Přejít na obsah

Š.Octavia I 1.9TDi 66kw/90k.,2004, NOVÁ STK!!,ČR pův., klima, servis Škoda


Doporučené příspěvky

Prodám Škoda Octavia 1.9 TDi první generece po faceliftu, palivo nafta, karoserie liftback, modelový rok 2004 – poslední před nástupem modelu TOUR, stříbrná metalíza, auto koupeno nové v ČR, v podstatě po 1. majiteli (prvních půl roku byla předváděčka u autosalonu Škoda), plní EURO 3 – neplatí se Eko poplatek. Nyní nová stk do 11.10.2021 !!!

 

Typ motoru ALH, 1.9TDi 66kw/90k. s rotačním vstřikovacím čerpadlem, velmi spolehlivý a odolný motor (odolnější i na rozdíl např. od verze 81kw - AHF a ASV). Dobré studené i teplé starty.

 

Jezdí velmi dobře a i za neskutečnou spotřebu 4l nafty/100km.

Pevné nápravy ap, nic netluče, klouby, ložiska, spojka ok, Turbo také (nepadá do nouzáku, auto nekouří apod.). Uděláno a vyměněno mnoho věcí – za poslední dobu např.: řemenice, přední pružiny + tlumiče, silentbloky ramen, alternátor, nová aku Varta, plynové vzpěry 5dv, nový palivový filtr, nové komplet brzdy ATE..atd. Zachovalý nepotrhaný nekuřácký interiér (v autě byly potahy).

 

Na autě velmi pěkné zánovní zimní pneu Barum Polaris 3 + nedávno vyměněna chladící kapalina G12. + vyměněný palivový filtr + plná nádržka nemrzky na minus 30 C. :- ) Tudíž auto připraveno na zimu.

+ letní pneu Michelin cca 50%.

 

Výbava: automatická digitální klimatizace Climatronic, ABS, Airbagy, centrál + alarm na DO (orig.Škoda), Alu kola. CD/MP3 rádio, el.okna, el. a vyhřívaná zpětná zrcátka, palubní počítač, stavitelné sedačky+volant, tón.okna, boční lišty, orig.gumotextilní koberce. ISOFIX. Dodělaná 12V zásuvka v kufru. Např.na autoledničku apod.

Zámek zpátečky Construct, imobilizér,

 

VEDENÁ SERVISNÍ KNÍŽKA – auto servisováno v autorizovaném servisu Škoda, servis+ olej každých cca 15tis.km! tedy žádné prodložené long-life intervaly které jsou časté. Najeto poctivých 452 tis.km křížem krážem Evropou (km se netřeba bát, najede milion km ), zde navíc podloženo pravidelným servisem na krátký interval. Věřte tomu, že většina v inzerci má i více najetých km, jen ne na tachometru. :- ) Auto má samozřejmě drobné kosm.vady způsobené provozem, ale není např.ani po kroupech ani omlácené kolem dokola.  K vozu orig.2x klíč + 3x klíč Construct.

 

Cena: 45 000,-. Tel.: 722 133 118,    Č.Budějovice

DSC_0571.JPG

DSC_0561.JPG

DSC_0552.JPG

DSC_0484.JPG

DSC_0388.JPG

DSC_0386.JPG

DSC_0376.JPG

DSC_0361.JPG

DSC_0355.JPG

DSC_0531.JPG

DSC_0341maly.jpg

DSC_0507.JPG

DSC_0506.JPG

DSC_0337.JPG

DSC_0504.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...