Přejít na obsah

S60 Polestar


Petr81

Doporučené příspěvky

Ano, firmy v CR toto neresi, mas Tome pravdu. Proto nam v CR jezdi par Mazd 6. Za ty roky, co te znam tady z fora, by ale clovek rekl, ze jsi procestoval kus sveta a vis, ze CR neni pupik sveta a uz prvni staty za hranici CR maji jina pravidla na spoustu veci, napriklad hranice CO2 pro firemni auta. Muzes mit vuz i s vyssim CO2, budes ale zarazen do jine tridy a platit vic menez. Premii muzu mit pouze A4, to by proslo, cokoli jineho (bmw, mercedes, jag, lex...) ne, stredni management tyto auta nema povoleny v car policy. :) ale vcera preddohodnuto s reditelem, 508 byla schvalena :)

Odkaz ke komentáři

Aha. No my to neřešíme a nikdy jsem o tom mimo ČR neslyšel. A to jsme se 2 týdny zpět bavili na večeři s majitelem jedné německé firmy(můj dodavatel) o autech. On na firmu teď nakoupil BMW 3 a 5, všechno 2,0 nafta. Sám má  pětku. Kupoval jich nedávno 8. I mi ukazoval fotku, jak je má naskládané u firmy. Jinak na léto má nové Porsche 911. A nějaké CO2 vůbec nezmiňoval a asi ani neřeší.

Odkaz ke komentáři

Nezminoval, protoze tady v tech zemich uz se to bere automaticky... JInak treba 520d se dela i se 119g/Km CO2. Prave at muze jit do fleetu. Muzes si byt proto jisty, ze ty naftove dvoulitry jsou prave kvuli danim nastavenym na zaklade emisnich limitu. Vicemene si tim potvrdil to co ti rikame.

A pro svoje osobni pouziti klidne muze mit USS Enterprise ;-)

Odkaz ke komentáři

Nechci to tu Petovi moc zasirat, ale kdyz uz se bavime... Pro tohle zdaneni taky existuje limit, takze pokud jsi ve firme velke zvire a firma takovou politiku schvaluje, muzes jezdit klidne i M5, RS6 a nebo 911, platit budes jen to povolene maximum, ktere muze byt stejne i pro hur vybavene a motorizovane auto, jen uz ses dostal do maximalni tridy a vic platit ani nemuzes. Pokud vydelavas balik, tak uz je ti to jedno a i tohle maximum klidne zaplatis (€ 960,- je to maximum).

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...