak jsem psal, vždy závisí na místě a možnosti ukončení/rozstřiku, základem je ale perfektně namíchaný odstín. Dělal jsem rodičům na Berlingu lem - odřený. taky mi říkali, že jedině celý díl, ale udělal jsem to po prolis barvou směrem k dalšímu dílu jen pocukroval a lakem celý díl a vidět to není. A je to šampáňová s perletí. Vlastně letos jsem dělal roh zadních dveří a zase, když je to v ohybu, oko to nepobere. Takže profík si s tím určitě poradí. Honza

Odkaz ke komentáři

Honzo: mluvil jsem s lakýrou a rikal ze merit muzou ale problem je kit lakovani i z vyroby byva vic nez se udava.

Že tam nebude žadný kit což je vice nez dobra zprava. Jinak kastle je z hliniku. Na emkové rady prý koukaji jinak než na bezne vozy...takže si to pohlidame... 

Odkaz ke komentáři

Je to děs, sám jsem to zazil, tak vím, jak se člověk cítí. Držím palce, at to dobre dopadne :)
Před 6 týdny asi jsem prodal svoji jednicku, kterou jsem měl vysperkovanou, 10 let se mnou byla, klucina uz mi asi po týdnu psal, ze ma klíčem objetý blatnik...skoda, ze jsem zrovna blatniky dával fungl nové :( ..a minulej týden, ze mu chtěli corknout RS křídlo...jen jak je prisroubovany, tak o akorát rozmlatily. Fakt svině tohle.

Odkaz ke komentáři

Díky Ketysku.

Jinak po vychladnutí posílám pár fotek...Jsem smiřený s tím že nakonec na tom vydělám ve svůj prospěch když nebudu počítat že jsem si mohl ještě užívat pár hezkých dnu...do konce řijna má být prý krásny počasi.Auto bude až od 4.11 ve Stratosu. Budu mit nová bixenonová světla což je taky bonus jelikož ty stary byli taky od kaminku a nešlo to asi už líp rozleštit. Auto prodávat nehodlám jelikož sami víte že takový motor bez ucpávek už nebude.Navic rok po koupě to auto má o cca 200 tisic vyšší hodnotu a pořád mám jednoho člověka co by to koupil za mých podmínek jelikož ví stav  a původ vozu což taky v dnešné době je výjimečný stav.

71805568_1494538460699560_2914648722136629248_n.jpg

71638215_504548620095287_1449554477467041792_n.jpg

71699729_573377989866489_3689040250547470336_n.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jirko nejradeji bych ten ramecek dal dohajzlu ale obcas znacky musim vyndat  jelikoz pres zimu to nemam havarijne pripojištěne a znacky jdou na 5 min.k urednici. 

Jinak uz se domlouvam s detailerem. Tvrdnout to pry nemusi. Ze ten lak je 100% z pece kde schne 24 hodin. Bude tam TPU folie takze prej si muze nekdo skrabnout klicema a folie to zachyti (nejaka draha folie to je) tak se na to tesim.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Na tu keramiku a upozornění lakýry, to jsem psal, protože to bude dělat největší potíž. Romane  přesně jak píšeš, dobře udělaný lak tloušťku moc neovlivní, kyt ano. Skoro bych tipoval, že tohle udělal někdo, koho jsi někdy naštval, protože auto je známé, navíc věděl, že tam není kamera. Pokud to ale bylo více aut, teorie padá. Honza

Odkaz ke komentáři

Ja nemam nepřatele.  A to je blbost aby poskodil vic aut aby to zakryl. To je ujety totálne.

Kluci mam spis dotaz na Vas na vsechny. Jak se bude lakovat auto tak zezádu jsem sundal emkovy znak. Mam ho tam vrátit? Kdyz tak dam foto bez a se znakem pro porovnani

Járo: bixena mi asi nikdo neda ale zeptam se na to. Dobra myslenka ale pochybuju.

Hinzo: muj detailer rekl ze se to bude brousit a nemam se bát ze tam ta keramika udela nejakou neplechu tak asi vi co a jak ale samozrejme ze v servisu to nahlasim. Dekuju za postrehy vsem!!!

Odkaz ke komentáři

Romane, každej má nepřátele a úplně v klidu poškození okolních aut může sloužit jako maskování motivu.

Nevím, proč by ti ty bixena neměli dát, ty jsou tvoje, ne servisu. Když to půjde na pojišťovnu, tak jsou tedy asi spíše pojišťovny. Ale rozhodně ne servisu.

Odkaz ke komentáři

No ty kraso. Pekne se Ti na to naka p*ca podepsala, ach jo, nektery lidi by fakt zaslouzili rezat ruce u lokte 😞

Jinak nemusi to byt nepritel, ale maskovana svine, do ktery bys to nerek, to klidne udelat mohla, zavist s nekteryma lidma dokaze delat neskutecny veci 😞

Odkaz ke komentáři
Před hodinou, romariooo napsal:

Járo: bixena mi asi nikdo neda ale zeptam se na to. Dobra myslenka ale pochybuju.

Ale dají,  já je taky mám, mají jen ulámane packy na šrouby, tehdy mě dali nové oboje dvoje. Jen jsem si je musel vyžádat už při příjmu aura do servisu, zapsali to do zakázky a bylo to OK.

Odkaz ke komentáři

Romane lidi jsou kurvy a ať mě za nadávání klidně admini bloknou. Tohle je sviňárna nejvyššího kalibru. Jestli s tebou má někdo problém tak ať ho řeší s Tebou a neřeší to takhle. To je normální kur**, srab a závistivá SVINĚ!!!! 

Lakování dopadne určitě dobře, mě kdysi lakovali na stříbřence kapotu a oba blatníky, když čistička v bazaru zařadila místo zpátečky jedničku a najela pod zábradlí, a vůbec nebylo poznat kde to bylo.

Každopádně očekávám fotky po opravě. 

Odkaz ke komentáři
před 2 hodinami, jar_da napsal:

Viděl jsem práci od tohoto člověka 

https://m.facebook.com/autofoliepce/?locale2=cs_CZ

díky, zkusím je v zimě..

jinak já sem to počítal a když si koupím celopolep, tak si prakticky mužu nechat přelakovat přední nárazník, kapotu a ještě ušetřím 😄

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
V 6. 10. 2019 at 11:24, romariooo napsal:

Jirko nejradeji bych ten ramecek dal dohajzlu ale obcas znacky musim vyndat  jelikoz pres zimu to nemam havarijne pripojištěne a znacky jdou na 5 min.k urednici. 

Jinak uz se domlouvam s detailerem. Tvrdnout to pry nemusi. Ze ten lak je 100% z pece kde schne 24 hodin. Bude tam TPU folie takze prej si muze nekdo skrabnout klicema a folie to zachyti (nejaka draha folie to je) tak se na to tesim.

Tak tam dej aspoň čistě černý bez nápisu, ne?

Jinak tady vidím trochu výhodu světlé barvy, že ten znak renaultu není tak vidět, aspoň na fotce.

Jako plus ber ty nové světla. Mimochodem, nedělá se nějaká folie i na ně?

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...