Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Tak tak. Mám známého lakyru, jejich firma je autorizovaná smluvní lakovna pro všechny možný autohausy tady v okolí a říkal mi, že ať lakují co lakují, proplácí jim pojišťovny 2.500,- za díl. To, že to nacení autorizak na ranec, je už jejich boj a zisk. Nedávno lakoval drahého Range Rovera a finančně to stejný.

Odkaz ke komentáři

Tak lakýrniky mám za sebou.  Mam dve nabidky. Jedna je za 33 tisic vc.dane ale musim zajistit nekoho kdo to cele odstroji a druha nabidka je znamý co to udela za 25 a to samé chce nekoho kdo mu to odstroji. Moc se jim do toho nechce... 

Jinak svetla opravdu cenikovka jednoho bixenonu 29 tisic s dani.

Čekam na likvidatora az me to oceni a pak budu premyslet dal ale vse nasvedčuje tomu že to přenechám Stratosu začátkem listopadu pze se me s tim nechce prcat. Takhle budu mit ofiko záruku ale uvidime s čim přijde likvidator...

Odkaz ke komentáři

Kamarád má lakovnu, dělá skvěle a s respektem k autům. Dělá si pro sebe i veterány. Mi dělal zadní nárazník na Volvu a na Octě co si pak koupil Krokouš mi dělal zadní blatník, co mi nějakej ko*ot naboural před barákem, jak jsme byli na dovolené. Po příjezdu čekalo překvápko. Lavor v hraně jako prase. A když si to Krokoušův mechoš a lakýra v jedné osobě prohlížel, tak to nenašel, musel jsem mu ukázat, kde to bylo. Tak se ho můžeš i optat, jak mu to po těch letech drží, tu octu má myslím stále a oprava byla 2010, takže už déle jak 9 let. Jestli chceš, dám ti kontakt. Dělá i odstrojení. Ale nečekej žádnou rychlovku, bude to chtít nechat zrát, takže to vidím nejméně na 2 týdny a déle.

Odkaz ke komentáři

Já bych to taky tak udělal. Ono se sice asi nebude jednat navíc jen o pár korun, ale hlídat někoho, kdo to bude odstrojovat a stát za ním, aby nic neprasklo, nelzomilo se nebo neohnulo na tak specifickém autě, to by se mi teda nechtělo. 

Romariooo, poslal jsem sz znovu.

Odkaz ke komentáři
před 1 hodinou, josef1968 napsal:

Souhlasím s Dakie. Nic neřešit, dát do autorizaku který překlopí pouze fakturu. Těch pár korun navíc za nestojí.

Posledně jsi tu psal něco jiného.. A to právě v tom duchu, že proč to neudělá rozpočtem :))))

V 9. 10. 2019 at 13:16, josef1968 napsal:

A proč to neuděláš rozpočtem a dáváš to vydělat servisu? Já myslím že rozpočtem se na tom dá i vydělat. Pohlídáš lakýrníka a máš to bez trápení.

Odkaz ke komentáři
před 57 minutami, josef1968 napsal:

Tak když to tady čtu jaká by to byla jebačka tak měním názor. Nebo ty jsi jako "Burešovo" dítě a neměníš názory? :biggrin:

Názory se měnit můžou, ale je třeba to taky říct, spletl jsem se .... vzhledem k okolnostem ... měním názor.  

Ne jen napsat něco a za pár chvil psát opak. To spíš jsi tu za Bureše ty, protože on to tak dělá,  toho jsi si mohl všimnout...  😂😂😂😂

Odkaz ke komentáři
před 3 hodinami, krocan napsal:

tak jako co si budem povídat, ono i autorizák toto umí pěkně zprasit - rozlálat, ulámat, ušpinit při odstrojování...... takže ono to je asi vcelku jedno jestli to dělá lakýra nebo servisák z autorizáku........... 

To jo, autorizak tu umí taky zkurvit, ale furt mají lepší přístup k těm jednorázovým cudlikum a cvakátkům, co jsou na jedno použití. A když zkurvi nějaký plast bo něco, tak je to jejich boj. Kdežto u nějakýho mekánika je to pak blbý a musí se to shánět.

Odkaz ke komentáři

Hoši hoši netahejte sem politiku prosim. Likvidator se mi jeste neozval. Pry na to maji tri dny.

Tome diky ale opravdu to asi dam do Stratosu a nebudu si s tim zatežovat palici. 

 

Jinak Petře a Jardo co se týče cen tak opravdu pouze kapota se pocita 4 tisice ostatni dily jsou dokonce za 2000,-Kč to mi potvrdili oba lakýrnici nezávislé na sobě. 

Odkaz ke komentáři

No k smichu mi moc neni. Likvidator naférovku rekl ze se na cenu Stratosu nikdy nedostane (coz jsem pochopitelne čekal) nejsem naivni. Kazdopadne jsme si odsouhlasili postup. On vypracuje cenu a ja se rozhodnu. Ale na 90% Stratos. Mam tam i zajistenou na 5 pracovnich dni predběžně M4. Tak jsem na to velice zvedavy.

Odkaz ke komentáři

Ty vole Tomáši. Pojišťovna samozřejmě plní, dokonce tak, že z vlastní zkušenosti vím, že nikdo z pojišťovny vozidlo nikdy vidět nemusí, krycí dopis servisu vystaví v den nehody a i kdyby to stalo bambilion, tak netěší protože mají smlouvu s tím autorizakem a pak přesně 5 dní od nehody odjíždíš s opraveným vozidlem kde škoda v mém případě byla 250k bez DPH.

 

Tady mu řekli, že na tu cenu, kterou by si účtoval autorizak se logicky rozpočtem nedostane. Hodí to do aplikace, která jim to spočítá s průměrnou sazbou a to ti nabídnou.

 

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...