Přejít na obsah

Mercedes E400d 4matic kombi 2019


Doporučené příspěvky

On 8/3/2019 at 1:18 PM, TomasB said:

Mezonku, jak u tebe probíhá regenerace DPF? Já jsem už 2x zaznamenal po natankování, že mi vyletěla spotřeba na dvojnásobek, pod 10 litrů to nejde, lhostejno jak jedu. A trvá to strašně dlouho, tak okolo 20 min. Nevím co to je, ale řekl bych, že regenerace. Když se to stalo poprvé, tak jsem se vylekal, že se něco posralo.

Zkoušel jsem se optat na té Mercedes asistenční lince přes čudlík u zrcátka, ale absolutně nevěděli. Přepojili mě na servis24, borec opět neměl ponětí. Volám pak do FARENE, přepojili mě na vedoucího servisu a taky neměl tušení. Vůbec netušil nic o regeneraci. Jako dost nechápu, že lidi přímo od Mercedesu nemají ani šajnu. OK, beru, jsem možná netypický zákazník, který chce všechno vědět, do všeho šťourá, všechno ho zajímá. Typický zákazník Mercedesu to má asi opravdu u prdele, ale já ne. Prostě to chci vědět, chci svému autu rozumět, chci s ním cítit, tak jako Mongol se svým koněm.

Tomasi, mel sem to ze zacatku podobne. Ale protoze versinu casu jezdim jak cube, tak to nemelo az takovy dopad... cca od 15ti tis uz to tak velky rozdil neni.

Odkaz ke komentáři

Takže ti to taky tak po 800-100km takhle dlouho regenerovalo? MOndeo stačilo pár km a regenerace byla hotová. Tohle je fakt rozně dlouhá regenerace. A je jedno, jestli dálnice nebo okreska. Mi to poprvé regenerovalo cca asi 3km po natankování na Shell na D11 před sjezdem na Bohdaneč a přestalo to někde až kolem Volče. Takže třeba 20-25km.

Odkaz ke komentáři

Eeee, benzín, to není auto na nutnost nafty. 

před 6 hodinami, marekczek napsal:

už nemáš golfa Jardo? to je z čeho tachometr nějakej wágen?

Ano Golf je minulost. Jsou to nejobyc budiky, jsem za ně  rád, nemají totiž to šedivé okruzi s bílými čísly, barevný displej nepotřebuju a digitální myslím ani u střední výbavy nejde.

před 6 hodinami, jirka3 napsal:

To vypada na nejakej uzitkac?

V podstatě, je to combi 😀

Odkaz ke komentáři
před 4 hodinami, jar_da napsal:

no, hlavně aby v E neprovokavalo to H a někdo to nechtěl pořešit na tom krásným laku, jenže ono A by bylo asi horší ještě :biggrin:, to je na tom ten přípravek co jsi mi posílal?

Ano, hlavně to po nastříkání nesmí přischnout, jinak máš fleky. Jde to časem příště umejt, ale lepší je, když máš jako výsledek zrcadlo. Slunko a vítr jsou na pikaču.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...