Přejít na obsah

auto nejde nestartovat


suprk

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem nastartoval auto v garazi, vyjel s autem pred garaz, auto chciplo a uz nejde nestartovat a vubec nevim co s tim. Mate nekdo nejaky tip? Baterka je v poradku. Zasah ktery jsem provadel nez jsem vyjel z garaze byl, ze jsem dolival olej a dal tam moc, tak jsem ho pres otvor merky odsal a jeste jsem mel sundany ventil regulatoru tlaku a trosku ho ocistil. Vidim to na odtah a servis...

Odkaz ke komentáři

Dnes se mi podarilo nastartovat, nejdriv jsem prosel vsechny mozne relatka, vyzkousel jak drzi, v jakem jsou stavu, baterka byla na 100% nabita ale to hlavni, co podle me pomohlo bylo, ze jsem pri startovani sundal ten regulator tlaku. Ja jsem ho tam totiz pripojoval nazpatek a uz byl napojeny s tou kratkou hadici na okruh a napada me, jestli jsem tam nevytvoril nejaky podtlak. Moc si to neumim vysvetlit, zitra to pujdu projet poradne a uvidim co to bude delat, mozna nedojedu :-) Jinak rele 109 cvaka, spiralka se rozsvitila, takze myslim ze je v pohode ale uz mam objednane nahradni, to se neztrati. Dekuji za tipy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...