Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Vždyť máš Sherloga ne? Urco připojit, nebo se jich zeptej, my máme připojovat, jinak po nějakým čase volají že kleslo napětí na baterii [emoji3]

Třeba u Fichtla od Hondy mi to dělá celkem neplechu, to je 14 dní a baterka KO:D

 

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Teoreticky ano. Ale už jsem několikrát zažil, že tohle stálý připojení na tu "hlídací" nabíječku, tu baterku oddělalo. Ono to stálé dobíjení miniproudem při malém poklesu napětí, není úplně košér.

Občas tu baterku na den připoj a je to v pohodě.

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři
před 5 hodinami, josef1968 napsal:

Jaký je zásadní rozdíl mezi těma nabíječkami? Ta lepší nabíjí menším proudem nebo v čem je ten rozdíl?

CTEK je asi o trošku lepší v ty elektronice a vyhodnocování potřeby co a jak s tou baterií. Ale na běžný použití jsou prakticky stejný, akorát že CTEK je značková.

Odkaz ke komentáři

Ne určitě je lepší za tepla. Já nahřívám fénem. Odmastit isopropylalkoholem a nalepit, jak dopředu tak dozadu. Ten sucháč má obrovskou výhodu, když se ti to nebude zdát tak to na zipu odlepsíš a prelepilíš o kousek dál [emoji6]. S oboustrankou máš jen jeden pokus :)

Odkaz ke komentáři

ono to drží jak židovská víra i v mrazu, ale aplikační teplota je 20 st


Připevnění pomocí samolepicí vrstvy: Povrchy spojovacího systému a podkladu by měly být ponechány minimálně jednu hodinu před aplikací v prostředí s 20°C, aby se vyrovnaly teploty. Tyto spojovací systémy s lepicí nosnou vrstvou se musí aplikovat na povrchy, které jsou hladké, suché a bez oleje, prostředků na odstraňování plísně a dalších povrchových nečistot.
 

Odkaz ke komentáři

Bingo. Krocan napsal to co jsem mel na mysli. Ano je to tak. Nebudeme spechat nebo se to pak udela pri foliich a ve vytápěne garaži jen musim bohuzel počkat az ten lak vytvrdne. Neveril jsem tomu ale je to tak. Minimalne mesic spiš dva. Ale v salonu ta barva je jeste trochu citit 😞

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...