Přejít na obsah

Octavia IV


Doporučené příspěvky

"V blízké budoucnosti bude automobil elektrický a plně propojený se svým okolím. Proto hodlám věnovat zvláštní pozornost další elektrifikaci a digitalizaci našich produktů. Jsou klíčem k tomu, aby automobilka zůstala pro své zákazníky i nadále atraktivní." - Skutečně to tak valná většina zákazníků chce? Mimochodem, VW je na tom úplně stejně, nedotažený soft u G8 a ID.3 je toho zářným příkladem.  A protože to jsou shodné platformy, tak se s tím sveze i ŠA.

 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

RS 120 LET MS bude jen v mambě a bílé? :( achjo... Takže pokud chci blue race, tak bez výfuku....

EDIT: jsem blbec... neumím přepínat barvy :) teď už jen zjistit v kolika kusech bude, jelikož budu objednávat za 2 měsíce až. Nicméně ať se dívám sebevíc, nevidím v konfigurátoru nikde zmínku o area view aneb “ASISTOVANÁ JÍZDA 2.0 PREMIUM”...

Odkaz ke komentáři
Info z TZ:
 
Na počest 120. výročí působení v motoristickém sportu přichází značka ŠKODA s akčním modelem OCTAVIA RS 120 let Motorsport, který lze objednávat u všech autorizovaných prodejců až do poloviny roku 2022 bez omezení počtu prodaných kusů. Doporučené prodejní ceny začínají na částce 999 900 Kč včetně DPH za liftback s motorem 2,0 TSI o výkonu 180 kW (245 k).

 

Odkaz ke komentáři

@marekczek: ano, díky za radu s Golfem. No a když chci liftback?? Navíc Octavia mi vizuálně připadne jako dospělejší auto. A hezčí (což je subjektivní - ovšem proto taky auta kupujeme, ne?). Golf mi zapadá spíš do segmentu Scaly (ikdyž špatně, já vím. Ale tento pocit má neznalých vetšina lidí. Nikdo z nich mi nechce veřit že Octavia a Golf je totožná platforma a segment). Výkon R je fajn. Ve své aktuální RS mám 315 hp při základní úpravě. O4 půjde taky do parády APR. Co budiž Rku k dobru je haldex, to ano. Pořád to ale není pro mě důvod opustit Octavii. Packet 120 MS je naopak velice výhodný a ušetří ti při vyšší výbaně pár desítek tisíc oproti “obyč” RS. Sportovní výfuk je jen bonus navíc. Ikdyž přiznávám, tam moc neočekávám.
[mention=22870]Mezonek[/mention]: první co jsi poslal je opravdu za skvělou cenu, to bych nečekal. Druhý neberu, to je ojetina. Zvlášť u takto sportovního auta bych rozhodně chtěl nové, které si sám zajedu a sám případně zprasím. Ano, na novou C43 AMG nemám (ikdyž u mě by vyhrála RS4), no tak se do tohoto segmentu neženu. Kamarád takto koupil zánovní RS6 v sérii a nestačil se divit v jakém stavu motor po zhruba 60.000 byl.

Sumasumárum, cena za to auto mi pořád příjde OK. Co mi ovšem při této ceně nepříjde OK a kde by se Škoda (ale i celý koncern) měla zamyslet, je čekací doba okolo 10 měsíců...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...