Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

1 hour ago, CvencA said:

Tvl Romane to čumím. Mě by nenapadlo, že smart watch nebudou dotykový. Tak si se na ně těšil a teď tohle.

Ale je fakt, že mě by to u chytrých hodinek sralo dost, že nejsou dotykový.

Sam za sebe muzu rict, ze v dotykovem ovladani na hodinkach nevidim zadnou vyhodu. Jsem spokojeny s tlacitkovym ovladanim. Muzu je bez problemu ovladat v rukavicich nebo pod vodou a nemam vecne upatlane sklicko. 

Odkaz ke komentáři

Z popisu Fenixu...

Ovládání tlačítky je výhra

Hodinky nemají dotykový displej. Překvapuje vás to? Každý sportovec vám potvrdí, že dotykové ovládání je nepraktické, pokud zrovna plavete nebo jinak sportujete. Proto se hodinky Garmin Fenix 6X Pro Solar ovládají pomocí fyzických tlačítek, což se dá i v rukavicích.

Odkaz ke komentáři

To sice ano, ale pocita se s tim, ze MARQ je pro lidi, kteri do ted meli luxusni mechanicke hodinky a z nejakeho duvodu prechazeji na sportovni/chytre hodinky. Takovy clovek je na tlacitkove ovladani zvykly. Kdyz se podivas na jejich primou konkurenci, tak to jsou taky chytre hodinky ovladane tlacitky - treba Tag Heuer atp

12 hours ago, romariooo said:

Kluci to nejde...to bylo pres firmu na kámoše. Bohuzel ale ozvali se mi dnes 4 zajemci a jedna pani dokonce z HK. Tak uvidime jak to dopadne.

Diky vsem za podporu a hlavne Jirkovi. Mezounkovi. Jsem jeho velky dluznik.

Romane v pohode, vubec to neres a nedluzis absolutne nic. Tak at alespon rychle uspejes s prodejem. 

Odkaz ke komentáři

Tak konec o hodinkach pánove!

 

Dnes v 17 hodin vezu auto na folie. Uz me nebavi o tom porad neco zjistovat. Necham vydelat "souseda" co má dilnu 2 km od domova. Na doporučeni Jardy. Jdu do Suntecu v te nejlepši kvalite PPF ultra s 10 letou zárukou.

Tak mi drzte palce.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes pokracovani...

Je hotova kapota a to tak ze vubec neni poznat ze tam je folie a pak predni naraznik ktery je natazen z 85% z jedne velke role coz jen tak kazdy neudela a ty Lepiči to delaji z kousku coz je velký rozdil mezi machrem a amaterém. Jde to pomalu ale vse jak ma co se týce technologickeho postupu. Dnes zadni naraznik.

Mam z toho radost a nelituju toho. Je to opravdu dobra investice.

P.S jinak ted o vikendu ma dojet frajer na Garminy a vzal jsem je do ruky po tydnu a ja je snad necham. Kazdy 100% lidi mi rika ze jsem deb*l. Ze se to naučim...

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...