Přejít na obsah

E220d - stribrnak 2


Doporučené příspěvky

Hmm, koukám jdeš mým směrem. Avantgarde, stejná Napa kůže, jen teda asi nemáš ty vymazlené sedačky, co jsem tam dal já. Nebo se pletu? Ten dekor mi tam nějak nesedí. Co klavírní proužky? Vím, je to stračná raketa, tuším +40K bez DPH, ale je to hezké. Já je nakonec kvůli tomu brutus příplatku zavrhnul a dal to hnědé lesklé dřevo, to bylo myslím jen +7,5 bez DPH, tak to jsem skousnul. U toho faceliftu by mi stračně chybělo kolečko a ten vyšší touchpad. Kolečko používám furt na ovládání a touchpad mám vypnutej a slouží jako skvělá podložka pod ruku. Tahle kombinace mi náramně vyhovuje a tady v tom novém to chybí. Pro mě to je zrovna něco jako komfortní prvek. Možná jsem divnej, ale tohle si denně uvědomuji, jak je zrovna toto pro mě naprosto úžasné. Touchpad vím, že nikdy používat nebudu, prostě mi to nevyhovuje a ten novej nemá tvar, který by sliboval skvělou podporu ruky.

Odkaz ke komentáři

Nemam kuzi. Nechtel sem ji - mam polokuzi a sedacky proto nemam odvetravane, ale "jen" masazni ortopedicke.

Klavirni prouzky nebo leskle drevo se mi nelibi, navic jdou v kombinaci jen se stredovou konzoli v klavirnim laku a to je opruz.

A ja mam poarad obe dve ruce na volantu, takze mi ten ostruvkovy touchpad nebude chybet. Stejne tak uz jsem nechtel panoramu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Dnes objednano na posledni servis pred tim, nez pujde stribrnak do sveta. Vyjde to po dvou letech na +-70tis km - covid ten predpokladany najezd snizil asi o tretinu...

Zaroven predbezne potvrdili termin dodani nastupce na 22.2. tak doufejme, ze se nic nestane a vse doruci jak maji.

 

Ted uz si davam pozor, at to nekde zbytecne neskrabnu, ale kdyz tu napadl snih a trochu to umrzlo, tak jsem alespon parkrat s sebou vzal prcka a namalovali jsme spolu par osmicek a kolecek. Kdo vi, jak to pak bude s hybridem fungovat.

Odkaz ke komentáři

Presne tak - RWD. A nove jsem konfiguroval taky jako RWD. Zkousel sem i AWD, ale nejak moc jsem si zvykl na jezdeni s RWD a to AWD mi prislo nejak nepredvidatelne nedotacive... 

@MichalF: I kdyz tu bylo letos snehu "po ko...lena" tak nikde to nebylo divoke - jen obcas to trvalo delsi dobu nez sem treba pri rozjezdu do kopce nabral rychlost. Ale chapu jestli jsi zvykly na AWD, tak neni co resit.

Odkaz ke komentáři

ono už ty světla ani vypnout pomalu nejde, a o vypnutí motoru se ti postara startstop 😁, abych pravdu rekl nedelam ani jedno, protoze svetla nejdou vypnout bez zhasnutí motoru a motor taky nezhasínam, zajímal by mě důvod který bych si asi měl pamatovat z autoskoly ale už to bude pár let takže si tu informaci rád obnovím a třeba to povede k tomu že to začnu dělat.

Odkaz ke komentáři

Při zastavení vozidla před železničním přejezdem: Musí řidič motorového vozidla zařadit rychlostní stupeň nebo použít parkovací brzdu. Musí řidič motorového vozidla okamžitě vypnout motor. Nesmí řidič užít ani potkávací světla, pokud by jimi mohl oslnit řidiče v protisměru.

 

 

Jaký je přesný důvod vypnutí motoru si již nepamatuji, snad mě napadá znečišťování prostředí, náhle vzplanutí.

 

Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři

Motor se měl vypínat kvůli šetření paliva a neobtěžování okolí, dnes to již v zákoně není.

Světla se nesmí používat před přejezdem, pokud by tato oslňovala protijedoucí vozidla viz § 32 odst. 3 poslední věta z.č. 361/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů

" Při zastavení vozidla před železničním přejezdem nesmí řidič užít ani potkávací světla, pokud by jimi mohl oslnit řidiče vozidla v protisměru. "

Odkaz ke komentáři

Sice už mám autoškolu pár desítek let za sebou, ale bylo to z důvodu, že k většině přejezdů byl hrb a alespoň z jedné strany někdo oslňoval, proto to bylo tak dáno do zákona. Dnes takových míst ubylo, ale stejně se najdou. Mám sice auto světla, resp. knoflík v auto poloze, ale na přejezdu, případně všude, kde bych oslňoval přepínám na parkovačky. A přesně dnes se mi stalo, že nějaký trotl stál na odbočce na mé straně a svítil mi "dokopce" LED světly (tedy oslňoval). Tak jsem ho probliknul a ko*ot pustil dálkové. To samé pak udělal autu za mnou … .

Odkaz ke komentáři

[emoji848] ne že by to nedávalo smysl ty svetla me to tak nějak napadlo nebo aby případně nějakým odrazem nemohl usoudit strojvůdce ze je něco na přejezdu, zároveň bych se i klidně vsadil ze je to tam ještě z dob kdy nebylo povinné denní svícení a tedy k oslnovani mohlo dojít hlavně v "noci"

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...