Přejít na obsah

E220d - stribrnak 2


Doporučené příspěvky

Me na kuzi laka prave toto. Pokud ti nejake prase neco v aute vylije,jednoduse to utres. Tak stejne to zaspinrni, latka se zaspini jednoduseji nez kuze.
Nicmene me na kuzi odrazuje to, ze muze casem praskat (nebo existuje nejaka pece o kuzi ktera zarucene prodlouzi jeji zivotnost?) a taky to ze v lete je to dost neprijemne.
 
Ano existuje, kuzi by jsi mel pravidelne cistit a pak impregnovat nejakym kvalitnim pripravkem(nejcasteji sloni tuk) kdyz se o to clovek stara od zacatku tak jde praskani kuze temer odstranit..
Odkaz ke komentáři

Jen na okraj, už mi appka zase ukazuje spotřeby. Sama od sebe, nic jsem s tím nedělal a dnes koukám a je to tam. Oni se v tom furt rejpou. Teď bylo období, kdy jsem otevřel apku a musel jsem odklikat nějaké aktualizace. A takhle to bylo přes léto pomalu co otevření apky, to odsouhlasování něčeho, než tě to pustí dál. Teď je zase chvíli klid. Jak nemáš rád panoramu, tak super věc je to větrání webastem a když to udělám pozdě nebo zapomenu, tak pár minut předem si otevřu přes telefon panoramu a když už na auto vidím, jak k němu docházím, tak ještě okna a je to richtig. Přes léto používám moc. Jak je otevřená panorama a otevřeš okna, tak je teplo fuč ve vteřinách. Sednu, nastartuju, pustím mentolky pod prdel, rozjedu se a během pár vteřin zavírám okna a pak i panoramu. Když ale jedu pomalu, typicky po městě a vím, že jen kousek, tak rovnou vypínám klimu a jen panorama a lehce pootevřená přední okna.

před 2 minutami, Eddie29 napsal:
před 8 hodinami, Majkl_ napsal:
Me na kuzi laka prave toto. Pokud ti nejake prase neco v aute vylije,jednoduse to utres. Tak stejne to zaspinrni, latka se zaspini jednoduseji nez kuze.
Nicmene me na kuzi odrazuje to, ze muze casem praskat (nebo existuje nejaka pece o kuzi ktera zarucene prodlouzi jeji zivotnost?) a taky to ze v lete je to dost neprijemne.
 

Ano existuje, kuzi by jsi mel pravidelne cistit a pak impregnovat nejakym kvalitnim pripravkem(nejcasteji sloni tuk) kdyz se o to clovek stara od zacatku tak jde praskani kuze temer odstranit..

Já si na to taky musím udělat čas, už se na to chystám asi půl roku. Mám tady něco spešl na kůži. Čistidlo a balzám. 

Odkaz ke komentáři

Výhoda údržby kůže je neoddiskutovatelná. Ale ruku na srdce, kolikrát vám v autě někdo něco vyleje nebo hodně zašpiní, oproti každodennímu pálení prdele v létě nebo stuzení v zimě?

Jinak teď mám polokůži, boky sedáku a opěradel kůže a středy sezení a zad Alcantara. A údržba a čištění naprosto v pohodě. I ta Alcantara. Všechno z toho jde dolů snadno. Proto je tahle kombinace sedadel pro mě nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Breci, ze se jim to neprodava a pak daji termin dodani auta objednanyho v srpnu na konec unora? Koukam, ze si v tomhle kretenismu libujou uplne vsechny automobilky, od Dacie az po premiovky. Koleguv fotr cekal 8 mesicu na seata... na pitomyho SEATA, chapete to? 🙂 Jeste pred koronou. Kdyz jsem chtel pro jednu z pobocek Dodgyho, protoze to pro ne bylo na jejich pouziti naprosto idealni auto, tak vsechny inzeraty byly volavky a ze pry auto driv nez za pul roku neni mozny dodat. Tak maji Pazouta 301, pac to bylo snad jediny, co se veslo do financniho limitu a umeli to dodat. Za mesic a neco jsme prebirali auto, ktery jsme si sami nakonfigurovali a slo do vyroby ve Francii. Jina pobocka resila nahradu papundeklovy fabky (frajer s tim v zatacce (pry kvuli srnce) ) sejmul buzirkovej plot. O sloupek rozparal pul auta, plotu se skoro nic nestalo. Tak maji skladovou i30. A i tem to kretenum trvalo mesic a pul nez to auto proslo z centralniho skladu pres ALDecko az na salon a pripravili k prevzeti, i pres masirovani. Tak pro pobaveni 🙂

Odkaz ke komentáři

No, kamarad skoro rok cekal na Kodiaqua, az se nastval, zrusil objednavku, od kamarada koupil dva roky starou Q7 a je spokojeny. Jinak chapu, ze je to "novy" model a jeste jim asi poradne nejede linka, stejne tak, ze mozna bude zadrhel s baterkama..ale GLC 300de melo byt k dodani konec rijna/zacatek listopadu... Stribrnaka jsem mel za necele tri mesice, tak me namlsali...

Odkaz ke komentáři

Nj, je mi to jasny. Ono je to nejak napric automobilkama, tak se nedivim, ze jsou lidi nastvany. Rok cekat na autak, ulet, dobre udelal. Neustale automobilky breci, jak neni odbyt a pak nechaji zakaznika u auta za mega cekat rok? Na zakazku by mu maloseriovy firmy udelaly auto driv

Odkaz ke komentáři

všichni víme,že nějaká corona je jenom zamínka jak zlikvidovat něco a udělat z lidí ještě větší otroky,ale k autům-manželka dělá ve výrobě světel,světoznámá firma,neustále nejsou nějaké díly,s coronou nebo bez,veliké problémy s neustálou inovací výrobků,je problém vůbec ta světla pro některé značky kvalitně vyrobit,jinak to nebude asi ani u jiných výrobců jiných součástek,je to všechno strašně  přetechnizované,stejně nová auta,samé asistenty,jaké problémy má celý koncern vw s elektronikou dnes už víme a kdo ví co ještě nevíme,na linkách u výrobců aut dělají lidi,co ani neumí jazyk svých nadřízených,sečtěte to dohromady a máme realitu,mě úplně stačí,jaké zmetky do armády dodává tatra,světový výrobce a hodně špatné

Odkaz ke komentáři
V 29. 8. 2020 at 21:25, TomasB napsal:

Ono to muze byt tak, ze se neco ludi propustilo, nehake dily mohou chybet, protoze corona,...

Tohle uz trva par let. Korona mela vliv hlavne na dodavatele z Italie a Spanelska, jinak moc ne. A ted samozrejme USA a Mexiko, ale odsud se vyroba presunula celkem rychle jinam a nemyslim si, ze by to byl hlavni duvod.

@psovod: predpokladam, ze zena dela u Helly 🙂

Abych tu Mezonkovi jen neplevelil. Nova fabrika na motory do hybridnich Merglu, ktera mela uz od jara vyrabet, tak stale stoji. Nejsou ani lidi a zatim to nevypada moc dobre. Nejspis i to je duvod, proc se u eMB natahujou lhuty. Ve stavajici vyrobe jedna smena stoji a 2 jedou na 4 dny v tydnu 😞 Dopravce od Plzne, co jezdi pro BMW, tak ma pulku autaku v garazich. A pak jsou automobilky, co nestihaji vyrabet a stejne se ceka...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

To je sice pravda... 😉 na druhou stranu ta svetlejsi hneda kuze jde jen do amg packetu a ten uz proste nechci, no...

p.s. to Petre ani nevis, ze jsem dost vazne zvazoval, ze zrusim objednavku - dostal sem hodne zajimavou nabidku na full operak Taycan 4S... 🙂 ale nakonec lakadlu odolal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...