Přejít na obsah

E220d - stribrnak 2


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
38 minutes ago, jirka3 said:

Moc pekny. Jen my jsme trochu vyssi rodina a ja bych se bal toho coupe

Jirko, i vzadu je nad hlavou mista dost (vejdu se v pohode a to mam 187cm) ale kufr je traga... A to je coupe delsi nez klasicke GLC. Jinak ale moc povedene a pohodlne auto se smyslem pro humor... "Muj mercedesi, mam hlad!" "Kontakt Vasi matky jeste nebyl ulozen." 🙂

Odkaz ke komentáři
1 minute ago, jirka3 said:

No, ja mam jeste o 15 cm vic. Kufr asi nebude nic moc. U nas v GLKscku ma 450 litru a je fakt malej. Tak jsme to vyresili rakvi na strechu;-)

Predpokladam, ze vzadu nejezdis ani v GLK a dopredu by ses vlezl i s tim, ze je tam el. sedacka a stresni okno. A do G by ti to dalo i s cylindrem 😉 Tam toho mista bylo fakt moc!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak objednano na servis v 50tis. Mimo klasiky mi musi prekontrolovat i vibrace co jdou do volantu pri vyssich rychlostech, potom zacal povrzavat tapec dveri u ridice a posledni dobou mi nekolikrat po sobe adaptivni svetla zahlasily chybu, nez se zresetovaly. Nevim jestli to bylo mlhou, spinavym sklem, nebo je potreba prehrat soft, ale otravuje to.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zrovna udělal včera zkušenost, která zapadá do toho, co píšeš. Ale já to vím na beton. Když je velká mlha, adaptivní světla jdou jen na tlumené a vyhodí to hlášku o jejich vyřazení z provozu. Vyjedeš z mlhy a zase se to zprovozní. Rovněž velmi špinavé světlomety způsobí nefunkčnost. Já teď dal středa-čtvrtek 2x Bratislavu a jak jsem jel včera večer domů, tak jen co jsem odjel od zákazníka, tak jsem měl ty světlomety zajebané z ranní jízdy brutálně. Po Bratislavě to patrné nebylo, ale jak jsem najel na dálnici, tak jednak nefungovaly adaptivní světla, respektive nehlásily nic, ale zjevně byl problém s přepínáním, neviděl jsem prakticky nic, jako kdybych jel s bludičkou. A nefunkční rovněž autonomní řízení. Adaptivní tempomat ale funkční. První benzínka(zatraceně daleko), umytí světlometů a voalá, vše funkční. 

Odkaz ke komentáři

Ja jsem rad, ze to v aute mam a do dalsiho auta si to zase vezmu (doufam, ze to jeste trosku vylepsi). Na ty dlouhe cesty po dalnici je to fakt k nezaplaceni. Vsechno jde navic v pohode vypnout (neco tlacitkem, neco v infotaimentu). Na druhou stranu - beru to tak, ze auto si nenechavam na dlouho a ze to ted mam v plne zaruce a proto tu pripadnou starost nechavam ted na mercedesu a pozdeji na dalsim majiteli.

No a prubezne setrim na CTS-V 🙂

Odkaz ke komentáři
před 3 hodinami, marekczek napsal:

tomáš mě tvrdil před měsícem, že jeho auto to nedělá a že nemám nejlepšího mercedesa na světě, tak o tom vím ho*no a melu hovna 😄 o to mě jde 😄

Nevím o čem píšeš, ale je logické, když se extrémně zašpiní senzory nebo třeba ty světla a kamera pak nic nevidí, že vyhodí hlášku, že činnost byla ukončena. Stačí vyčistit a činnost je obnovena. 

před 3 hodinami, romariooo napsal:

Jirko presne tak proto jsem rad ze nic takoveho v Bawu nemam. Max sledovani mrtveho uhlu ktere muzu kdykoliv stiskem jednoho zmacknuti vypnout. 

A to ze ma Tomas nejlepsi auto na svete? A cemu se jako divite? Jste divny fakt :))))

Romane, koukám že špatně neseš pošťuchování a nějak to nedáváš. Nebo bereš vážně, když napíšu, jakou to máš doma mrdku?

Odkaz ke komentáři

Ale vzdyt jo! Vzdyt me kur** vsichni znate osobne tak vite ze nejsem pičus a at si kazdy koupi co mu je po vuli a dle vlastnich moznosti. Ale M3 proste zadny jiny auto neprekona!!! P.S do te doby nez me rupne v hlave a nekoupim si znacku auta zacinajici pismenko je P.

Ale musel bych prodat barak (coz se muze stat) a odstehovat se do 3+1. 

 

Hosi hosi. Mezounka az potkam tak dostane mezi kule. Dnes zas z tech hodinek za 6 petek neusnu 😞

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...