Přejít na obsah

Mercedes E400d 4matic kombi 2019


Doporučené příspěvky

To je ze dvou kusů, to je OK. No uvidíme, co to udělá časem, protože ta oděrka z Ořechovky na zadním nárazníku zmizela. Prostě tam není. Hledal jsem, vím, kde byla a nenašel jsem ji. Ale já už koukal na Mezonkově Mercedesu, jak se mu zatáhnula ta díra po klíči na kapotě z dálnice. Když jsem ji hledal, musel mi ji ukázat, protože jsem ji nemohl najít. On ten Mercedes snad fakt má nějakej lak, kterej drobný věci umí zatáhnout. 

Ještě to tak by mi chybělo, už chromový rámeček mě stál 4,5.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Takový kecy si nech na koledu. V prvé řadě na to musím vydělat, ve druhé to je jako náklad oproti tomu co vydělám, takže o to se snížil zisk. O zisk se dělíme, takže o to méně mi přistálo na účet. Takže v tom mám ranec vlastních peněz. A za 2 roky rozhodně žádná obměna nebude, tohle dřív jak po 300tkm pryč nepůjde. 

Odkaz ke komentáři

Naštvalo by mě to taky, ale bohužel je to napsané výše a už jsme Ti to psali i před koupí. Buď se s tím musíš smířit a parkovat na ulici, nebo mít garáž. Já mám jen sociálního Supa, ale na ulici bych ho stát nenechal, protože jsem stejný jak Ty. Pokud to není skrz barvu, tak to půjde opravit rozleštěním. H

Odkaz ke komentáři

Hoši, stejně auto neparkuje jen doma, ale všude možně. Garáž tady, to je něco co neexistuje. Ty garáže co tady jsou v rozumné vzdálenosti, tak to je stavěné na Š105, ne na MB E. To leda bych ještě přikoupil nějakou mrdku na dojíždění do garáže. A to je blbost. Zkoušel jsem garáže tady asi 200m od baráku a prostě to je jako rvát nohu 45 do boty 44.  Ale já už jsem něco naznačil o pár postů výše :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Před hodinou, marekczek napsal:

vydělávat musíš, za to máš mzdu.

A co jsi tím chtěl říct? Taky se můžu sebrat i s dodavateli, které jsem přinesl a jít k někomu jinému, kdo mi udělá zázemí. nebo založit s.r.o., ale to se mi nechtělo ani 2013, kdy jsem řešil koncem roku, jak to udělám, když jsem se rozhodnul opustit firmu, kde to nemělo pro mě rozumnou perspektivu a tam jsem byl "jen zaměstnanec". Dodavatelé za mnou stojí a když se budu chtít přesunout jinam, tak půjdou za mnou. Jednoduché. Nebo jsi si myslel, že v ČR je standardem, aby si  zaměstnanec řekl, že obmění auto, šel a objednal něco ve stylu E400d? Tohle je symbióza někoho, kdo mi poskytuje zázemí a určitý servis a na druhé straně mě, kdo generuje zisk a pro obě strany to má smysl. To je celé. Místo abych někde dřel za běžnou mzdu, tak jsem si to zařídil lépe, s férovou dělbou zisku, bez toho, aby mě někdo buzeroval, hlídal a chtěl reporty a podobné nesmysly. Dělám co umím a čemu rozumím a nemusím se starat o hromadu kravin okolo, souvisejících s chodem firmy a sundal jsem ze sebe de jure jakoukoliv odpovědnost. Takže jediné, co si pouštím do hlavy je můj obchod a na to se mohu zafokusovat.

Odkaz ke komentáři

Tomáši, zuříš a brečíš tady nad každým škrábanečkem nad autem, který parkuješ na ulici, ano, stálo ranec, ale tak to prostě je..... horský kolo za dvě kila by sis asi taky nedal do společný kočárkárny/kolárny s tím, že ho nemáš kam jinam dát........bud bys vyřešil kam ho dát, nebo by sis ho nekoupil.

opečováváš a hlídáš si svoje a v jiným vlákně píšeš, jak je vlastně dobře, že mladá nebourala fiestou, ale služebákem a nad autem poškozenýho "jen malá oděrka", takže v podstatě nic.........  mě by zajímala tvoje reakce, kdyby nějaká pipka 18letá e-autem ti takhle nabourala éčko, jak by si nad malou oděrkou zuřil........

Odkaz ke komentáři

No měl bych chuť ji zašlapat do země, polít naftou a spálit. Borec si z toho těžkou hlavu nedělal a nejspíš to bylo fakt asi tak na rozleštění, když i ti policajti řekli, že jemu se nic nestalo, tak není co řešit. Ale ten e-UP vypadá oprava tak odhadem za pade. Je to jen tak trochu rozklížený, nevypadá to zle, ale víme, jak to je a jak to naskáče. A ty služební auta u Dáme jídlo nikdo absolutně neřeší a nabořený jsou tak 3 do tejdne. Mají jich něco mezi 20-30 jen tady a furt to lítá po městě. A technický stav... vše se řeší, až když to fakt vůbec nebrzdí, až když se jezdí po plátně atd. Na těch autech se střídají desítky lidí. 

Jasně že mě to sere, jsem nasranej, ale stejně s tím nic nenadělám, tak na to mrdám.

A kola mám v kolárně normálně a to to v úhrnu všechno stálo nemálo přes 100K. 

Odkaz ke komentáři

No jo, jenže já mám jedno kolo co stálo 100k, a takový krocan myslel... Do kolárny bych ho v životě nedal, měl bych ho v bytě. 

To samo auto (přesně jak píše header009), mám obyčejnou Octavia 3, ale když jsme řešili jestli koupíme byt, tak to bylo automaticky s parkovacím stáním i přesto, že za to teď chtěj nesmysl... 

Takže se nediv, že tady do tebe lidi pak rejou. 

Odkaz ke komentáři

A to si jako zaplácám byt kolama? :laugh: To jsou kola, kde co kus, tak jsem se pohyboval do 30K a je jich tam 5ks + jedno asi za 10K koupené koncem devadesátých let, na kterém nikdo nejel nejméně 15 let a pak ještě jedno sranda kolo, které ještě pamatuje, když Mrtvé moře žilo. Je to kolárna, která je pro nějaký omezený počet lidí, za železnou mříží a dalšíma zamčenýma dveřma. Mimo to je to ve sklepě, kde před ním jsou ještě dvoje dveře vchodové, ke kterým je třeba klíč nebo kód. Ale víme, jak to je, že stačí na někoho počkat a projít taky i bez klíčů nebo kódu. Já koho neznám, toho nepustím, i kdyby se měl posrat. Prostě ať si zazvoní, kam potřebuje jít a ať mu otevřou. Jenže to si myslím, že budu asi jedinej v baráku.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • jakože ja to prikryvam ještě kryci plachtou, takže to by se moc neotestovalo ... spíš by mě zajímalo, kde by byla jaká promáčklina, protoze nektery ty kusy byly fakt tezky...
    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
×
×
  • Vytvořit...