Přejít na obsah

headerova ČernoČerná RS


Doporučené příspěvky

Jako to jestli mám podle mýho tohle dokódovaný v IT nemá vliv na to, jak se to při té rychlosti chová, nebo myslíš že ano ? 

Ano, řešíme kraviny, ale můžeme taky řešit coronavirus..

A vůbec, tak to testni, jak se to chová u wagena 😄 

@Ratlik děkuji za objasnění

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

dokuduj si to tam nebo ti pučím OBD eleven modul někdy... já to mám u wagena z vyroby ale říkam použil sem to zatím asi 3x a nikdy asi víc 😄

rádio nevím jaky mám, asi to základní? ono se občas nezapne a už bylo reklamovaný v tom tvém Libereckém servise a nic neopravili 😄

IMG_1386.JPG

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
řešíte kraviny, ale rád pomužu..
tuším že do ochvácie se to musí dokodovat... [emoji846]
header.png.6bae7b23642eebc4317c4c7418bd9aec.png
Nemusi, ja to tam mel z vyroby.. I u predFL na Boleru to tak bylo..
hele nevím, myslím že není [emoji846] v caristu není hodně věcí... 
ano otázku sem si položil a rádio radši nezapínám [emoji1]
 
 
To je netrpelivost.. Holt je to uz chytte radio, nezapina se hned.. Taky me obcas toci, ze nejde hned telefon nebo hlasove ovladani.. Tak si holt 30s pockam..
Odkaz ke komentáři

což je asi 4%, místo 10%, pak by to mělo pri nastavené rychlosti 196km/h odpovídalo těm 189km/h reálné, Jestli budeš mít chuť a prostor zkus ten test rychlého příjezdu za auto s nastavenou rychlostí na 190km/h tacho jestli se reakce zlepší i když pochybuju.

Odkaz ke komentáři

Takže včera jsem byl na servisu, pravidelná dvouletá servisní prohlídka, vzhledem k tomu, že mi ACC rozsvítil destičky, tak šly na výměnu přední desky, brzdovka která by měla jít za dva měsíce + dezinfekce ozonem. 

Co se týká adaptivního tempomatu, tak kalibrován byl nedávno, při výměně světla, dle technika dělají kalibraci při každém zásahu, takže při demontáži nárazníku či masky. Dle diagnostiky je radar samozřejmě v pořádku a nevykazuje žádné závady nebo problémy. Mnou popisované chování si myslí, že je spíš vlastnost, konstrukce ACC u Octavie není na tyhle rychlosti primárně dimenzovaná a při rychlostech do 170km/h funguje spolehlivě, což by potvrzovalo mojí teorii, že příplatkový a RS tempomat do 210km/h znamená jen posunutí horního limitu a nikoliv nějakou HW úpravu. 

Střešní okno po miliónté první bylo v rámci předepsané prohlídky promazáno adekvátním mazivem podle VIN, vyčištěny odtokové kanálky a udělaná pohledová kontrola. 

Zde se samozřejmě vzhledem k historii celé problematiky servis do této záležitosti moc nehrne, a byl jsem odkázán na centrum služeb v MB, které to řešilo a servis samozřejmě přislíbil veškerou podporu z jejich strany co se týká řešení záležitosti logistiky auta, případně nabídnutí prostoru v jejich dílnách a mimo jiné zapůjčení náhradního vozu. Víc já po nich chtít ani nemůžu. Čekám teď tedy na odpověď z MB. Docela bych to už rád pustil z hlavy 😄

Co mě ale překvapilo, tak jsem jako náhradní auto dostal Pólo Beats s 20 najetými km. To auto mě oproti fábii mile překvapilo, měl jsem ho sice jen na den a najezdil s ním koneckonců do 100km ale udělal jsem si pár fotek a možná napíšu takovou piko recenzi, poněvadž mě to auto prostě bavilo. 

 

Odkaz ke komentáři

Ale tak furt si myslím že v týhle třídě je ten čtyřválec v dvoulitr celkem slušnej, byť osekanej a ojebanej kam se podíváš.
Nasrala mě Toyota, do Yarisu Gazoo Racing, což je podle mě přímý konkurent Pola dali 280 PS nedochůdče. Bych od Japonců nečekal, už může překvapit jen Mazda.

Nehledě na to, že mám takovou teorii, že tyhle čistý primovstriky, kdy to v tom Pólu bude jezdit s DSGčkem na 90% času podtočený a navíc víceméně bez zátěže nebudou jako ojetina dobrá investice.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...