Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Já úplně nemyslel zaměstnavatele, ale civilní život. Nakupování jen jeden z rodiny na rodný číslo, do potravin vstup kontrolovaný, jeden ven a jeden dovnitř. Uvnitř u kasy, než se zaplatí, stát v dostatečných odstupech, atd. Prostě tak, jak to je nyní v Itálii.

Odkaz ke komentáři

Jardo: máš pravdu. Uvědomuju si to čím dál vic i když bych ty papíry co mám v kanceláří nejraději každé pondělí vyhodil z okna i s celým stolem...

CvencA:  díky všem Vám za gratulace.Spadlo to ze mě.

Včera po cestě z Chrudimi pozdrav v podobě 1 litru oleje.Už to mám zařízeny za nákupku ve Stratosu :  289,-Kč

89092616_209190690162186_1352198151666139136_n.jpg

89519236_262101801473664_6997386080425082880_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Servisy jsou sice otevrene ale nemaji praci a posilaji sve lidi v poledne domu viz Stratos HK. Dokonce nabizeji objednaným lidem že si vyzvednou auto v miste bydlište. Je to docela sila.

Me ceka servis v cervenci tak doufam ze do te doby se to zklidni...i když predpoved je cerven az srpen.

Odkaz ke komentáři

Bawo uz je deset dni zaparkované v garaži bez pohybu. Horši je že v červnu mám jet na servis predplacený. Snad to dopadne.

Olej jsem dolil. Prej to u emek je bežna vec a nemám se strachovat.

V cervenci jsme meli jet do Pece na prodlouzený vikend.

Dovča v listopadu zalohove zaplacena. Vsechno v piči!

Odkaz ke komentáři

Tim bych si nebyl tak jisty ale rozhodne jim to tam nenecham.

Ted o vikendu jsem byl ve Trebove kvuli praci tak jsem vzal misto sluzebaka M3. Bylo hezky tak jsem ji protahnul a cekam jestli neprijde pozdrav od cetniku. Prazdny silnice. Krasne se jelo.

 

Bohužel už to asi nikdy nebude jako driv...

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím, jak u vás, ale tady na Ostravsku kdykoliv někam přes den jedu, tak provoz jako normálně a na většině křižovatek dávám přednost víc jak 2 autům 😄

Každopádně letos to bude jen tuzemská dovolená a bude všude plno, protože řada penzionů nepřežije současné moratorium 😞

Odkaz ke komentáři

Hele, já byl ve čtvrtek v Táboře, vyjižděl jsem jako obykle, v pět ráno a provoz byl velkej, v podstatě takovej jako před Covid, o týden zpět byl ale poloviční. Jezdím tam už 3/4 roku, takže to dokážu posoudit. Jediný rozdíl byl cesta zpět a pouze v Praze, Jižní spojka, tam slabší provoz.

Poprvé po dlouhé době jsem byl rád za tu spoustu kamionů a ani mně nevadilo, že se ráno na dálnici předjížděli a já se za nimi táhnul ... fakt jsem byl rád, že kamiony jezdí, známka toho, že se pořád ještě ekonomicky dělá ....

Odkaz ke komentáři

Přesně, taky si říkám, že jak mě ty kamiony tady štvou, a protože nám tu nechali nezpoplatnenou I/2, tak ještě víc, ale ono to jezdí pořád. A teď nad ranem to je jeden za druhým, tak jsem za ně nakonec teď rád. Až přestanou jezdit, bude zle.

V Praze to ale pravdu je znát hodně. A taky je znát zrušení modrých zón, zaparkovat v centru je peklo

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...