Přejít na obsah

da se vzit signal z origo cidla tlaku oleje?


Doporučené příspěvky

dobrý den, mám tento budík https://race-shop.cz/budiky-depo-night-glow-serie-52mm/6127-budik-depo-racing-tlak-oleje-night-glow-serie.html     a na telísku držáku olejového chladiče je jedna záslepka m10x1 místo ktere chci dát čidlo teploty oleje bohužel jsem zapomněl objednat T,Y adapter pro napojení obou čídel do adaptéru (jak čidlo teploty oleje, tak čidlo tlaku oleje) a chci se zeptat jestli by se dalo nějakým způsobem vzít signál z originálního čidla tlaku které je také na tom tělísku. Jinak budík ma na čídlo dva dráty jeden kostra a druhy "signál" z čidla. Předem děkuji za odpovědí popřípadě myslíte si, že bych mohl v nějakém obchodě sehnat ten T nebo Y adaptér s m10x1 závitem? Přikládám fotku kde je zakroužkované čidlo tlaku oleje.  

tu to je.jpg

Odkaz ke komentáři

Hosi uz jsem v prdeli. Nechci ten adapter pod olejovy filtr je to reseni na ho*no a pri kazde vymene filtru se to povoluje a akorat nervy s tim. Ale k veci. Koupil jsem budiky depo racing ke kterym se dodavaj cidla se zavitem 1/8npt udajne tak jsem si na to sehnal tuhle redukci https://www.reviloshop.cz/prosport-redukce-pro-cidlo-m10x1-1-8npt/?gclid=CjwKCAiA-P7xBRAvEiwAow-VabMp0cZobXvVuaVOSI0v7AxtNhWrl4eqmFDQMxavhl93FKZ3Qe41DxoCH2QQAvD_BwE dale jsem si sehnal kostku z brzd ze 120 neco jako tohle ale jsou v tom 3x dira m10x1 https://www.autobyznys.cz/x1128/rozvodka-brzdovych-trubek-4.dirova-skoda-%3B-110595463

No a ted k problemu i kdyz do redukce by meli jit cidla v klidu tak nasroubovat tam to cidlo slo hodne na silu. Samotny zavit na redukci m 10 jde do kostky v pohode. Takze cidlo na tlak oleje tam nejak narvu, ale poslali i cidlo na teplotu oleje tohle https://race-shop.cz/nahradni-snimace-cidla/1812-cidlo-teploty-vody-a-teploty-oleje-pro-budiky-depo-racing.html no a jak muzete videt tak to cidlo je dlouhy a dira v te redukci je mala takze ho do te redukci ani nenasroubuju... kdybych v redukci vyvrtal diru aby tam prolezlo to cidlo tak tam zustane cca stena o tloustce 1.5 mm coz mi prijde hodne malo... jak byste to resili? Ja uz jsem tak zoufalej ze premyslim nad vyrobou a koupenim si zavitniku 1/8 ale nevim zas jestli do toho pak nasroubuju to cidlo kdyz je to 1/8ntp neresil tohle nekdo uz pls ? 

Odkaz ke komentáři

Jezdím s adaptérem pod filtrem a nemám s povolováním problém. Jediné řešení je adaptér pod filtr nebo si doma vyrobit nějakou redukci, kde se bude vejít i čidlo. Řešil jsem to taky, nakonec jsem pořídil  adaptér pod filtr.

Pokud máš na mysli těsné šroubování čidla 1/8 NPT do redukce M10>1/8 NPT, tak je to normální, NPT závity jsou kuželové, tzn. samotěsnící.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...