Přejít na obsah

Hledá se Scout / Octavie s dlouholetými zkušenostmi


Doporučené příspěvky

Ahoj všem, 

hledá se nadšený majitel Scouta nebo Octavie, který má ujeto stovky tisíc kilometrů (čím více, tím lépe) a byl by ochotný podělit se o své zkušenosti v rozhovoru. 

  • Primární je co největší nájezd kilometrů + ideálně jízda po zajímavých místech. 
  • Odměna za rozhovor: 15.000 Kč

Pro zájemce poprosím napsat mi do zpráv nebo na mail info@octaviaclub.cz

V mailu uveďte následující:

  • jaký vůz máte (model, motor)
  • kolik km s tímto vozem máte najeto
  • kde všude jste s vozem řídili

Podrobnosti rozhovoru upřesním následně v mailu. Díky!

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám Scouta combi rok 2007 motor 2.0L FSI model BVX. Najeto aktuálně 399.000km. Pracuji jako servisní technik pro FVE a veškeré elektro. Vozidlo mám od července roku 2012 a bylo pořízeno s nájezdem cca 120.000km. Zrušený operativní leasing a původně jezdil pro ABB. Provozuji jej téměř denně. Tankuji jen paliva Shell a klidně si i zajedu, abych netankoval jiné palivo. Veškeré servisní info je v knize a co není si pamatuji. Je to doposud dobrý přítel a nikdy mne nenechal ve štychu .... Přesto, že má permanentně v kufru a okolí vloženo cca 200kg nálože i s mojí 70kg maličkostí. S přátelským pozdravem PisiSOFT

Odkaz ke komentáři

Ahoj. 

Mám sice jen 110000 km, ale.... 

Od roku 1989 jsem kupoval jen předváděcí vozy (Seat, VW). Škodu jsem zavrhoval. Byl jsem vyučen z mládí s rodiči, kdy byly jen Škodovky a nic jiného. Fungovalo to na principu DoDo = dodělej doma. Proto jsem se zapřísáhl, že už nikdy Škodovku. 

Nicméně v roce 2014 (po 25 letech) mě Octavia III designově zaujala natolik, že jsme si se ženou řekli - zkusíme to. Byla to první funglovka (= fungl nové auto) které jsme si dopřáli. 

Byl jsem skeptik. A následně totálně nadšen!

Takže konkrétně Octavia III, rok 2014, 110 000 km, 1.8 TSI, 132 kW, D, A, IT, E, PT, N, S, DK, SLO , HR, SK, H, CH, PL. 

Skoro plná výbava. Vlastně návrat ke kořenům. Jsem skoro důchodce a už u té Škodovky asi zůstanu. 

V životě jsem nesledoval představení nových vozů. Teď jsem totálně nažhaven na Octavii IV, 11. listopadu. 

No víc se možná mohu rozpovídat.... 

 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám stařičkou Octavia Combi I. ještě před faceliftem rok výroby 2000 motor1.6 benzín 74kW typ AKL s automatickou klimatizací . Najeto aktuálně 321 300 km. Auto dovezeno z D v roce 2013 a do roku 2015 vystřídalo několik majtelů s nájezdem cca 180 000 km. Já jsem majitelem od  konce r.2014. Kvůli úspoře jsem jej nechal přestavět na LPG. Znamená to že, za těch posledních 5 let jsme spolu zbrázdili 140 tisíc kilometrů, cca 30 tisíc ročně. Jen tak jako běžný uživatel, do práce a dovolenky. Několikrát Itálie kolem San Benedetto del Tronto a výlety do okolí do sta kilometrů. Také několikrát Černá hora (Budva, Ulcinj) napříč Chorvatskem mimo dálnici po staré cestě kolem Plitviček. A tam samozřejmě s výlety do dalekého okolí a okolních pohoří např. Lovčen nebo Skadarské jezero na hranicích s Albánií. Vždy to vypadalo že cesta tam 1500km zpět to samé ale nakonec i s výlety cca 5000km.
Teda původně jsem Octavii nechtěl, vyzkoušel jsem předtím několik jiných vozů, Seat Ronda, Renaut Laguna I. pak Felicie všechny bez klimatizace. Dole na jihu to bylo vždycky peklo Do téhle jsem se sice nechal přemluvit ale nelituji. No a myslím že jako důchodce už u tohoto auta i zůstanu.
Naštěstí mě nikdy nikde nenechala s problémem a vždy jsme dojeli.  S pozdravem...

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Octavia 1 kombi r.v. 2004 1.9 TDI PD 96Kw ASZ 730.000 Km prodáno ( stále jezdí )
Octavia 2 kombi r.v. 2009 1.9 TDI PD 77Kw BLS 501.000 Km prodáno
Octavia 3 kombi r.v. 2014 1.6 TDI CR 77Kw 305.000 km aktuální
Ježděno převážně po CZ denně přes 400km. Servis vše Long life, většinu si dělám sám.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mam Octavii II kombi r.v. 2006 2.0 TDI 103 kW plna palba najeto 556.000 km. Jezdila ruzne po Evrope - Nemecko, Italie, ale hlavne na vychod - Polsko, Ukrajina, Rusko, Belorusko. Samozrejme nejvic po Cechach. Tankuji vyhradne naftu u ONO. Na vychode samozrejme tu jejich. Zdravi JS.

Odkaz ke komentáři

Zdravim. Volám sa Martin a mam Octaviu I r.v. 2004. Motor 1.9 TDI 81kw. Najazdených cca 435.000. Povodne turbo. Stále slúži aj keď ma uz svoje muchy. Nesklamala ani na dlhých cestách k moru. O čom ale dosť pochybovali ostatní účastníci keď sme vyrážali ci to dá bez poruchy.  Dala 🤣. Servisujem si ju kvázi sam. Teda aspoň ľahké opravy, výmena oleja je pravidelná tak ako aj filtre. Zložitejšie opravy riešim s kolegom/mechanikom. Napr. rozvody. Servisom moc neverím. Podľa mna je to skvele auto keď sa o neho staráte.   

Odkaz ke komentáři

Jsem majitelem Octavia II FL Elegance liftback, rok výroby 5/2010, motor 1.9 TDi PD 77kW typ BXE, převodovka DSG.

Aktuální stav počítadla kilometrů je 445 tisíc (čekají mne třetí rozvody 😀), kromě spotřebního materiálu a pružin s tlumiči vše původní

Soukromě s vozem najeto cca 230 tisíc, od nova to bylo naše firemní vozidlo, po 3,5 letech provozu jsem si ho odkupoval pro sebe.

Projetá snad skoro kompletně celá ČR + část přilehlých zemí DE, PL, SK a AT. Sem tam dovolenkově kousek dál na jih

Zdravím LJ

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...