Přejít na obsah

Návrh změny pravidel Škoda Economy Run


Doporučené příspěvky

Já bych spíš než konstatování uvítal širší zapojení do diskuse tak, aby z toho něco použitelného vzešlo. Třebas po změnách valná většina ani netouží, či mnohé může napadnout i diametrálně odlišné pojetí toho závodu. Prostě si nedělám patent na chytrost, ale právě naopak a rád bych znal názory všech, co to jezdí, či se o ten závod zajímají.

Odkaz ke komentáři

No, my už jsem se o tom v jiném tématu bavili. Za mě určitě zvednout průměrnou rychlost takovým způsobem, aby více odpovídala zákonným rychlostním limitům. Dálnici bych určitě vynechal - tam při 130 km/h není prakticky žádný prostor pro to dokázat nějakým způsobem umění jet úsporně. Zapnout tempomat na 130 umí každý. Rychlost sledovat a její překročení penalizovat na celé trase, ne jenom na určitém úseku. To by měla technologie GPS zvládnout.

Odkaz ke komentáři

Asi s Tebou souhlasím. Stejně není vůle ji tam zařadit. Navíc i s tím zvedáním průměru se budou držet při zemi, jak naznačujou a 55km/hod. není řešení. Pokud to nebude přes 60km/hod., tak se stejně bude "ploužit" mezi obcema. A zmenšení tolerance ve městech zase jenom nahraje lehkým autům. Maj jinak odstupňovaný převody (klidně i poté pojedou na pětku místo 60km/hod. těch 50km/hod.) a jsou vhodnější na zrychlování díky nižší hmotnosti.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Bohužel o žádným nevím. Jen jsem ještě na facebookové stránky soutěže přidal příspěvek ohledně sjednocení huštění po vzoru Finů a na základě porovnání, jak to maj u shodných rozměrů kol a gum moderní škodovky (Fabia, Rapid). U příspěvku zatím žádná reakce.

U prvního návrhu reakce jsou, ale to jsi už asi čet.

Možná by pomohlo, kdyby se do diskuse zapojilo víc lidí. Přístup pořadatelů vidím jako vstřícný.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...