Přejít na obsah

Mercedes E400d 4matic kombi 2019


Doporučené příspěvky

Se stěhováním musím konstatovat, že Ečko je fakt stěhovák. Aniž bych šetřil místem, tak se tam pohodlně vejde 12-14 beden od banánů a ještě několik těch velkých(tuším 150l) pevných igelitových pytlů a ještě drobnosti. A to jsem fakt nešpekuloval, jak to logisticky ideálně uspořádat, prostě jen bez rozmyslu nastrkaný.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Včera mi přišel dotazník z Mercedesu, kde se ptali na spokojenost se servisem. Pochválil jsem je, ale napsal jsem tam, že není fajn, že mi nejdou přes apku ovládat okna a že už to je od podzimu a servis krčí rameny. Totéž nefungující otevírání kufru nohou, když prší. No a dneska telefonát a ejhle, okna jdou ovládat z mobilu. A na otevírání kufru nohou se prej mám objednat na rekalibraci. Takže zjevně si kucí ulehčují práci a dělají, že něco dělají. Protože najednou, když to jde přímo přes Mercedes, tak to sviští.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Jako na Autotechnologi jsem slyšel dobré reference z více stran. Já jsem víceméně se svým MB servisem spokojený. Ale teď je prostě doba na ho*no.... 

Dám příklad, předevčírem rachot při brždění, podezření, že vnitřní destička je KO a jede kov na kov se celkem rychle potvrdilo. Nikdy se mi to předtím nestalo, vždy se rozsvítila kontrolka opotřebení objednával jsem servis a vždy v pohodě. No nicméně volám do servisu, že potřebuju akutku výměna desky+kotouče co nejdřív. Technik, nejbližsí možný termín bohužel 29. 9. dřív ani omylem, a to že se už docela známe(protože těch oprav už teda bylo..) tak vždy když bylo něco akutního tak to nějak klaplo, tenktokrát ani omylem, prej musí odmítat i odtahovky a záruční opravy, jediný kdo má tak nějak přednost je ZZSLK, logicky...

Nesmysl jezdit v mém režimu tři tejdny bez destičky. Takže telefonát kamarádovi co má doma servis, ať objedná aftermarket od ATE, že mu to tam ráno hodím. A to jsem doposud celých 6,5 roku a 400Tkm jezdil výhradně do autorizáku a zakládal jsem si na tom, že i žárovku tam měnili sice za ceou dobu jen jednu ale... Holt zoufalá doba si žádá zoufalé činy..

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

No už mám novej termín, snad se příští týden zase nedozvím, že je zrušenej. A při tom, když už jsem zavolal do nejvyššího vedení, tak servis se teď objednává až na říjen, že nestíhají. A písemně jsem se taky obrátil na majitelku. Už jsem dneska chytil trochu nervíka.

Odkaz ke komentáři

Včera mi přišla pozvánka a registrační kód na Road Show Mercedesu. Tak jsem si zamluvil půlhodinovou testovací jízdu s EQS 580 4matic, CLA Shootingbreak 250e a GLC hybrida. Ty zbylé dva jen spíše pro formu, ale těším se na tu S kládu v topu. Shodou okolností to je v den, kdy v Mercedesu stejně budu na výměnu té smyčky v nárazníku, tak se to parádně hodí.

 

Odkaz ke komentáři

to mě pozvali jednou taky a dopadlo to tak, že se mnou co jel člověk ze Stratosu, tak se posral strachy v zatáčce a začal na mě řvát že jedu rychle at to nerozsekám, jel sem tak na 50% schopností.. tak sem zajel zpátky k ním na prodejnu 😄

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Smyčka na otevírání kufru vyměněna. Tak snad to bude už makat na 100% i za mokra a chladu. Ani nemusel nárazník dolů. Tím by mělo být vše konečně a definitivně vyřešeno a vše 100% funkční. Dočkal jsem se po 2 letech. Rok a půl trvalo přesvědčování, že to fakt nefunguje a další půl rok, než to udělali. 

Odkaz ke komentáři
před 39 minutami, jar_da napsal:

Twl, Máro, jak vy dlouho řešíte tu pojebanou otevírací klapku nádrže pro cisterny v Čáslavi?  Rok? ... A pořád nechodí jak má. 

 tvoji najatí živnostníci s tebou to jste byli prý taky experti, co jsem jenom z doslechu slyšel, tak jim ukázat vše do detailu... však jste to mohli dodat celé, navrhnout typy atd..., naprojektovat a byl klid...
někdo dělá marku, někdo tahá trubky, někdo dělá tohle a tohle.... Měli si koupit hotové řešení - výrobek tam si myslím, že je největší problém.... je to něco, jako kdybys na koleni vyráběl nějakej stroj....
ale víc fakt nevím, mám to jenom z doslechu.... p.s. čáslav sem neřešil já, ale kolega s bráchou.....

kdybych řešil vše, tak už si neudělám ani pár dní volna.... dovolený za 5 let mě zbývá furt asi 60 dnů....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

To jsi mě rozesmál....  Jasně z doslechu, klasika, ... Máro, Málo, nám tam vše funguje bez závad,  nefunguje váš ventil, .... To není o žádném  vymýšlení řešení nebo jiné vyšší dívčí.   Vy jste za něj dostali peníze,  vaše dodávka, vaše montáž. To jen na okraj. Tak to neházej jinam. Tím tuhle diskuzi končím, číslo na mě máš. 

Haníš tady servisy tak jsem ti jen chtěl připomenout, že mince má dvě strany.

Pokud tě ta Čáslav zajímá, pak tě zvu na kafe ....

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Ja tam opravdu nedelal, ja mel jiny zakazky v te dobe..

Jestli si pamatuji dobre, tak si me psal nebo volal ohledne caslavy a ja ti posilal kontakt na koho se mas obratit. 
jestli ti nejde ovladat nejakej ventil tak zavolej Jirkovi od nas nebo brachovi, cislo na ne urcite mas, tak tu nezkousej pohadky a nejake tvoje nepravdive domenky…

ano strana me dve mince, ale ja servis na ventil fakt nedelal  😀😀😀

Tak diskuzi koncim tedy, pekny zbytek dne. 
p.s. Pro metrac sem nikdy nevedl ani jednu zakazku a sli absolutne mimo me…

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Máro, jen upřesnění, ten ventil nám ovládat jde, ale on se vám mechanicky neotevře, resp. otevře tak 3x z deseti pokusů, pokud je zavřen déle tak ani na jeden pokus, ale musí se s ním pocukat, pak se chytí. Tvůj technik to ví, těch telefonů od metráče má na toto téma mraky. Já s tím dál nic dělat nebudu, závada není na našem přijímači, jak se lidově říká. 

Klidně zavolej, pokud se chceš dostat do obrazu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...