Přejít na obsah

Malinové eLKáčko


Doporučené příspěvky

Dnes jsem to znovu testoval a zastaví to, ale pak se adaptivák vypne, tím pádem musím šlápnout na brzdě, protože jinak automat pomalinku jede.. Ale pak zas stačí jen zapnout tempomat a sleduje kolonu s tím, že udržuje nastavený odstup.

2,0 mě právě moc nepřesvědčila, jezdil jsem teda se 4x4, ale že by to bylo nějak o moc živější oproti 1,5ce to se říct nedá. A přesně, živý je to dostatečně a zatím stále zajíždím, takže nejedu do červených :) Dnes ráno zas nezávislý topení, to je prostě pecka nemuset škrábat.. A pak si pustím vyhřívané sedačky a volant :wub:

Odkaz ke komentáři

pěkná ať slouží a máte spoustu štastných km

máš tam autohold, přijde mi to jako nesmysl že se ten adaptivni vypne a je potřeba auto uvest do klidu brzdou a stát na brzdě.

Je ale možné že je to schválně aby octavia nedosahovala kvalit jiných vozidel koncernu

Odkaz ke komentáři

Díky Ondro :) Je tam asistent rozjezdu do kopce, což je autohold, ne? Schválně jsem se na to dneska zaměřil a fakt zastaví, vypne adaptivní a pak začne popojíždět na volnoběh.. Třeba to půjde dokódovat, už jsem domluvený s Honzou na pár věcí.. 

Někde si nakousnul, že se nemá tankovat u Shell, kde tedy doporučuješ tankovat benzín N95? 

Odkaz ke komentáři

aha moje chyba, myslel jsem funkci automaticka parkovaci brzda nebo jak se tomu nadava, proste zastavis s automatem na krizovatce  cervenou na a pustis brzdu a auto stojí dokud neslapnes na plyn.

Co se tyka tankovani nevim jestli 1.5TSI potrebuje nebo ne N98 ale ja vsechny auta pokud to jde a je v dosahu taknuju na EuroOilu protože minimálně nafta je bez BIOsložky nevím jak benzín. Benzín mají N95 pak N95e což je aditivovanej a pak N98. Pokud není na blízku EuroOil tak Benzina a když ani ta ne tak mě většinou zachrání OMW jina už začínam chytat nervy a spokojím se s MOLkou

Odkaz ke komentáři

O3 právě nemá automatickou parkovací brzdu, asi tím, že nemá elektrickou ruční brzdu.

U toho pocitového výkonu a zrychlení ti hodně sebere ta 4x4. Už jak jsem musel párkrát přesedat té mojí původní Octavie a řídil jsem 1.6 TDI 81 nebo 85kW tak jsem neměl pocit u pružného zrychlení, že by ten menší motor byl nějaký handicap. Ale při startu to dvoulitr jasně vyhrával díky 4x4

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Moc teď nejezdím, není čas.. Takže se pomalu blížíme ke 2t. Spotřeba zatím 7.6 - jezdím převážně dálnici (25km do práce, z toho 20km právě dálnice..). Jen mě zlobí personalizace, kdy si budíky nechtějí pamatovat nastavení a volba jízdních profilů také ne 😞

IMG_20191112_055219.jpg

IMG_20191112_055235.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak nevím jak to ten tvůj počítač spotřeby dělá, ale já mám méně zelených lístků 😂😂😂 , vyšší průměrku a nižší spotřebu 

před 1 minutou, Dakie napsal:

Pouzivam porad stejny klic, prave vse nastaveno, jen jizdni profily a budiky si nepamatujeemoji26.pngJinak sedacka, zrcatka, predvolby stanic, sparovany telefon si pamatuje..

Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk
 

To je divný, jako muzu se zeptat, jak to má sup 3

Odkaz ke komentáři

Vzal jsi v potaz DSG? [emoji6] Vyssi prumer je dany kratkyma trasama a taky nezavislym topenim [emoji7] To jede v podstate kazdy den rano na 30min. Prumer rychlosti je zkazeny jeste ze servisu, kdy auto stalo 9h nekde nastartovany..

Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ale třeba mně Ferda při nějakém zákroku, buď deaktivace SS nebo odblok obrazu říkal, že lístečky nebudou sedět. ale to je to poslední co bych řešil já tam mám tu svojí desítku a jsem v klidu. Ještě kdyby mě přestala holka zlobit tak jsem šťastnej.

Webasto je návykový jako prase, tak ho používám hodně [emoji3]

Odkaz ke komentáři
před 28 minutami, Dakie napsal:

Vzal jsi v potaz DSG? emoji6.png Vyssi prumer je dany kratkyma trasama a taky nezavislym topenim emoji7.png To jede v podstate kazdy den rano na 30min. Prumer rychlosti je zkazeny jeste ze servisu, kdy auto stalo 9h nekde nastartovany..

Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk
 

Já spíš myslel ty úsměvné lístky 😂😂

Odkaz ke komentáři

Ještě s minulým autem jsem se párkrát snažil ty lístky sesbírat a mít co nejvyšší číslo, ale to pak člověk musí jet jak šnek 😄 A řadit podle toho, jak radí auto je hrůza.. Teď mě i na DSG překvapí, když jedu 33km/h do kopce na D3 a otáčky 1100 :))) Tak vždycky manuálně podřadím. 

Martine, ještě bych na seznam přidal adaptivní tempomat a je to kompletní 🙂

Odkaz ke komentáři

Nedalo mi to a resetoval jsem si komplet profil a zkoušel nastavit vše znovu. Bohužel jsem neuspěl a proto jsem včera psal na chat Škoda Auto a bylo mi odpovězeno, že ani budíky, ani jízdní mód nelze připojit k jednotlivým profilům řidiče.. Takže jediné, co si pamatuje je nastavení módu Individual (ale to si pamatovalo i předchozí auto bez personalizace :)) ).. Takže pokaždé holt musím přepínat 😄 

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
    • Příběh "Jak mi globální oteplování zachránilo auto". Protože bylo teplo, tak už jsem samozřejmě jezdil a měl jsem auto 3 týdny na dvoře... když nehlásí nějaky mordor nebo krupobití, tak to mám radši po ruce, když ta garáž není u bytu ... No, a jak ted hlasili a pripadny snezeni, tak jsem auto predminulou sobotu umyl a měl v plánu ho schovat ... přijedu ke garáži, otevřu a tam tohle překvápko ze stropu ... jakože, nevím, kdo při mě stál, ale fakt štěstí :-) Tak jsem zase odjel na dvorek, sníh nesníh ... lepší než mít na autě tohle... některý kousky byly silný tak 2 palce ... No a budu mít teda jinou garáž...
×
×
  • Vytvořit...