Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Dnes posledni vytaženi z garaze do práce a nasledne umyti mé popelnice u ktere se serou turba,odchazi prevodovky, motory a vsechno mozny :)))

Proste v roce 2020 to prodam a koupim neco v  MB Rene :)))

Co ma močovinu apod.ucpavky a budu spokojene jezdit za 3,5 na 100

Hoši! Pevné vykroceni do Nového roku, hlavne zdravi a pohody v osobnim zivote.

Kdyz bude pocasi v lednu tak M3 ceká welness ktery jsme dostali s zenou od deti v Polsku (u nejakeho jezera) a unor snad nejaka exotika po roce ale to uz letecky 🙂 p.s kdyz me muj zamestnavatel do té doby nezniči 🙂

Odkaz ke komentáři

Románku, to, že si předchozímu vozidlu říkal Brumla, ještě neznamená, že to hned bude Medvěd. :-D

Jinak přeji vše nejlepší po celý nadcházející rok, hlavně pevné zdraví Tobě i tvým blízkým.

A taky spoustu šťastných kilometrů kolečkama dolu a anténkou nahoru.  

Odkaz ke komentáři
V 10. 1. 2020 at 14:49, Eddie29 napsal:

Hele jestli se pořád nemůžeš domluvit na těch foliích, tak doporučuj zkusit https://sluzby.detailingpro.cz/ myslel jsem že to znáš, když to máš celkem kousek. Majitel ti zajisté poradí ohledně toho co od toho čekáš a doporučí ti co s tím. Fotky jejich prací mluví za vše.. a že dělaj opravdu krásný auta..

Majitele znám a kupuji tam.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes probehla pul hodinova schuzka s panem ktereho mi doporucil Jarda a musim rict ze mam rozhodnuto. Chci ten kseft sverit jemu. Delal vsechny ty nove sedmičky pro Policii ČR.

Ukazoval mi zazemi a svou praci. Ted zbyva jen dopilovat cenovou nabidku a hura do prace. Paradni.

 

Jinak k te barve popravde si nemyslim ze to je metaliza. Muzu mrknoit az se vratim z fitka. Uz musim zabrat 🙂

vaha se vcera prehoupla pres 100kg lehce... 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

A do čeho teda půjdeš?  Do celopolepu nebo jen některá částí karosérie? Cenově to bude asi dost rozdílná cenová nabídka ale minimálně na 10 let máš klid když to bude samozacelovací nebo jak se to jmenuje :happy:

 

Divím se že to podstupují služební vozy Policie když vím jak se tam šetří. Přece jen to nestojí pár korun a pochybuju že to platí ten kdo jim ty vozy (BMW7) pronajímá nebo to mají koupeny? (těžko)  :ohmy::blink:

Odkaz ke komentáři

Za me urcite i strecha - mas nizsi auto a i ja mam na strese nekolik malych sekancu od kaminku, takze jeslti mas tu moznost, tak bych to vazne do te folie dal.
A co se zadku tyka, tak jestli nemas zasterky (coz urcite nemas), tak prostor za zadnima kolama opet kvuli kaminkum a asfaltu, jinak si myslim, ze je to sumak.

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...