Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Tak tenhle kolotočářský Mustang, bych teda za M3 nevyměnil. Já vím, je to Shelbyna 707 koní, ale stejně... Ve mě to evokuje prostě kolotočářský auto. Možná to dělají ty pruhy nevím no. Ono s těmi koňmi na zadek, aby si si taky s tím normálně zajezdil, po městě, do posilky atd. Aby to nebyla furt taková za cukatůra nebo točení se.

Navíc takových mustangů jezdí plno (neříkám, že Shelbyn,ale jsou všechny stejný). Kdežto ortodoxních eMek bych řekl, tolik nebude.

Odkaz ke komentáři

Tak auto je po servisu a mimo klimy vše šlape jak má.Klima se naštěstí jen dofoukla a kompresor byl vcajku.Ted to chladí krásně (dnes HK - Turnov - Loukovec) a perfektní až na ten šílený provoz...to mužete mit i tisic koni pod kapotou a stejně nepřejdetete...a na kličkování nejsem...to by musel jet nějaky Trabant nebo jiny smradoch 🙂

Jinak co mě dost zaráží je to že palubní počítač pěkně kecá. Dojezd na zadní brzdy ukazuje 30 tisic km ale skutečnost je prý max. pět tisic km takže to necham asi co nejdříve vyměnit.

 

 Kluci děkuju za Vaše názory ohledně výměny auta.Asi máte pravdu. Zajimal by mě ještě názor Jardy ale moc sem asi nechodi 😞

Je příjemny když na vás mavaji borci z vedlejších aut s palcem nahoru a stalo se mi to jak na Moravě tak i u nás ve Východních Čechách.

117226852_217771089607340_3516960261715388148_n.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jo to souhlasí, v Romanove případě ano. Jinak jak tu bylo psáno o tuctovosti Mustang.... Až tak nesouhlasím, pokud vezmu výskyt M3 vs. Shelby, tak M3 potkám tak dvě do měsíce, Shelby? Schválně kolik? Nic. Klasika GT Mustang je něco jiného, těch jezdí vic, proti M3 ale zase ne o tolik. Jenže to nejde až tak srovnat. GT je standard, M3 je specialka, takže by se spis mělo srovnávat GT s řadou 3.

Pro Romana je víc užitečnější M3, na cesty které jezdi a styl kterým si chce jízdu užívat. Shelby je ultimativni, tam si všechno musíš zasloužit a odpracovat a i zatáčky pak jsou pak v pohodě. 

Myslim, že za Mustangem se dost lidí otáčí, v podstatě za každým někde někdo, v tomto je M3 civilnejsi a tolik pozornosti pokaždé nestrhava. 

Jako umet to s Mustangem je vyšší dívčí, kdo to zvládne, tak už by nikdo nechtěl jinak, ale cesta k tomuto je prostě delší a cca tři klasické sezóny to dá. S M3 musí mít člověk samo taky respekt, ale je to s ní jednodušší. 

Odkaz ke komentáři

Ja shodou okolnosti potkal Shelbynu vcera, presne v te modre a s bilyma fofr pruhama, jako je v inzeratu, kousek od Kaplice. Ale kdy jsem ji predtim nekdy videl live bezne v provozu, to uz ani nevim, bude to dost dlouho. Docela by me zajimalo, kolik registraci je u nas M3 a Shelby 🙂

Odkaz ke komentáři
V 10. 8. 2020 at 6:33, Dakie napsal:

Copak jsi delal v Loukovci?

Měli jsme tam rodinné setkáni. Přibuzny od ženy tam maji chalupu a je v moc hezkém prostředi.

Jinak v Hradci já osobně potkavám jen jednu M3 F80 s brnenskýma znackama. Moc jich neni a to nemluvim o me barve. Tu jsem nevidel ani jednu. Zato Mustangu v Hradci jezdi minimalne 6 kousku.

 

Odkaz ke komentáři

Já už to neřešim. Proste mam káru na zábavu. Najedu s tim cca 10 tisic rocne spiš min. To same spotreba. Palubak ukazuje prumer 10,8.

Čekaji me brzdy zadni a uz mam nabidku bokem ale v ramci servisu za cca 10 tisic Kč. Kolik stoji brzdy na Octavii treba? 

Serou me zadni gumy ze se pali takhle rychle ale neda se nic delat. V desti to je pruser raz dva...

Odkaz ke komentáři

Jardo zrovna ten motor u M5 novych nejsou vubec prý povedene a mluvim z osobni zkusenosti neboli ten kluk od ktereho jsem pred 2 lety kupoval M3 tak jeho tata mel M5 ve ktere už 2x menili cely motor. Masakr  vid? Auto za 3 mice. Tvl...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...