Přejít na obsah

E220d - stribrnak 2


Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Mezonek napsal:

Vsak ja taky... Kdyz jsem Hyxus vracel, tak vydaval zvuky jak kdyby byl diferak a prevodovka zrale na repasi...

Ohledne dynamiky - mel sem to pred finalnim vyberem na pujceni. To auto bylo zajete, takze jsem mohl zkusit trochu vic zatopit a byl sem spokojeny. Nemel sem pocit, ze by mi na to moje jezdeni a obecne na kategorii auta chybel vykon. A ve sport+ te to dokonce necha i ujet zadek, nez ti to srovna ESP.

Nevim, jak by to bylo s 4maticem, ale se zadokolkou dynamika bez problemu. Ale sportovni auto to samozrejme neni.

Tak pak cajk, ono to není málo. A dvě kila na německé dálnici to taky dá jako nic a okresky nějak nadivoko, kde je výkon nejpotřebnější, asi jezdíš nebudeš :)

Mi v podstatě stačí SII s 103kW, ale pak vždy zkusím něco lepšího a hned bych to chtěl taky. Naposled Land Rover s 225kW , tam se mi nejvíc líbil zvuk V6, ač nafty. :D

Odkaz ke komentáři

Na 200 se to dostane pomerne dobre a hlavne je to schopne tech 200 udrzet - to me potesilo. Prevodovka tomu hodne pomaha. No a na okresky tam bohate staci to co tam je, protoze lamat 10m2 do utazenych zatacek fakt moc nechces :-) Ale pokud je to takove to klasicke rozumna leva-prava a obcas drobny horizont, tak to jede moc pekne i tady - na lod tridy Bismarck. Ja to vybiral s tim, ze to ma byt pohodlny stylovy kocar na dlouhe dalnicni cesty po Evrope, s dlouhym dojezdem a velkym uloznym prostorem.

Kdyby to bylo vylozene auto pro radost, tak bych bral neco jineho ;-)

Odkaz ke komentáři

Mezonku, za cca 4 měsíce můžeme udělat MB sraz :biggrin: Zítra si jdu pro E400d zápůjčku na víkend a jestli tam nebude něco, co by mi vadilo, tak příští týden objednávka. A nepředpokládám, že by mi něco vadilo :biggrin: Prostě v tuto chvíli je to na 99,9%, že do HK poputuje objednávka. BTW, co to tvoje stálo? Podle kW to máš E220d?

Odkaz ke komentáři
2 minutes ago, TomasB said:

Mezonku, za cca 4 měsíce můžeme udělat MB sraz :biggrin: Zítra si jdu pro E400d zápůjčku na víkend a jestli tam nebude něco, co by mi vadilo, tak příští týden objednávka. A nepředpokládám, že by mi něco vadilo :biggrin: Prostě v tuto chvíli je to na 99,9%, že do HK poputuje objednávka. BTW, co to tvoje stálo? Podle kW to máš E220d?

Mas pravdu 220d, presne tak jak pisu v nadpisu :-D 

Uvidis, je to jiny svet oproti 5er - pozitivne i negativne...

Cenikovka byla necelych 71k, slevu pak dali 8%...

Odkaz ke komentáři

Maly update - najeto neco pres 2000km. Vcera prvni kratsi projeti na sport+ Pekne zadem okolo GP do Zebetina. Na nezajety motor to jede pekne, ale ma to jeste rezervy. Podvozek i v teple a na zimnich gumach drzi taky moc pekne, ale tam jsou rezervy u me :-D No a ty silnejsi brzdy jsou taky znat. I chlazeni po dojezdu je vyresene dobre. No a zjistil sem, ze jde jezdit i za 15l :-) - prejezd do CZ byl s celkovym 120km/h prumerem za realnych 6,4l/100

Odkaz ke komentáři
Odkaz ke komentáři

Proč?

 

před 25 minutami, marekczek napsal:

Germánsky neumím.

Odkaz ke komentáři

Drobny update - najeto momentalne neco pres 4tis takze muzu zacit vic zajizdet motor a zkouset dalsi jizdni rezimy. Prekvapeni bylo ze i v individualnim nastaveni a s prevodovkou na manual me to nenechalo vytocit k cervenemu. Pomohlo az vypnuti ESP.

Pocity z jizdy zatim super - libi se mi, ze na cestovani s rodinou zapnu asistenty a ECO rezim - pak je to hodne plynula, pohodlna a ticha jizda naprosto v pohode do 170km/h. Zena ktera vetsinou nema rada kdyz jedu vic nez 130, tak ta si skoro ani nevsimla, ze jedeme mnohem rychleji a ani ji to nevadilo.

Kdyz pospicham nebo si chci zlepsit naladu, tak sport+. Razeni padly rychle, ale i na automat moc prijemne reaguje. No a i na okresce se s tim da jet mnohem rychleji nez by clovek k velikosti a vaze auta cekal. A i to v podstate se zakladnim motorem. Jen je trosku problem, ze pocitove jede clovek mnohem pomaleji nez jake je cislo na tachometru :-D

Co mi vadi tak huceni pneumatik - to se snad vyresi pri prezuti na letni... No a pak cteni znacek v CR. V nemecku to funguje dokonale ale v CR, kde je kazda znacka v jine vysce, nebo chybi za krizovatkou, tak tam je to zmatene. Co me taky prekvapilo, jak moc huci otevrena panorama, ale asi je to o zvyku. Holt to neni kabrio...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...